timestamp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »
Jacques

jacques

09/06/2009 20:07:00
Quote Anchor link
Hoi,

momenteel blijven mijn advertenties zichtbaar voor 7 dagen. Dit bepaal zelf met onderstaand scriptje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$datum
= date('Y-m-d');
        
$timestamp = mktime(0, 0, 0, date("m")  , dat("d"+7,date("Y"));
$datum2 = date('Y-m-d',$timestamp);        
$tijd = date('H:i:s');
$timestamp = $datum .' '.$tijd;
$timestamp2 = $datum2 .' '.$tijd;
?>


Nu had ik graag uit dezelfde database advertenties gehaald die ik voor 1dag of een te bepalen tijdsduur op de index kon laten verschijnen (een soort extra aandacht).
Hoe start ik hier aan?
Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 06:24:35
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

09/06/2009 20:25:00
Quote Anchor link
Dus je wil de advertenties zo in de database zetten dat je een tijd in kan stellen en dat je script dat berekend of?
 
Jacques

jacques

09/06/2009 20:53:00
Quote Anchor link
Tim Kampherbeek schreef op 09.06.2009 20:25:
Dus je wil de advertenties zo in de database zetten dat je een tijd in kan stellen en dat je script dat berekend of?


Nee, de advertenties worden al in de database opgelagen voor 7 dagen.
Nu wil ik eigenlijk van deze advertenties er eentje uitplukken (random) die dan 1 dag op de voorpagina komt te staan. Elke 24u een andere advertentie vooraan.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/06/2009 21:58:00
Quote Anchor link
Datum en Link opslaan in database.
Checken of het een andere dag is.
Ja -> Mieuwe Datum en Link opslaan in database.
Nee -> Plaatje tonen.
 
Jacques

jacques

09/06/2009 22:02:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 09.06.2009 21:58:
Datum en Link opslaan in database.
Checken of het een andere dag is.
Ja -> Mieuwe Datum en Link opslaan in database.
Nee -> Plaatje tonen.


Sorry SanThe, maar deze begrijp ik niet!
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

09/06/2009 22:11:00
Quote Anchor link
Het inserten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $sql = "INSERT INTO detabel (..., datum_gepost  ,...) VALUES (..., NOW(),...)"; ?>


datum_gepost moet van type datetime zijn.

Uitlezen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $sql = "SELECT DATE_FORMAT(datum_gepost, '%d-%m-%Y') AS datum_geformatteerd, ... from detabel WHERE ( datum_gepost < NOW() + INTERVAL 7 DAY) "; ?>


( Alle informatie hier over staat hier )
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
- SanThe -

- SanThe -

09/06/2009 22:14:00
Quote Anchor link
Aparte tabel maken in de database met de velden datum en link.
INSERT de datum van vandaag met een random link.

Op je index.php even een kleine check: SELECT link WHERE datum = CURDATE(). Als je dan iets vindt, heb je de link naar het plaatje van vandaag. Vind je niks dan genereer je een nieuwe link en doe je een UPDATE ... SET datum = CURDATE(), link = 'je nieuwe link' ...
 
Jacques

jacques

09/06/2009 23:00:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 09.06.2009 22:11:
Het inserten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $sql = "INSERT INTO detabel (..., datum_gepost  ,...) VALUES (..., NOW(),...)"; ?>


datum_gepost moet van type datetime zijn.

Uitlezen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $sql = "SELECT DATE_FORMAT(datum_gepost, '%d-%m-%Y') AS datum_geformatteerd, ... from detabel WHERE ( datum_gepost < NOW() + INTERVAL 7 DAY) "; ?>


( Alle informatie hier over staat hier )


Ben hier mee verder aan het werken.
Dit is wat ik nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "SELECT DATE_FORMAT(gepl_op, '%d-%m-%Y') AS datum_geformatteerd, ... from `advertenties` WHERE ( gepl_op < NOW() + INTERVAL 7 DAY) ";
?>


Even bij vermelden dat mijn tijd wordt opgeslagen door een CURRENT_TIMESTAMP
VB: tabel= gepl_op 2008-10-28 15:02:36
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

10/06/2009 01:30:00
Quote Anchor link
en, werkt het?
 
Jacques

jacques

10/06/2009 01:52:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 10.06.2009 01:30:
en, werkt het?


NOPE!
 
Jaron T

Jaron T

10/06/2009 13:17:00
Quote Anchor link
Wat is dan je foutmelding?
 
Jacques

jacques

10/06/2009 13:19:00
Quote Anchor link
Jaron schreef op 10.06.2009 13:17:
Wat is dan je foutmelding?


Geen foutmelding! Dat is net het vervelende.
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

11/06/2009 04:26:00
Quote Anchor link
e-mail me eens een sql export (met phpMyAdmin) van de tabel. Ik zal eens zien.
 
Jacques

jacques

11/06/2009 18:38:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 11.06.2009 04:26:
e-mail me eens een sql export (met phpMyAdmin) van de tabel. Ik zal eens zien.


Mail verzonden.

Thx.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.