telefoon... scherm... touchscreen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2011 17:17:30
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Gisteren heb ik mijn telefoonabonnement verlengd... met internet! :-)

Aangezien mijn huidige telefoon hard aan vervanging toe is, wil ik een nieuwe kopen. Mijn voorkeur gaat uit naar een niet al te grote Android telefoon. Ik heb een paar keer in een telefoonwinkel touchscreen uitgeprobeerd, maar ik typte telkens de verkeerde letters.

Nu heb ik deze telefoon op het oog, klein en voorzien van een fysiek toetsenbord:

De Sony Ericsson Xperia Mini Pro.

Een heel leuk toestel, maar het scherm is vrij klein, namelijk 3 inch... 6,5 x 4,3 cm. De resolutie is 320 x 480 pixels.

Nu heb ik ook nog een ander niet al te groot toestel gezien:

De Sony Ericsson Xperia Ray.

Deze telefoon is nog steeds vrij compact, maar het schermpje is iets groter (3,3 inch) en de resolutie is een stukje hoger: 480 x 854 pixels.

Het enige "nadeel" is dat deze telefoon geen fysiek toetsenbord heeft.

Nu is mijn vraag wat jullie mij aanraden. Kan ik het beste gaan voor de Xperia Mini Pro met een kleiner scherm en lagere resolutie, maar MET een toetsenbord? Of adviseren jullie toch om te gaan voor de Xperia Ray met groter scherm en grotere resolutie maar zonder toetsenbord? En hebben jullie in het begin ook moeite gehad met touchscreen? Is het gewoon een kwestie van wennen?

Ik hoop dat jullie mij kunnen adviseren, want ik zou echt heel erg balen als ik dadelijk niet fatsoenlijk kan surfen omdat m'n scherm te klein is...

Heel graag jullie advies!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:38:12
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

20/09/2011 17:53:19
Quote Anchor link
mijn ervaring is, je leert snel genoeg met een touchscreen telefoon omgaan (toetsenbord)
Gewijzigd op 20/09/2011 17:53:37 door Vincent Huisman
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/09/2011 17:58:08
Quote Anchor link
Een klein toetsenbordje vind ik hinderlijker, zoals dat ding op die Nokia N97.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2011 18:05:44
Quote Anchor link
@Vincent: hoe lang duurde dat (ongeveer) bij jou? En typ je nu nog wel eens verkeerd of gaat het altijd goed?

@Aar. Jij geeft dus ook de voorkeur aan touchscreen? Het toetsenbord van de Xperia Mini Pro is denk ik vergelijkbaar met die van de N97. Klik.

Nog meer mensen die mijn vraag kunnen beantwoorden? Moet ik gaan voor kleiner scherm met toetsenbord of iets groter scherm met touchscreen?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

20/09/2011 22:27:03
Quote Anchor link
wanneer je je woordenboek aanzet, dan wil het al wel binnen een week
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/09/2011 23:07:31
Quote Anchor link
Ah oke, ik wil geen woordenboek gebruiken eigenlijk. Die doen nooit wat ik wil. Kun jij zonder woordenboek niet typen dan?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

21/09/2011 11:16:31
Quote Anchor link
Als je nooit touchcreen hebt gehad dan mis je m niet . Maar heb je al een keer touchscreen gehad dan wil je altijd touchscreen (in elk geval bij mij) Je leert t snel
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

21/09/2011 11:24:27
Quote Anchor link
Ah, oké... da's grappig dat je dat zegt. Jij bent er dus erg positief over. Geldt dat voor touchscreen in het algemeen, of ook voor het typen met touchscreen? Vind jij typen met touchscreen net zo makkelijk (of makkelijker) als met een normaal toetsenbord?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

21/09/2011 23:21:22
Quote Anchor link
ik kan op mijn mobiel niet blind typenhaha . het is welbiets lastigeraar je leert het snel

let er wel op dat je spellingscontrole uit zet
Anders krijg je allemaal rare woorden

Kloon voorbeeldige is deze mooier zin
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

21/09/2011 23:23:05
Quote Anchor link
"Kloon voorbeeldige is deze mooier zin"

Haha... maar dit was omdat je spellicngcontrole aan had staan? Maar wat had je dan echt getypt?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

21/09/2011 23:25:05
Quote Anchor link
" klein voorbeeldje is deze mooie zin . "
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

21/09/2011 23:28:50
Quote Anchor link
Ah oke, maar je had m dus goed getypt, maar spellingscontrole maakt ervan "Kloon voorbeeldige is deze mooier zin"??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.