Tekst blijft niet gecentreerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:16:00
Quote Anchor link
Hallo ik heb een webpagina gemaakt en als ik deze upload ziet hij er goed uit..
bekijk ik hem echter op mijn 15.4 inch breedbeeld scherm schiet alle tekst te ver naar links..
hoe kan dit en wat is daar aan te doen??

Bassment
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 15:10:58
 
- SanThe -

- SanThe -

12/04/2007 19:22:00
Quote Anchor link
Linkje?
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:23:00
Quote Anchor link
http://vandewaps.nl
als het goed is staat het op een normaal scherm nu recht..
 
- SanThe -

- SanThe -

12/04/2007 19:26:00
Quote Anchor link
bassment schreef op 12.04.2007 19:23:
als het goed is staat het op een normaal scherm nu recht..

Klopt. Dus nu even wachten totdat er phphulpers met een groot scherm langskomen. Heb ik niet helaas.
 
Danny K

Danny K

12/04/2007 19:29:00
Quote Anchor link
Ik heb een groot scherm en bij mij staat het te ver naar links!
Ik zal even kijken..
PS: Ik gebruik Firefox!
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:31:00
Quote Anchor link
ja ik heb gewoon ie7 en dan staat het ook te ver naar links maar op mij 17 inch klopt het gewoon..
 
Danny K

Danny K

12/04/2007 19:38:00
Quote Anchor link
Waarom gebruikt iedereen "position: absolute" terwijl het helemaal niet nodig is..
Het makkelijkste is om een container te gebruiken..
Deze in het midden te zetten.. en dan alles hierin te plaatsen!
Let op: je naamgeving is nou niet echt duidelijk.. Dus misschien heb je dit al wel? Maar is het gewoon onduidelijk..

Nu heb je dus waarschijnlijk alles "perfect" gemaakt voor jou beeldscherm..

Opzetje voor je container:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
body {
   text-align: center;
   margin: 0;
   padding: 0;
}

#container {
    margin: 0 auto;
    width: 800px;
    text-align: left;
    
}


Je moet dan gewoon een divje met id="container" gebruiken!
Ik denk dat je probleem dan al verholpen is.. Als je tenminste die rotzooi met "position : absolute" weg gedaan hebt
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:57:00
Quote Anchor link
Ja je hebt gelijk dat had ik niet ik had id; layer..
nu heb ik het over gezet maar.. nu vallen alle div-tjes onder elkaar terwijl het juist de bedoeling was er 1 over de header te laten lopen..
is hier ook een oplossing voor?
en tevens is de tekst nu net te ver naar links en ziet er ook raar uit omdat de eerste letter door de border loopt..
 
Bart van der veen

bart van der veen

12/04/2007 20:08:00
Quote Anchor link
bassment schreef op 12.04.2007 19:31:
ja ik heb gewoon ie7 en dan staat het ook te ver naar links maar op mij 17 inch klopt het gewoon..


nee wat we bedoelden is scherm resolutie,

ik heb 1400X1050 en alles is gecentreerd
 
Robert -

Robert -

12/04/2007 20:27:00
Quote Anchor link
Ik heb op deze computer even elke resolutie geprobeerd maar bij allemaal staat de tekst te ver naar links.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 20:30:00
Quote Anchor link
Ja op het moment staat alles een tikkeltje naar links..
en krijg ik de div layer met het menu niet over de logo div layer heen..
is er een mogelijkheid deze over elkaar te krijgen.
wat de tekst betreft heb ik alle tekst ook gecentreerd dan valt het niet op ;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/04/2007 21:04:00
Quote Anchor link
Danny Koppel schreef op 12.04.2007 19:38:
Waarom gebruikt iedereen "position: absolute" terwijl het helemaal niet nodig is..

Alsof ik mezelf hoor praten ;-)
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 21:05:00
Quote Anchor link
haha ja iedereen moet het leren :P
ik heb nu beide layers een z-index nummer gegeven maar krijg ze niet over elkaar iemand een tip??
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

12/04/2007 21:06:00
Quote Anchor link
Opera ziet er niet echt gecentreerd uit... De tekst dan hè:p de layout is wel goed gecentreerd dan weet je dat:)
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 21:08:00
Quote Anchor link
hmm vreemd terwijl ik alles als container heb ingegeven nu.. dus moet zich vanzelf aanpassen op de css van de layout :S
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/04/2007 21:11:00
Quote Anchor link
Als ik de CSS zo bestudeer, lijkt het erop dat je in de designmodus van DreamWeaver hebt gewerkt. Daardoor zit je nu met een overkill aan CSS opgescheept.

