Text editten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »
Huh bla

Huh bla

21/01/2006 13:28:00
Quote Anchor link
hey

Ik heb een site waarbij ik de text van een paar pagina's graag online zou willen editten.

Het gaat eigenlijk alleen maar om de text met 'vet', 'cursief', en het invoeren van '<h2>...</h2>'

Het is voor iemand die GEEN verstand heeft van html en/of php, dus eigenlijk moet de html code onizchtbaar zijn.

Groet
Lukie
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:55:55
 

21/01/2006 13:31:00
Quote Anchor link
Zoek even een BB Parser en ga aan de slag :-)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/01/2006 13:33:00
Quote Anchor link
http://test.i-cey.net/cms/

Er zijn honderen van zulke systemen die gratis te gebruiken zijn.
 
Huh bla

Huh bla

21/01/2006 13:38:00
Quote Anchor link
@Arjan

Ziet er goed uit wat je daar hebt.

Maar;

1. waar kan ik de code vinden (A)
2. kun je er dan ook een dropdownboxje neerzetten, om verschillende pagina's te kunnen kiezen?

Groet
Lukie
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/01/2006 13:42:00
Quote Anchor link
1) http://sourceforge.net/projects/hypertextarea/
2) Uiteraard kan dat, het is gewoon een '<textarea>' waartussen je tekst plaats. En of dat nou uit een database of een bestand haalt maakt niet zoveel uit..
 
Huh bla

Huh bla

21/01/2006 17:16:00
Quote Anchor link
2) hoe doe ik dat?

Want nu kan ik wel de text editten, maar ik zie geen echte pagina :S
 
Huh bla

Huh bla

21/01/2006 17:27:00
Quote Anchor link
verder krijg ik de error:

Method Not Allowed
The requested method POST is not allowed for the URL /editor/demo.html.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

21/01/2006 18:20:00
Quote Anchor link
Wanneer ik je goed begrijp wil je dus een cms tool maken voor editen van tekst en je niet goed weet hoe je dit moet scripten?

Begrijp ik je zo goed?
 

21/01/2006 20:06:00
Quote Anchor link
Ik wil een kleine wysiwyg editor, om kleine stukjes text aan te passen.

Hoeft verder geen javascrip of php in, alleen maar de text, en eventueel een plaatje

Maar de meeste dingen die ik op internet vind, werken niet, of niet goed, dus daarom vroeg ik me af of hier nog goede ideeën zaten...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/01/2006 20:10:00
Quote Anchor link
Het moeilijke aan een goeie CMS is om het cross-browser te laten zijn. Wat in FF werkt, werkt in IE niet, en andersom. Ik dacht dan ook dat browser check de enige mogelijkheid was een om browser-cross CMS te maken.

Maar daar zal Arjan meer over weten.
 
Huh bla

Huh bla

21/01/2006 20:19:00
Quote Anchor link
als het in IE werkt is het goed, ik gebruik dan wel FF maar degene die het uiteindelijk moet gaan gebruiken, weet volgens mij niet eens wat FF is ;-)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/01/2006 20:26:00
Quote Anchor link
Die http://sourceforge.net/projects/hypertextarea/ werkt prima in zowel IE als FF, zelf getest ;)

HyperTextArea works with all current Mozilla Variants including:

* Mozilla
* Netscape
* Firefox

Mozilla based browsers are available for every major platform and many minor ones. Additionally, HyperTextArea works with Internet Explorer for Windows. Future versions of KHTML based browsers (such as Konquerer and Safari) will most likely be supported as well.

Zet het stukje javascript tussen een <form></form> en maak een submit butten met een stukje php en klaar. Het stukje javascript maakt gewoon een <textarea> dus je kan hem aanspreken met $_POST['naamvandearea']
 
Huh bla

Huh bla

21/01/2006 20:31:00
Quote Anchor link
ik snap helemaal niks van dat script

ik krijg ook helemaal geen gewone pagina, alleen maar een pagina waarop ik de text kan ediiten, en vervolgens niet een op kan slaan :S
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/01/2006 20:33:00
Quote Anchor link
Omdat je het opslaan gedeelte zelf moet maken... De kracht van dat systeem is dat het doet wat het doen moet, en dus overal voor bruikbaar is omdat er geen onnodige code bij zit...

Waar het werkt hetzelfde als een normaal form, dus leef je uit.
 
Huh bla

Huh bla

21/01/2006 21:01:00
Quote Anchor link
dan zoek ik wel een ander systeem, want hier snap ik nog minder dan de balle van
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/01/2006 21:03:00
Quote Anchor link
Als je dit niet snapt betwijfel ik of je een ander systeem zult vinden wat je wel werken krijgt...
 
Huh bla

Huh bla

21/01/2006 21:04:00
Quote Anchor link
zien we wel
 
Shakes

Shakes

22/01/2006 01:46:00
Quote Anchor link
Makkelijk systeem!

Was toevallig aan het kijken of ik zelf een WYSIWYG editor in elkaar kon flansen maar dat ging me een beetje boven de pet.

Het geposte systeem is ontzettend makkelijk in te voegen in mijn huidige CMS. En het is ook een beetje te customizen (script zelf).
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

22/01/2006 11:30:00
Quote Anchor link
Tja ik laat me niet snel uit het veld slaan en zou dit graag aan de praat maken.
Ik weet wel hoe ik een form moet maken en ga hier is mee aan de slag :-)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

22/01/2006 11:32:00
Quote Anchor link
Hij maakt gewoon een textarea aan, dus als je een form maakt met een knopje dan kan je de gegevens gewoon ophalen met een $_POST['naamvantextarea']. Als je het eenmaal ziet snap je hoe simpel het is ;). En anders maak ik vanmiddag ff een voorbeeld.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

22/01/2006 12:15:00
Quote Anchor link
OK ik ga eerst zelf aan de slag en meld me zeker wanneer ik "vast" loop.
Bedankt voor het helpen voor zover!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.