Template variables

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »
Mik PHP

Mik PHP

02/02/2011 22:42:59
Quote Anchor link
Hey!

Ik kon even niet de goede naam verzinnen voor dit topic,
maar ik ben echt al best lang opzoek naar een script voor
het maken van templates. Ik heb namelijk ooit gezien dat je
de tekens { en } kan gebruiken om een bepaalde content te laden.

Bij cutenews is het mogelijk om via het beheerpaneel een layout
voor je nieuws bericht in te vullen en dan moet je door middel van
{shortmessage} bijvoorbeeld aangeven waar in die layout(html) het korte
bericht moet komen. Is dit gewoon met define gedaan ofzo?

Bij voorbaat dank!

Groetjes,
Mik
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 08:17:46
 

02/02/2011 22:50:23
Quote Anchor link
Sloop de code open.
Dan leer je er ook nog wat van.
Er zijn verschillende mogelijkheden.
 
Mik PHP

Mik PHP

02/02/2011 23:31:52
Quote Anchor link
Heb ik al vele malen gedaan helaas zonder resultaat.
Het systeem is zo ongelofelijk groot en totaal anders
gescript dan ik daadwerkelijk zelf doe, dus het is vrij
moeilijk voor mij. Maar ik zal nog even een keer gaan graaien
in die codes voor de zekerheid, mocht het niet lukken, zal ik
het nogmaals vragen.
 

02/02/2011 23:43:07
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php // Kleurtjes
 $output = str_replace("{title}", $news_arr[2], $template_full);
                        $output = str_replace("{date}", date($config_timestamp_active, $news_arr[0]), $output);
                        $output = str_replace("{author}", $my_author, $output);
                        $output = str_replace("{short-story}", $news_arr[3], $output);
                        $output = str_replace("{full-story}", $news_arr[4], $output);
                if($news_arr[5] != ""){$output = str_replace("{avatar}", "<img alt=\"\" src=\"$news_arr[5]\" style=\"border: none;\" />", $output); }
                else{ $output = str_replace("{avatar}", "", $output); }
                        $output = str_replace("{avatar-url}", "$news_arr[5]", $output);
                        $output = str_replace("{comments-num}", countComments($news_arr[0], $archive), $output);
                        $output = str_replace("{category}", catid2name($news_arr[6]), $output);
                        $output = str_replace("{category-id}", $news_arr[6], $output);
                        if($cat_icon[$news_arr[6]] != ""){ $output = str_replace("{category-icon}", "<img style=\"border: none;\" alt=\"".$cat[$news_arr[6]]." icon\" src=\"".$cat_icon[$news_arr[6]]."\" />", $output); }
                        else{ $output = str_replace("{category-icon}", "", $output); }


?>

Dat komt uit cutenews. Bestands show.inc.php of shows.inc.php, zoiets.
Zij doen dus gewoon een str_replace.
(Cutenews is echt vies gescript.)
 
Mik PHP

Mik PHP

02/02/2011 23:52:45
Quote Anchor link
Kijk aan hartelijk bedankt.. Ja misschien dat ik het daarom niet snap!
Ik hoor het trouwens wel vaker, gebruik het gelukkig ook niet meer. Maar goed.

Nog even een vraag:

In google chrome is er een heel irritant probleem, ik weet ook niet of hier een oplossing voor is, want op google kan ik er niks over vinden.

Bij mijn loginveld is de achtergrond donker grijs. De achtergrond van het tekstfieldje is transparent gemaakt. Maar als google een wachtwoord opslaat en je vult het in, dan zal google dus het wachtwoord verder invullen. Alleen nu word het hele veldje wit/geel achtig.

zie deze screenshot

Enig idee hoe ik dit weg krijg? Want het is nogal irritant aangezien mijn tekst
in het tekstfieldje wit is.
Gewijzigd op 02/02/2011 23:53:21 door Mik PHP
 

03/02/2011 00:03:37
Quote Anchor link
Ik heb geen flauw idee. Ik denk dat het niet mogelijk is. Opera die plaatst gewoon een kader om de velden heen.
Het is ook een eigenschap van de browser, meestal kan je die niet stylen (html5 validate dingen kan je wel weer stylen, dit zijn html eigenschappen, geen browser eigenschappen, browsers hebben gewoon een bepaalde style meegekregen).
 
Mik PHP

Mik PHP

03/02/2011 00:12:52
Quote Anchor link
Echt weer zo een fout van chrome.. De enige oplossing die ik wist is
autocomplete="off" tussen de <form /> tags zetten.. Het helpt wel, maar irritant
als je slecht bent in wachtwoorden onthouden.
Gewijzigd op 03/02/2011 00:13:01 door Mik PHP
 

03/02/2011 00:14:53
 
Mik PHP

Mik PHP

03/02/2011 00:23:17
Quote Anchor link
Het stuk jQuery
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<script type="text/javascript">
if (navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf("chrome") >= 0) {
    $(window).load(function(){
        $('input:-webkit-autofill').each(function(){
            var text = $(this).val();
            var name = $(this).attr('name');
            $(this).after(this.outerHTML).remove();
            $('input[name=' + name + ']').val(text);
        });
    });
}
</script>

heb ik al geprobeerd, zonder resultaat. En als ik in de css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
input:-webkit-autofill {
    background: none;
}

zet werkt het ook niet..
Gewijzigd op 03/02/2011 00:30:51 door Mik PHP
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.