Wat je wilt is echt niet zo vreselijk ingewikkeld, maar ik zou de raad van Danny opvolgen en met zijn eenvoudige opzetje beginnen en dat uitbouwen.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 21:13:00
Quote Anchor link
hmm ok ik ben dus gewoon lekker aan het modderen :P
daar komt het op neer..
daar was ik al bang voor..
ik ga eens opnieuw beginnen misschien dat dat wil helpen..
bedankt en tot snel vermoed ik haha
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/04/2007 21:18:00
Quote Anchor link
Hahaha, ja tot snel!

Een goede opzet is deze:

#container {
margin: 0px auto;
width: 800px;
}

div.wrapper {
padding: 10px;
}

en dan in je HTML:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<div id="container">
<div class="wrapper">
// hier je pagina, dus #header, #menu, #content, #footer enz
</div>
</div>
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

12/04/2007 23:35:00
Quote Anchor link
nou... hier is het toch echt wel gecentreerd, gebruik anders <center></center>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/04/2007 00:04:00
Quote Anchor link
Die is uit de prehistorie hoor. Centreren is opmaak, en dat doe je met CSS, niet met tags.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

13/04/2007 09:32:00
Quote Anchor link
Goed ik heb een nieuwe template gepakt..
netjes alle css aangepast zodat het mijn styl word.
alles lijkt er goed uit te zien en is dus gelukt.
maar... als ik een rolover image maak en deze als link gebruik komt er een achtergrond vulling achter in het blauw terwijl ik deze groen wil hebben of helemaal niet
ik kom er niet achter wat ik nu aan moet passen.. laat ik de link weg blijft het blauw dus daar zit het hem niet in..dus bij deze vraag ik weer jullie hulp..



Edit: OPGELOST!!



dit is de code van mijn rolover link..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#" onmouseout="MM_swapImgRestore()" onmouseover="MM_swapImage('contactrolover','','../design107/style/contact2.png',1)"><img src="../design107/style/contact1.png" alt="contact" width="81" height="24" border="0" id="contactrolover" /></a>


en hier mijn color css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
body
{ background: #FFFFFF url(back.png) repeat;
  color: #57696F;
}

blockquote
{ background: #FFFFFF;
  color: #57696F;
  border-color: ccff00;
}

#main
{ background: #FFFFFF url(main.png) repeat-y;
  color: #57696F;
}

#links, #footer
{ background: #1798E9 url(linkfoot.png);
  color: #FFFFFF;
  border-color: #57696F;
}

#links a, #footer a, #links a:hover, #footer a:hover
{ background: transparent;
  color: #FFFFFF;
}

#logo
{ background: #FFFFFF url(logo.jpg) no-repeat;
  color: #57696F;
  border-top-color: #57696F;
  border-bottom-color: ccff00;
}

#logo h2
{ background: transparent;
  color: #CCC;
}

h1
{ background: transparent;
  color: ccff00;
  border-color: #E1E1E1;
}

#menu
{ background: transparent;
  color: #57696F;
}

#menu li a
{ background: #76C9F8;
  color: #57696F;
  border-color: ccff00;
}

#menu li a:hover, #menu li a#selected, #menu li a#selected:hover
{ background: #ccff00;
  color: #FFFFFF;
}

#content, #column2, #column2 a
{ background: #FFFFFF;
  color: #57696F;
  border-color: #57696F;
}

#column2 a:hover
{ background: #FFFFFF;
  color: ccff00;
  border-color: ccff00;
}

.sidebaritem
{ background: #F9F9F9;
  color: #57696F;
  border-color: #E1E1E1;
}

.sbilinks li a, .sidebaritem a
{ background: transparent url(link_arrow.png) no-repeat left center;
  color: #57696F;
}

.sbilinks li a:hover, .sidebaritem a:hover
{ background: transparent url(link_arrow_sel.png) no-repeat left center;
  color: ccff00;
}

input, textarea
{ background: #FFFFFF;
  color: #57696F;
  border-color: #E1E1E1;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bassment Rossen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.