Template variables

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »
Mik PHP

Mik PHP

02/02/2011 22:42:59
Quote Anchor link
Hey!

Ik kon even niet de goede naam verzinnen voor dit topic,
maar ik ben echt al best lang opzoek naar een script voor
het maken van templates. Ik heb namelijk ooit gezien dat je
de tekens { en } kan gebruiken om een bepaalde content te laden.

Bij cutenews is het mogelijk om via het beheerpaneel een layout
voor je nieuws bericht in te vullen en dan moet je door middel van
{shortmessage} bijvoorbeeld aangeven waar in die layout(html) het korte
bericht moet komen. Is dit gewoon met define gedaan ofzo?

Bij voorbaat dank!

Groetjes,
Mik
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 01:15:51
 

02/02/2011 22:50:23
Quote Anchor link
Sloop de code open.
Dan leer je er ook nog wat van.
Er zijn verschillende mogelijkheden.
 
Mik PHP

Mik PHP

02/02/2011 23:31:52
Quote Anchor link
Heb ik al vele malen gedaan helaas zonder resultaat.
Het systeem is zo ongelofelijk groot en totaal anders
gescript dan ik daadwerkelijk zelf doe, dus het is vrij
moeilijk voor mij. Maar ik zal nog even een keer gaan graaien
in die codes voor de zekerheid, mocht het niet lukken, zal ik
het nogmaals vragen.
 

02/02/2011 23:43:07
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php // Kleurtjes
 $output = str_replace("{title}", $news_arr[2], $template_full);
                        $output = str_replace("{date}", date($config_timestamp_active, $news_arr[0]), $output);
                        $output = str_replace("{author}", $my_author, $output);
                        $output = str_replace("{short-story}", $news_arr[3], $output);
                        $output = str_replace("{full-story}", $news_arr[4], $output);
                if($news_arr[5] != ""){$output = str_replace("{avatar}", "<img alt=\"\" src=\"$news_arr[5]\" style=\"border: none;\" />", $output); }
                else{ $output = str_replace("{avatar}", "", $output); }
                        $output = str_replace("{avatar-url}", "$news_arr[5]", $output);
                        $output = str_replace("{comments-num}", countComments($news_arr[0], $archive), $output);
                        $output = str_replace("{category}", catid2name($news_arr[6]), $output);
                        $output = str_replace("{category-id}", $news_arr[6], $output);
                        if($cat_icon[$news_arr[6]] != ""){ $output = str_replace("{category-icon}", "<img style=\"border: none;\" alt=\"".$cat[$news_arr[6]]." icon\" src=\"".$cat_icon[$news_arr[6]]."\" />", $output); }
                        else{ $output = str_replace("{category-icon}", "", $output); }


?>

Dat komt uit cutenews. Bestands show.inc.php of shows.inc.php, zoiets.
Zij doen dus gewoon een str_replace.
(Cutenews is echt vies gescript.)
 
Mik PHP

Mik PHP

02/02/2011 23:52:45
Quote Anchor link
Kijk aan hartelijk bedankt.. Ja misschien dat ik het daarom niet snap!
Ik hoor het trouwens wel vaker, gebruik het gelukkig ook niet meer. Maar goed.

Nog even een vraag:

In google chrome is er een heel irritant probleem, ik weet ook niet of hier een oplossing voor is, want op google kan ik er niks over vinden.

Bij mijn loginveld is de achtergrond donker grijs. De achtergrond van het tekstfieldje is transparent gemaakt. Maar als google een wachtwoord opslaat en je vult het in, dan zal google dus het wachtwoord verder invullen. Alleen nu word het hele veldje wit/geel achtig.

zie deze screenshot

Enig idee hoe ik dit weg krijg? Want het is nogal irritant aangezien mijn tekst
in het tekstfieldje wit is.
Gewijzigd op 02/02/2011 23:53:21 door Mik PHP
 

03/02/2011 00:03:37
Quote Anchor link
Ik heb geen flauw idee. Ik denk dat het niet mogelijk is. Opera die plaatst gewoon een kader om de velden heen.
Het is ook een eigenschap van de browser, meestal kan je die niet stylen (html5 validate dingen kan je wel weer stylen, dit zijn html eigenschappen, geen browser eigenschappen, browsers hebben gewoon een bepaalde style meegekregen).
 
Mik PHP

Mik PHP

03/02/2011 00:12:52
Quote Anchor link
Echt weer zo een fout van chrome.. De enige oplossing die ik wist is
autocomplete="off" tussen de <form /> tags zetten.. Het helpt wel, maar irritant
als je slecht bent in wachtwoorden onthouden.
Gewijzigd op 03/02/2011 00:13:01 door Mik PHP
 

03/02/2011 00:14:53
 
Mik PHP

Mik PHP

03/02/2011 00:23:17
Quote Anchor link
Het stuk jQuery
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<script type="text/javascript">
if (navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf("chrome") >= 0) {
    $(window).load(function(){
        $('input:-webkit-autofill').each(function(){
            var text = $(this).val();
            var name = $(this).attr('name');
            $(this).after(this.outerHTML).remove();
            $('input[name=' + name + ']').val(text);
        });
    });
}
</script>

heb ik al geprobeerd, zonder resultaat. En als ik in de css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
input:-webkit-autofill {
    background: none;
}

zet werkt het ook niet..
Gewijzigd op 03/02/2011 00:30:51 door Mik PHP
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.