Text editten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »
Huh bla

Huh bla

21/01/2006 13:28:00
Quote Anchor link
hey

Ik heb een site waarbij ik de text van een paar pagina's graag online zou willen editten.

Het gaat eigenlijk alleen maar om de text met 'vet', 'cursief', en het invoeren van '<h2>...</h2>'

Het is voor iemand die GEEN verstand heeft van html en/of php, dus eigenlijk moet de html code onizchtbaar zijn.

Groet
Lukie
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:33:47
 

21/01/2006 13:31:00
Quote Anchor link
Zoek even een BB Parser en ga aan de slag :-)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/01/2006 13:33:00
Quote Anchor link
http://test.i-cey.net/cms/

Er zijn honderen van zulke systemen die gratis te gebruiken zijn.
 
Huh bla

Huh bla

21/01/2006 13:38:00
Quote Anchor link
@Arjan

Ziet er goed uit wat je daar hebt.

Maar;

1. waar kan ik de code vinden (A)
2. kun je er dan ook een dropdownboxje neerzetten, om verschillende pagina's te kunnen kiezen?

Groet
Lukie
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/01/2006 13:42:00
Quote Anchor link
1) http://sourceforge.net/projects/hypertextarea/
2) Uiteraard kan dat, het is gewoon een '<textarea>' waartussen je tekst plaats. En of dat nou uit een database of een bestand haalt maakt niet zoveel uit..
 
Huh bla

Huh bla

21/01/2006 17:16:00
Quote Anchor link
2) hoe doe ik dat?

Want nu kan ik wel de text editten, maar ik zie geen echte pagina :S
 
Huh bla

Huh bla

21/01/2006 17:27:00
Quote Anchor link
verder krijg ik de error:

Method Not Allowed
The requested method POST is not allowed for the URL /editor/demo.html.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

21/01/2006 18:20:00
Quote Anchor link
Wanneer ik je goed begrijp wil je dus een cms tool maken voor editen van tekst en je niet goed weet hoe je dit moet scripten?

Begrijp ik je zo goed?
 

21/01/2006 20:06:00
Quote Anchor link
Ik wil een kleine wysiwyg editor, om kleine stukjes text aan te passen.

Hoeft verder geen javascrip of php in, alleen maar de text, en eventueel een plaatje

Maar de meeste dingen die ik op internet vind, werken niet, of niet goed, dus daarom vroeg ik me af of hier nog goede ideeën zaten...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/01/2006 20:10:00
Quote Anchor link
Het moeilijke aan een goeie CMS is om het cross-browser te laten zijn. Wat in FF werkt, werkt in IE niet, en andersom. Ik dacht dan ook dat browser check de enige mogelijkheid was een om browser-cross CMS te maken.

Maar daar zal Arjan meer over weten.
 
Huh bla

Huh bla

21/01/2006 20:19:00
Quote Anchor link
als het in IE werkt is het goed, ik gebruik dan wel FF maar degene die het uiteindelijk moet gaan gebruiken, weet volgens mij niet eens wat FF is ;-)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/01/2006 20:26:00
Quote Anchor link
Die http://sourceforge.net/projects/hypertextarea/ werkt prima in zowel IE als FF, zelf getest ;)

HyperTextArea works with all current Mozilla Variants including:

* Mozilla
* Netscape
* Firefox

Mozilla based browsers are available for every major platform and many minor ones. Additionally, HyperTextArea works with Internet Explorer for Windows. Future versions of KHTML based browsers (such as Konquerer and Safari) will most likely be supported as well.

Zet het stukje javascript tussen een <form></form> en maak een submit butten met een stukje php en klaar. Het stukje javascript maakt gewoon een <textarea> dus je kan hem aanspreken met $_POST['naamvandearea']
 
Huh bla

Huh bla

21/01/2006 20:31:00
Quote Anchor link
ik snap helemaal niks van dat script

ik krijg ook helemaal geen gewone pagina, alleen maar een pagina waarop ik de text kan ediiten, en vervolgens niet een op kan slaan :S
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/01/2006 20:33:00
Quote Anchor link
Omdat je het opslaan gedeelte zelf moet maken... De kracht van dat systeem is dat het doet wat het doen moet, en dus overal voor bruikbaar is omdat er geen onnodige code bij zit...

Waar het werkt hetzelfde als een normaal form, dus leef je uit.
 
Huh bla

Huh bla

21/01/2006 21:01:00
Quote Anchor link
dan zoek ik wel een ander systeem, want hier snap ik nog minder dan de balle van
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/01/2006 21:03:00
Quote Anchor link
Als je dit niet snapt betwijfel ik of je een ander systeem zult vinden wat je wel werken krijgt...
 
Huh bla

Huh bla

21/01/2006 21:04:00
Quote Anchor link
zien we wel
 
Shakes

Shakes

22/01/2006 01:46:00
Quote Anchor link
Makkelijk systeem!

Was toevallig aan het kijken of ik zelf een WYSIWYG editor in elkaar kon flansen maar dat ging me een beetje boven de pet.

Het geposte systeem is ontzettend makkelijk in te voegen in mijn huidige CMS. En het is ook een beetje te customizen (script zelf).
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

22/01/2006 11:30:00
Quote Anchor link
Tja ik laat me niet snel uit het veld slaan en zou dit graag aan de praat maken.
Ik weet wel hoe ik een form moet maken en ga hier is mee aan de slag :-)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

22/01/2006 11:32:00
Quote Anchor link
Hij maakt gewoon een textarea aan, dus als je een form maakt met een knopje dan kan je de gegevens gewoon ophalen met een $_POST['naamvantextarea']. Als je het eenmaal ziet snap je hoe simpel het is ;). En anders maak ik vanmiddag ff een voorbeeld.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

22/01/2006 12:15:00
Quote Anchor link
OK ik ga eerst zelf aan de slag en meld me zeker wanneer ik "vast" loop.
Bedankt voor het helpen voor zover!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.