Textarea auto resize aan text

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Teun Hesseling

Teun Hesseling

30/11/2010 11:26:58
Quote Anchor link
Goeiemorgen,

Ik heb een pagina waar gebruikers een item aan kunne passen.
Nu is het stukje beschrijving een textarea
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
<td>
<
textarea name="groeiplaats" wrap="hard">'.$row['groeiplaats'].'</textarea>
<
/td>
?>

en ik dacht dat door middel van een wrap het misschien op zou lossen maar dat is niet zo. Wat ik graag wil is dat de textarea automatisch word gesized aan de tekst die ik uit de database haal.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:26:42
 
Justin S

Justin S

30/11/2010 14:03:40
Quote Anchor link
Dus als ik een hele lange zin in voer wordt de textarea 1500px lang?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/11/2010 15:11:53
Quote Anchor link
Ja, inderdaad.
Nog voor je begint te programmeren, kan je best eens nadenken over wat je precies wil bereiken.

Je grenzen afbakenen, is daarin heel belangrijk.
Wat gebeurt er met extreem korte of lange berichten? Wat gebeurt er bv. met een bericht dat bestaat uit 1 letter, dan 30 enters en onderaan nog 1 letter?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.