Tabel automatisch invullen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »
Stan Smolenaars

Stan Smolenaars

06/11/2019 12:41:38
Quote Anchor link
Hallo,

ik ben zogezegt echt een noob met PHP.

Maar ik wil het volgende opzetten.
Dat als iemand op [button] drukt dat er in een tabel (kan ook kladblok bestand zijn) een waarde 10 hoger dan de vorige komt.

Heeft iemand tips hoe dat makkelijk gedaan kan worden?
Gewijzigd op 06/11/2019 17:56:35 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:59:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2019 12:59:03
Quote Anchor link
Hoe wordt het nu opgeslagen? Of is er nog geen data? En waar dient het precies voor?
 
Stan Smolenaars

Stan Smolenaars

06/11/2019 13:37:40
Quote Anchor link
op dit moment is er nog geen data.
Het gaat om dat gebruikers een gesprek moeten gaan voeren en zich moeten aanmelden.
Als de gebruiker zich aanmeld kan hij automatisch 10 minuten later ingedeeld worden in een tabel, dit zodat dit makelijk uit te lezen is van hoelaat tot hoelaat de gesprekken gaan duren.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2019 13:46:51
Quote Anchor link
Dat lijkt meer op een planningssysteem, dan enkel een simpel tellertje.
 
Stan Smolenaars

Stan Smolenaars

06/11/2019 14:00:36
Quote Anchor link
het zal in mijn ogen makkelijk kunnen door de naam van de gebruiker mee te nemen en dan vorige waarde +10 te doen. uiteraard vanaf 0 beginnen.

Het hoeft niet netjes met tijden te zijn, want het zal eenmalig gebruikt worden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2019 14:08:16
Quote Anchor link
Ik zou dan toch wel aan een database denken. Stel dat de verbinding even wegvalt, dan ben je alles kwijt.
 
Stan Smolenaars

Stan Smolenaars

06/11/2019 14:28:28
Quote Anchor link
Als er een koppeling naar een database nodig is is het al te moeilijk voor mij.
Zou de andere optie wel kunnen die ik aanbood?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

06/11/2019 16:41:57
Quote Anchor link
Maak voor elke gebruiker een bestand aan waar je die teller in bewaart.
Lees bestand, verander waarde, bewaar bestand.

https://www.w3schools.com/php/php_file_open.asp
 
Michael -

Michael -

06/11/2019 17:34:53
Quote Anchor link
@Arien; Dit hoort toch niet in de koffiehoek?

@Stan; Wie doet het plannen? Als je altijd de laatste tijd + 10 minuten doet, maar dit al een half uur geleden is, valt dit dus in het verleden. Ik zou niet te moeilijk denken, zeker niet omdat het maar eenmalig is. Hierbij een beginnetje


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
$filename
= 'plannen.json'; // Bestandsnaam
$arr = (file_exists($filename) ? json_decode(file_get_contents($filename),true) : array()); // Bestand ophalen mits deze bestaat

if(count($arr) > 0) {
    array_multisort(array_column($arr, 'date'), SORT_DESC, $arr); // Array sorteren op datum. Eerste key is de nieuwste datum/tijd
}

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    if(isset($_POST['username']) && trim($_POST['username']) != "") { // Controleren of het veld niet leeg is
        if(isset($arr[0]['date']) && (new \DateTime($arr[0]['date']) > (new \DateTime())->modify('-10 minutes'))) { // Controleren of er een laatste tijd is en of deze niet in het verleden ligt.
            $dt = (new \DateTime($arr[0]['date'])); // Laatst opgeslagen tijd
        } else {    
            $dt = (new \DateTime()); // Tijd van nu
        }
        $newtime = $dt->modify('+10 minutes')->format("Y-m-d H:i:s"); // Tel er 10 minuten bij op.
        array_unshift($arr, array('username'=>htmlentities($_POST['username']), 'date'=>$newtime));
        file_put_contents($filename, json_encode($arr)); // Opslaan
        header('Location: ' . $_SERVER['SCRIPT_NAME']); // Voorkom opnieuw posten door het vernieuwen van je browser
        exit();
    }
}

?>

<form method="POST">
    <input type="text" name="username" placeholder="Typ je gebruikersnaam">
    <button>Plannen</button>
</form>
<?php
if(count($arr) > 0) {
    array_multisort(array_column($arr, 'date'), SORT_ASC, $arr); // De eerste volgende bovenaan.
    foreach($arr as $key=>$val) {
        echo $val['username'] . ' staat ingepland voor ' . (new \DateTime($val['date']))->format('d M H:i') . '<br>';
    }
}

?>

Edit:
Controle toegevoegd. Er zit ALTIJD minimaal 10 minuten tussen het plannen en de afspraak
Gewijzigd op 06/11/2019 20:28:17 door Michael -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2019 17:56:22
Quote Anchor link
Michael - op 06/11/2019 17:34:53:
@Arien; Dit hoort toch niet in de koffiehoek?


Klopt inderdaad!
Dus daarom even een tikje naar het juiste forum.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.