Tellen rijen [MSSQL]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:09:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik wil graag dat de rijen die weergegeven worden, geteld worden.
Ik heb al wat rond gezocht op internet, maar niets wil werken.
voorbeeld:
Je hebt een sql query:
$query = "SELECT * FROM Table_1 ORDER BY Id DESC";
Resultaat: 20 records(rijen)
Nu wil ik dat er bij komt te staan dat er 20 rijen zijn..
Het zal best simpel zijn, maar ik kom er niet uit ;)
Jullie kunnen me vast wel helpen:P
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 13:28:56
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

03/11/2009 11:12:00
Quote Anchor link
mysql_num_rows()
 

03/11/2009 11:12:00
Quote Anchor link
SELECT *, COUNT(Id)
FROM Table_1
ORDER BY
Id DESC
 
Jaron T

Jaron T

03/11/2009 11:12:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo mysql_num_rows($query);
?>


np.
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:15:00
Quote Anchor link
wow, bedankt voor jullie reacties :)
@lauren,Jaron: deze heb ik geprobeerd, maar lukte niet? zal nog een keer proberen.

@Chris: die zal ik ook eens proberen.

EDIT: @lauren,jaron: Ik bedoel MSSQL, geen MYSQL :) of is het dan hetzelfde?
mssql_num_rows?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Avoort
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

03/11/2009 11:17:00
Quote Anchor link
Edit: MSSQL... lees ik mooi even overheen, maar zie net dat de functie mssql_num_rows() ook gewoon bestaat. De functie gebruik je op het resultaat van de query.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lauren Zonneveld
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:25:00
Quote Anchor link
het wil niet lukken..

ik doe het nu zo:
$query = "select TOP 30 * from Table_1 ORDER BY CallId DESC";
$rows = mssql_num_rows(mssql_query($query));
echo $rows;

Of doe ik het zo helemaal verkeerd?
 
Koen

koen

03/11/2009 11:25:00
Quote Anchor link
met MSSQL moet je toch eerst aangeven welke database?
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:26:00
Quote Anchor link
Ja, wat ik net heb gepost was maar een deel van mijn script...
vantevoren maaktie verbinding met de database
 

03/11/2009 11:46:00
Quote Anchor link
@Robin, heb je mijn query nou gedaan? Gewoon een normale query van maken (geen num_rows)?
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:49:00
Quote Anchor link
Is het dan de bedoeling dat ik het zo maak?:
$query = "select TOP 30 *, COUNT(CallId) from Table_1 ORDER BY CallId DESC";
Dan werktie namelijk niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Avoort
 

03/11/2009 11:50:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 03.11.2009 11:12:
SELECT *, COUNT(Id)
FROM Table_1
ORDER BY
Id DESC


Nee, dit bovenstaande ;-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$sql
= "SELECT *, COUNT(Id)
FROM Table_1
ORDER BY
Id DESC"
;
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:57:00
Quote Anchor link
Nog steeds, geen resultaat:(

$rowsQuery = "SELECT *, COUNT(CallId) FROM Table_1 ORDER BY CallId DESC";
$rows = odbc_exec($conn, $rowsQuery);
echo $rows;

Ik gebruik geen Id, maar CallId, maar dat zou niks uit moeten maken?
En ik gebruik een odbc connectie, maar dat heeft er verder ook niks mee te maken?
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 12:00:00
Quote Anchor link
huh, heb nu zo geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$rowsQuery
= "SELECT COUNT(CallId) FROM Table_1";
$rows = odbc_exec($conn, $rowsQuery);
echo $rows;
?>


Krijg als resultaat:
Resource id #3

hoe kan dat??
 

03/11/2009 12:01:00
Quote Anchor link
Je echo't 'm verkeerd ;-)
Geef eens het resultaat terug van dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$rowsQuery
= "SELECT *, COUNT(CallId) AS total
FROM Table_1
ORDER BY CallId DESC"
;
$rows = odbc_exec($conn, $rowsQuery);
echo '<pre>'.print_r($rows, true);
?>


Edit: Ik denk namelijk dat je dit zal kunnen echo'en: $rows['total'];
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 12:03:00
Quote Anchor link
een server error :P
EDIT: ownee, vergeten de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
weg te halen:P
Krijg nu geen resultaat:(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Avoort
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 12:05:00
Quote Anchor link
Wat wil die <pre> eigenlijk zeggen?
 

03/11/2009 12:12:00
Quote Anchor link
<pre> wilt zeggen dat je geen <br />'s nodig heb, is als debug code. Je hebt nu dus geen resultaten wat inhoud dat je query toch niet klopt. Voer hem eens uit in Microsoft SQL Server Management Studio Express (Gratis applicatie waarmee je je MSSQL database kan beheren)
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 12:17:00
Quote Anchor link
Ik krijg deze error
Msg 8120, Level 16, State 1, Line 1
De kolom Table_1.CallId is ongeldig in de selectielijst omdat deze niet is opgenomen in een statistische functie of de GROUP BY-component.
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 14:25:00
Quote Anchor link
nog iedeën?
 

03/11/2009 14:30:00
Quote Anchor link
Erachter zetten GROUP BY CallId ?
(Overigens is het niet netjes om binnen 24 uur je topic te "bumpen", zie de FAQ/Regels ;-))
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.