Thuis Opleiding LOI

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »
Donny Wie weet

Donny Wie weet

07/09/2011 11:23:15
Anchor link
Hoi,

Ik heb gisteren de boeken van LOI aangevraagd voor PHP. Is hier al iemand aan begonnen/afgerond? Ik ben namelijk erg benieuwd hoe goed dit werkt en of het nuttig is.

Groeten Donny
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 07:38:37
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/09/2011 11:38:26
Anchor link
Thuis-studies... Breek me de bek niet open.

Enkele jaren geleden kreeg ik van een kennis zo'n boek in mijn handen gedrukt. Vreij recent.... Tenenkrommend van de fouten, er werd nog HTML 3 in besproken over tabellen en frames, een minimale basis van CSS, waarin niet een beschreven werd hoe je een heel design in CSS en HTML kan opbouwen.

Ik heb het dan wel over de cursus HTML en CSS, maar ik hoop dat die PHP-versie in ieder geval de volgende eisen heeft:

- variabelen buiten quotes
- bespreking over veiligheid, en dan met name XXS en SQL-injection
- goede foutafhandeling
- Geen die() technieken
- Superglobals met $_GET en $_POST enzo. Altijd handig om even te controleren.
Gewijzigd op 07/09/2011 11:39:14 door - Ariën -
 
John Acid

John Acid

07/09/2011 12:42:40
Anchor link
Waarom een LOI cursus volgen als er zeer veel gratis PHP tutorials op het internet te vinden zijn, die vele malen beter zijn dan een opleidingstype als LOI.
Je kunt altijd nog zelf boeken kopen in de winkel, zo kun je ter plekke controleren of er gebruikt wordt gemaakt van oudere technieken ipv moeten afwachten hoe up to date de boeken zijn die je via zo een 'opleiding' verkrijgt.
Bij vragen/problemen heb je altijd nog het internet en fora zoals deze hier, dus ik vind een opleiding van de LOI en soortgelijke instanties weggegooid geld.

Alternatief is natuurlijk een echte opleiding met een fysieke leraar, zo kun je direkt je vragen stellen aan die leraar, lijkt mij toch beter, helaas zijn die natuurlijk wel vaak een stuk duurder.
Gewijzigd op 07/09/2011 12:46:20 door John Acid
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

07/09/2011 15:09:53
Anchor link
Ik ga zeker even kijken of het boek up 2 date is. Mocht ik vragen hebben of vermoedens over fouten dan laat ik dat gelijk weten.

Over de tutorials: Hoeveel tutorials zijn er niet gemaakt door beginners en zitten barstensvol fouten? Er wordt vaak uitgelegd hoe een methode werkt. Om een enkel voorbeeld te noemen:

Een form aanmaken wordt wel uitgelegd hoe je de "input" velden moet maken. Maar hoe je deze moet verwerken in je PHP script wordt er nergens uitgelegd.

Ik ben ook opzoek geweest naar iemand die het mij zelf wilt leren tegen een betaling omdat wanneer je dan vragen hebt deze direct kan stellen met een direct antwoord. En bovendien, als je het leert van internet heb je moeilijker kans op een baan in de ICT omdat je moet bewijzen wat je kan;)
 
Aad B

Aad B

07/09/2011 15:39:17
Anchor link
@Donny: Heb je al enige achtergrond in het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties?
Met een LOI cursus php heb je ook niet meteen kans op een baan in de ict. Je wordt geen ontwikkelaar door een taal, cobol, php, java of wat dan ook te leren. Zonder achtergrond in ontwikkelen zoals bijvoorbeeld een HBO opleiding, cursussen gestructureerd ontwikkelen, datamodelleren en dergelijke blijf je rommelen in de marge of jarenlang hangen op hetzelfde knutselnivo.
 
John Acid

John Acid

07/09/2011 15:45:57
Anchor link
Als je in de ICT wilt werken zul je inderdaad meer dan een (LOI) cursusje PHP moeten volgen.
Gewijzigd op 07/09/2011 15:46:40 door John Acid
 
- Mark -

- Mark -

07/09/2011 17:14:49
Anchor link
Ik heb ook zo'n opleiding gevolgd bij de LOI. Sla maar over het slaat helemaal nergens op. Het enige dat ze doen is een boek over php dat je voor een paar euro kunt kopen en totaal achterhaald is doorlopen. Je doet dus zelf nog steeds al het werk en als je nog geen ervaring met PHP hebt ga je het nog best moeilijk krijgen ook. Dit is niet omdat de stof moeilijk is maar ze springen van de hak op de tak en slaan zo nu en dan grote stukken over. De personen die je ingezonden opdrachten nakijken hebben ook niet echt kennis van de stof. Of totaal geen zin dat kan ook want er werd niet veel verbeterd. Drie a vier zinnen met commentaar en dat was het.

Ik heb het certificaat hier liggen met een 10 erop. Waarde? 0,0 naar mijn mening.
 
Tim S

Tim S

07/09/2011 19:58:29
Anchor link
Ik heb zelf heel veel gehad aan deze 2 video cursussen:
PHP with MySQL Essential Training
PHP with MySQL Beyond the Basics


Het zijn wel engelse cursussen.
De 1e is echt basis php. En de 2e gaat wat dieper in op OOP en geeft wat hints naar MVC.
 
Henry Campen

henry Campen

10/09/2011 17:24:11
Anchor link
Ook ben ik beginnen met de cursus php en mysql van LOI
Echter werkt de link niet die in het boek staat.
www.troutworks.com/phpbooks
Hier zou je de voorbeeldcode kunnen downloaden.
Ook heb ik een oud boek gekregen.
Gewijzigd op 10/09/2011 17:25:11 door henry Campen
 
Henry Campen

henry Campen

28/09/2011 19:52:15
Anchor link
Ik heb zelf heel veel gehad aan deze 2 video cursussen:
PHP with MySQL Essential Training
PHP with MySQL Beyond the Basics

Het zijn wel engelse cursussen.
De 1e is echt basis php. En de 2e gaat wat dieper in op OOP en geeft wat hints naar MVC.
[/quote]


Helaas kom er niet meer op.


P.S Zie net op bol.com dat dit boek maar € 65,00 kost.
Had ik dat maar geweten meer tegenover nu 517,-
Gewijzigd op 28/09/2011 20:09:25 door henry Campen
 
Bjorn Smeets

Bjorn Smeets

10/10/2023 15:57:14
Anchor link
Ik heb de PHP cursus via STAP gekocht, maar heb er echt geen tijd voor omdat ik inmiddels SEO freelancer ben. Ook vind ik het totaal niet motiverend, want je moet alles zelf maar zelfstandig doen, zonder interactieve online lessen of andere motiverende elementen.

Is er iemand die mij kan helpen met het voltooien van deze cursus, dus vooral de eindopdracht. Uiteraard met een compensatie.

Mijn e-mailadres is: **knip**

Groet, Bjorn
Gewijzigd op 10/10/2023 16:15:55 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/10/2023 16:20:25
Anchor link
Dag Bjorn,

We willen graag helpen, maar het lijkt mij niet de bedoeling dat we jouw werk gaan doen.

Als je specifieke vragen hebt kan je een nieuw topic openen. Dit topic is van 2011 en omdat het onnodige notificaties met zich meebrengt, sluit ik dit topic. Ook is het niet de bedoeling om je e-mailadres hier te delen omdat de hulp via het forum loopt.

Je bent vrij om een nieuwe topic te openen die aan de voorwaarden voldoet.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.