timestamp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »
Jacques

jacques

09/06/2009 20:07:00
Quote Anchor link
Hoi,

momenteel blijven mijn advertenties zichtbaar voor 7 dagen. Dit bepaal zelf met onderstaand scriptje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$datum
= date('Y-m-d');
        
$timestamp = mktime(0, 0, 0, date("m")  , dat("d"+7,date("Y"));
$datum2 = date('Y-m-d',$timestamp);        
$tijd = date('H:i:s');
$timestamp = $datum .' '.$tijd;
$timestamp2 = $datum2 .' '.$tijd;
?>


Nu had ik graag uit dezelfde database advertenties gehaald die ik voor 1dag of een te bepalen tijdsduur op de index kon laten verschijnen (een soort extra aandacht).
Hoe start ik hier aan?
Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 00:22:14
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

09/06/2009 20:25:00
Quote Anchor link
Dus je wil de advertenties zo in de database zetten dat je een tijd in kan stellen en dat je script dat berekend of?
 
Jacques

jacques

09/06/2009 20:53:00
Quote Anchor link
Tim Kampherbeek schreef op 09.06.2009 20:25:
Dus je wil de advertenties zo in de database zetten dat je een tijd in kan stellen en dat je script dat berekend of?


Nee, de advertenties worden al in de database opgelagen voor 7 dagen.
Nu wil ik eigenlijk van deze advertenties er eentje uitplukken (random) die dan 1 dag op de voorpagina komt te staan. Elke 24u een andere advertentie vooraan.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/06/2009 21:58:00
Quote Anchor link
Datum en Link opslaan in database.
Checken of het een andere dag is.
Ja -> Mieuwe Datum en Link opslaan in database.
Nee -> Plaatje tonen.
 
Jacques

jacques

09/06/2009 22:02:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 09.06.2009 21:58:
Datum en Link opslaan in database.
Checken of het een andere dag is.
Ja -> Mieuwe Datum en Link opslaan in database.
Nee -> Plaatje tonen.


Sorry SanThe, maar deze begrijp ik niet!
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

09/06/2009 22:11:00
Quote Anchor link
Het inserten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $sql = "INSERT INTO detabel (..., datum_gepost  ,...) VALUES (..., NOW(),...)"; ?>


datum_gepost moet van type datetime zijn.

Uitlezen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $sql = "SELECT DATE_FORMAT(datum_gepost, '%d-%m-%Y') AS datum_geformatteerd, ... from detabel WHERE ( datum_gepost < NOW() + INTERVAL 7 DAY) "; ?>


( Alle informatie hier over staat hier )
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
- SanThe -

- SanThe -

09/06/2009 22:14:00
Quote Anchor link
Aparte tabel maken in de database met de velden datum en link.
INSERT de datum van vandaag met een random link.

Op je index.php even een kleine check: SELECT link WHERE datum = CURDATE(). Als je dan iets vindt, heb je de link naar het plaatje van vandaag. Vind je niks dan genereer je een nieuwe link en doe je een UPDATE ... SET datum = CURDATE(), link = 'je nieuwe link' ...
 
Jacques

jacques

09/06/2009 23:00:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 09.06.2009 22:11:
Het inserten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $sql = "INSERT INTO detabel (..., datum_gepost  ,...) VALUES (..., NOW(),...)"; ?>


datum_gepost moet van type datetime zijn.

Uitlezen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $sql = "SELECT DATE_FORMAT(datum_gepost, '%d-%m-%Y') AS datum_geformatteerd, ... from detabel WHERE ( datum_gepost < NOW() + INTERVAL 7 DAY) "; ?>


( Alle informatie hier over staat hier )


Ben hier mee verder aan het werken.
Dit is wat ik nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "SELECT DATE_FORMAT(gepl_op, '%d-%m-%Y') AS datum_geformatteerd, ... from `advertenties` WHERE ( gepl_op < NOW() + INTERVAL 7 DAY) ";
?>


Even bij vermelden dat mijn tijd wordt opgeslagen door een CURRENT_TIMESTAMP
VB: tabel= gepl_op 2008-10-28 15:02:36
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

10/06/2009 01:30:00
Quote Anchor link
en, werkt het?
 
Jacques

jacques

10/06/2009 01:52:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 10.06.2009 01:30:
en, werkt het?


NOPE!
 
Jaron T

Jaron T

10/06/2009 13:17:00
Quote Anchor link
Wat is dan je foutmelding?
 
Jacques

jacques

10/06/2009 13:19:00
Quote Anchor link
Jaron schreef op 10.06.2009 13:17:
Wat is dan je foutmelding?


Geen foutmelding! Dat is net het vervelende.
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

11/06/2009 04:26:00
Quote Anchor link
e-mail me eens een sql export (met phpMyAdmin) van de tabel. Ik zal eens zien.
 
Jacques

jacques

11/06/2009 18:38:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 11.06.2009 04:26:
e-mail me eens een sql export (met phpMyAdmin) van de tabel. Ik zal eens zien.


Mail verzonden.

Thx.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.