syntax probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »
Lars

Lars

23/09/2006 15:42:00
Quote Anchor link
ik heb een klein probleempje (ben nog niet zo gevorderd met php) en dat is het volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
      $insert
= $_GET['idtaw']
           include 'http://www.mijnsite.nl/patrijs/nieuws.php?actie=nieuwsbericht&nieuwsid='.$insert.'';
      ?>


PHP pikt dit niet vanwege de aanhalingstekens denk ik hij denkt dat ik de include al afsluit maar de variabele $insert hoort er nog bij. Hoe schrijf ik dit zodat php het wel pikt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lars
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:07:10
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 15:52:00
Quote Anchor link
In een include kan geen ?actie=nieu...... gebruikt worden. En http:// er in werkt waarschijnlijk ook niet.
 
- Roland -

- Roland -

23/09/2006 15:55:00
Quote Anchor link
als die ; ontbreekt op regel 2 zal hij tochwel fout geven....

URL mag wel
php.net:
Als de "URL fopen wrappers" zijn ingeschakeld (in de default configuratie is dit het gevel), dan kun je een file ook include()n met een URL, in plaats van een lokale path naam. Zie Remote files en fopen() voor meer informatie hierover.

http://nl3.php.net/manual/nl/function.include.php

Oja $insert hoef je helemaal niet zo mee te geven! de var $insert kun je gewoon rechtstreeks gebruiken in het include gedeelte !
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Roland -
 
Lars

Lars

23/09/2006 15:59:00
Quote Anchor link
dat http:// is idd geen probleem
maar ik wil die variabele in die include hebben, hoe kan ik dit oplossen?
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 16:01:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$var
= 'inhoud';
include('de_pagina_waar_$var_bekend_moet_zijn');
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 16:10:00
Quote Anchor link
ruud:
URL mag wel
php.net:
Als de "URL fopen wrappers" zijn ingeschakeld (in de default configuratie is dit het gevel), dan kun je een file ook include()n met een URL, in plaats van een lokale path naam.

Stel ik weet waar iemand zijn database connectie gegevens heeft opgeslagen. Dan kan ik dat dus simpel jatten?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
include('http://www.jouwsite,nl/bla/config.php');
echo $db_user;
echo $db_password;
?>
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/09/2006 16:13:00
Quote Anchor link
nee, SanThe,

Je krijgt de variabelen niet, aangezien de file op de andere server al door de parser is gegaan ;-)
 
- Roland -

- Roland -

23/09/2006 16:15:00
Quote Anchor link
@ php newbie

Ja , dus die php vars bestaan dus juist WEL !!

(als je de namen goed heb gegokt)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Roland -
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 16:16:00
Quote Anchor link
PHP:
nee, SanThe,

Je krijgt de variabelen niet, aangezien de file op de andere server al door de parser is gegaan ;-)

Mmmm, daar zit wat in...
 
- Roland -

- Roland -

23/09/2006 16:17:00
Quote Anchor link
Verkeerd

je hebt gelijk : ANDERE server ...
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 16:23:00
Quote Anchor link
Dat kunnen we even testen.

Wie test het even?

Op deze link http://www.test.santhe.nl/test.php staat een scriptje dat een echo geeft. Verder worden er twee vars aangemaakt, namelijk $user en $password.

Probeer die twee vars eens te lezen.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/09/2006 16:28:00
Quote Anchor link
http://phphulp.chess-web.nl/?p=santhe

Edit:

Dus zoals ik al zei, het kan niet ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 16:30:00
Quote Anchor link
PHP:
http://phphulp.chess-web.nl/?p=santhe

Edit:

Dus zoals ik al zei, het kan niet ;-)

Bedankt voor het testen.
Het is maar goed ook want anders kan elke (censuur) gaan hacken.
 
Lars

Lars

23/09/2006 16:33:00
Quote Anchor link
ik snap nog niet echt hoe ik het moet doen, tis toch niet onmogelijk een variabele te includen?! of om dit met een omweg te doen?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/09/2006 16:34:00
Quote Anchor link
sorry, we gingen wat offtopic ;-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'http://www.mijnsite.nl/patrijs/nieuws.php?actie=nieuwsbericht&nieuwsid='.$_GET['idtaw'];
      ?>
 
- Roland -

- Roland -

23/09/2006 16:38:00
Quote Anchor link
@ lars

Als het dus wel van je eigen server is hoef je niets door te geven

in de include kun je $insert gewoon gebruiken en dat lijk me toch ook simpeler !

15:55
 
Lars

Lars

23/09/2006 16:39:00
Quote Anchor link
thanks! tis gelukt zo!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.