Timer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

18/02/2011 10:33:31
Quote Anchor link
Hallo!

Ik heb hier een probleempje. Ik wil graag een timer laten aftellen van 5 minuten naar 0 minuten (5:00 --> 0:00) ik heb alleen geen idee hoe ik hier aan moet beginnen. Ik heb wel op internet gezocht, maar daar hebben ze alleen timers die naar het nieuwe jaar aftellen. Dat is niet iets wat ik zoek. Ik wil alleen dat je gewoon dat je 5 minuten ziet, en als je op een knop drukt, hij af begint te tellen naar 0 minuten. Als hij dan bij 0 minuten staat moet er een ander scherm worden geopend. kan iemand mij misschien helpen?
groet
Viktor
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:49:01
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/02/2011 11:52:07
Quote Anchor link
Viktor Jonckheere op 18/02/2011 10:33:31:
Als hij dan bij 0 minuten staat moet er een ander scherm worden geopend


Een ander scherm?
Een pop up?
 
- SanThe -

- SanThe -

18/02/2011 12:47:27
 
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

18/02/2011 13:12:05
Quote Anchor link
Kris Peeters op 18/02/2011 11:52:07:
Viktor Jonckheere op 18/02/2011 10:33:31:
Als hij dan bij 0 minuten staat moet er een ander scherm worden geopend


Een ander scherm?
Een pop up?



Ja bijvoorbeeld van invulscherm.php naar uitslag.php



Toevoeging op 18/02/2011 13:13:33:

- SanThe - op 18/02/2011 12:47:27:


Oke bedankt:) het enige probleem is, dat ik eigenlijk niks weet van javascript. Ik wilde dan ook een timer maken met php. Is dat mogelijk? of moet je hiervoor zoeizo gebruik maken van javascript?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/02/2011 13:19:11
Quote Anchor link
Viktor Jonckheere op 18/02/2011 13:12:05:
... een timer maken met php. Is dat mogelijk? of moet je hiervoor zoeizo gebruik maken van javascript?


Sowieso javascript.

Javascript gebruikt de rekenkracht van de PC van de gebruiker om code uit te voeren.
PHP voert code uit op de server.

Je kan niet zomaar constant connectie maken met de server om iets kleins aan te passen.
 
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

18/02/2011 13:22:25
Quote Anchor link
Oke top:) bedankt!
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/02/2011 15:02:09
Quote Anchor link
Zeg eens wat je precies nodig hebt; wat je precies wil doen met de timer.

Ondertussen kan je hier al eens naar kijken

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<html>
  <head>
    <style>
      #message {
        color: #ff0000;
        font-height: 25px;
      }
      </style>
      <script type="text/javascript" src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.4/jquery.min.js"></script>
      <script>
      $(document).ready(function() {
        countdownInterval(
          // TO DO:  Zie dat je dit aanpast naar je wensen  !!!!!!!!!!!
          0,   // UUR.
          5,   // MINUTEN
          0    // SECONDEN
        );
      });
      // globals
      var dateObj = null;
      var targetDateObj = null;
      var timerObj = null;
    
      function doCountdown() {
          timerObj.setHours    (targetDateObj.getHours()     - dateObj.getHours());
          timerObj.setMinutes  (targetDateObj.getMinutes()   - dateObj.getMinutes());
          timerObj.setSeconds  (targetDateObj.getSeconds()   - dateObj.getSeconds());
          displayFunction ();
          if (
            timerObj.getHours() == 0 &&
            timerObj.getMinutes() == 0 &&
            timerObj.getSeconds() == 0
          ) {
            alertFunction();
            return null;
          }
          dateObj.setSeconds(dateObj.getSeconds() + 1);
          setTimeout("doCountdown()", 1000);
      }
      
      function countdownInterval(H, i, s) {
        dateObj = new Date();
        timerObj = new Date();
        targetDateObj  = new Date();
        targetDateObj.setHours(dateObj.getHours() + H);
        targetDateObj.setMinutes(dateObj.getMinutes() + i);
        targetDateObj.setSeconds(dateObj.getSeconds() + s);
        doCountdown();
      }
      
      function displayFunction () {
        $('#count2').val(
          timerObj.getHours() +":"+
          timerObj.getMinutes() +":"+
          timerObj.getSeconds()
        );
      }
      function alertFunction() {
        // HIER KOMT DUS DE POPUP
        $('#message').html('polifinario');
      }
      
      </script>
    </head>
  <body>
    <input type="text" id="count2">
    <div id="message"></div>
  </body>
</html>
 
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

21/02/2011 12:21:48
Quote Anchor link
Kris Peeters op 18/02/2011 15:02:09:
Zeg eens wat je precies nodig hebt; wat je precies wil doen met de timer.


Ik wil een scherm maken waarbij de score van twee voetbalteams kan worden bijgehouden. Als er dan op 'begin wedstrijd' wordt gedrukt, dan moet er een tijd gaan lopen van 5 minuten naar 0 minuten. Als er een doelpunt wordt gemaakt voor 1 van de teams moet er op een knop worden gedrukt zodat het aantal doelpunten + 1 wordt. Als de timer op 0 staat en de stand is gelijk, dan moet er nog een extra minuut worden gespeeld. Als er een winnaar is, of uiteindelijk nog steeds een gelijkspel, moeten de scores worden opgeslagen in de database. Ik ben dus nu bezig met die timer, maar ik heb geen flauw idee hoe ik dit moet oplossen. Ik zal eens even naar de code kijken die je net stuurde;) kijken of het daarmee lukt.

Toevoeging op 21/02/2011 12:30:50:

Code is prima! Alleen kan je de tijd steeds weghalen, kan je dat veranderen?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig begrijp van javascript, dus zou je misschien een beetje kunnen uitleggen wat je precies doet? Zou fijn zijn:)
heel erg bedankt alvast:)
 
Kris Peeters

Kris Peeters

21/02/2011 13:37:47
Quote Anchor link
Wel ja, ik heb de display functies in alertFunction en displayFunction apart gezet.
Wat daar gebeurt, verandert niets aan de logica, maar daar moet je wel de aanpassingen doen om de functies te laten doen wat ze moeten doen.


$('#count2').val( ... ) vult de value in van een element met id="count2".
$('#count2').html( ... ) zou dan weer de html invullen tussen begin en eind-tag van een html element met d="count2".

Dus ja, je kan die input vervangen door bv.
<div id="timer_display"></div>

Dan zet je in displayFunction()
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
        $('#timer_display').html(
          timerObj.getHours() +":"+
          timerObj.getMinutes() +":"+
          timerObj.getSeconds()
        );


Vandaar dus, nu je ziet dat het functioneert; nu moet ik weten wat er precies moet gebeuren.

Viktor Jonckheere op 21/02/2011 12:21:48:
Ik wil een scherm maken waarbij ...

Maak dat dan alvast eens.

Zie dat je alles van HTML hebt, zoals je het zou willen zien als eindresultaat; maar dus zonder dat het hoeft te werken.
Dan kunnen we zien om alles aan mekaar te knopen
Gewijzigd op 21/02/2011 13:41:23 door Kris Peeters
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.