Tabel in tabel en contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roderik

Roderik

23/02/2005 11:21:00
Quote Anchor link
Ik heb op me website in een tabel een pagina (content.php) laten includen dat is een klein tabelletje met tekst erin..
er is 1 probleem hij blijft in het midden van mijn tabel staan terwijl ik hem graag bovenaan wil hebben.
Hoe kan ik dat oplossen?
En ik heb het contactformulier gebruikt van phphulp.nl
die heb ik op me site gezet maar toen ik wou testen en ik verstuurde ging hij gewoon terug naar index hoe kan dat?
ik werk met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

if(empty($_GET['p']))
{

$p = "content";
}

else
{
$p = $_GET['p'];
}


$url = "./".$p.".php";
?>


url can contact.php:

<a
href='index.php?p=contact'><font
color=#000000>Contact</font></a><br>

misschien ligt het hieraan ik weet niet.?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:54:47
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

23/02/2005 11:31:00
Quote Anchor link
Dat een element in een cel van een tabel in het midden staat (verticaal gezien) heeft te maken met de valign. Probeer eens <td valign="top">Inhoud</td> is de omringende tabel (dus de cel waar de andere tabel in staat).

Wat betreft het doorsturen naar de index; dat kan ik je niet vertellen als je geen relevante code geeft.

Elwin
 
Roderik

Roderik

23/02/2005 12:00:00
Quote Anchor link
ok dat van de tabel doet het nu :) khad de valign juist in de tabel die erin stond gezet...


dit is de code van contact:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?
function checkmail($mail)
{

    $email_host = explode("@", $mail);
    $email_host = $email_host['1'];
    $email_resolved = gethostbyname($email_host);

    if ($email_resolved != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mail))
        $valid = 1;

    return $valid;
}


// geef e-mail adres op van ontvanger
$mail_ontv = "[email protected]";

// als er niet op submit is gedrukt, of als er wel op is gedrukt maar niet alles ingevoerd is
if (!$_POST['submit'] || $_POST['submit'] && (!$_POST['naam'] || !$_POST['mail'] || !checkmail($_POST['mail']) || !$_POST['msggs'] || !$_POST['onderwerp']))
{

    if ($_POST['submit'] && (!$_POST['naam'] || !$_POST['mail'] || !checkmail($_POST['mail']) || !$_POST['msggs'] || !$_POST['onderwerp']))  
    {

        echo "Je bent je naam, e-mail adres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen. Ook kan het zijn ";
        echo "dat je een verkeerd e-mail adres hebt ingevuld.<p>";
    }

    
    // form + tabel
    echo "<table border=\"0\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">";
    echo "<form method=\"POST\" ACTION=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "\">";
    
    // naam
    echo "<tr><td>Naam:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" name=\"naam\" value=\"" . $_POST['naam'] . "\"></td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // mail
    echo "<tr><td>E-mail adres:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" name=\"mail\" value=\"" . $_POST['mail'] . "\"></td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // mail
    echo "<tr><td>Onderwerp:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" name=\"onderwerp\" value=\"" . $_POST['onderwerp'] . "\"></td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // mail
    echo "<tr><td>Bericht:</td></tr>";
    echo "<tr><td><TEXTAREA name=\"msggs\" ROWS=\"6\" COLS=\"45\">" . htmlentities($_POST['msggs']) . "</TEXTAREA></td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // button
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Versturen\"></td></tr>";
    
    // sluit form + tabel
    echo "</form>";
    echo "</table>";
}

// versturen naar
else
{    
    // set datum
    $datum = date("d.m.Y H:i");
    
    // set ip
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    
    $inhoud_mail = "===================================================\n";
    $inhoud_mail .= "INGEVULD CONTACT formULIER\n";
    $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
    
    $inhoud_mail .= "Naam: " . $_POST['naam'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . $_POST['mail'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Bericht:\n";
    $inhoud_mail .= $_POST['msggs'] . "\n\n";
    
    $inhoud_mail .= "Verstuurd op $datum via het ip " . $ip . "\n\n";
    
    $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
    
    $headers = "From: " . $_POST['naam'] . " <" . $_POST['mail'] . ">";
    
    mail($mail_ontv, $_POST['onderwerp'], $inhoud_mail, $headers);
    
    echo "Bedankt voor het versturen van een e-mail. Je zult snel een antwoord ";
    echo "krijgen indien dit nodig is.<p>";    
    
    echo "We nemen alles serieus en zullen vertrouwelijk omgaan met de informatie ";
    echo "die we binnen krijgen. Je e-mail adres zal nooit aan derden worden gegeven.";
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.