timestamp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »
Jacques

jacques

09/06/2009 20:07:00
Quote Anchor link
Hoi,

momenteel blijven mijn advertenties zichtbaar voor 7 dagen. Dit bepaal zelf met onderstaand scriptje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$datum
= date('Y-m-d');
        
$timestamp = mktime(0, 0, 0, date("m")  , dat("d"+7,date("Y"));
$datum2 = date('Y-m-d',$timestamp);        
$tijd = date('H:i:s');
$timestamp = $datum .' '.$tijd;
$timestamp2 = $datum2 .' '.$tijd;
?>


Nu had ik graag uit dezelfde database advertenties gehaald die ik voor 1dag of een te bepalen tijdsduur op de index kon laten verschijnen (een soort extra aandacht).
Hoe start ik hier aan?
Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 23:44:28
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

09/06/2009 20:25:00
Quote Anchor link
Dus je wil de advertenties zo in de database zetten dat je een tijd in kan stellen en dat je script dat berekend of?
 
Jacques

jacques

09/06/2009 20:53:00
Quote Anchor link
Tim Kampherbeek schreef op 09.06.2009 20:25:
Dus je wil de advertenties zo in de database zetten dat je een tijd in kan stellen en dat je script dat berekend of?


Nee, de advertenties worden al in de database opgelagen voor 7 dagen.
Nu wil ik eigenlijk van deze advertenties er eentje uitplukken (random) die dan 1 dag op de voorpagina komt te staan. Elke 24u een andere advertentie vooraan.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/06/2009 21:58:00
Quote Anchor link
Datum en Link opslaan in database.
Checken of het een andere dag is.
Ja -> Mieuwe Datum en Link opslaan in database.
Nee -> Plaatje tonen.
 
Jacques

jacques

09/06/2009 22:02:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 09.06.2009 21:58:
Datum en Link opslaan in database.
Checken of het een andere dag is.
Ja -> Mieuwe Datum en Link opslaan in database.
Nee -> Plaatje tonen.


Sorry SanThe, maar deze begrijp ik niet!
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

09/06/2009 22:11:00
Quote Anchor link
Het inserten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $sql = "INSERT INTO detabel (..., datum_gepost  ,...) VALUES (..., NOW(),...)"; ?>


datum_gepost moet van type datetime zijn.

Uitlezen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $sql = "SELECT DATE_FORMAT(datum_gepost, '%d-%m-%Y') AS datum_geformatteerd, ... from detabel WHERE ( datum_gepost < NOW() + INTERVAL 7 DAY) "; ?>


( Alle informatie hier over staat hier )
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
- SanThe -

- SanThe -

09/06/2009 22:14:00
Quote Anchor link
Aparte tabel maken in de database met de velden datum en link.
INSERT de datum van vandaag met een random link.

Op je index.php even een kleine check: SELECT link WHERE datum = CURDATE(). Als je dan iets vindt, heb je de link naar het plaatje van vandaag. Vind je niks dan genereer je een nieuwe link en doe je een UPDATE ... SET datum = CURDATE(), link = 'je nieuwe link' ...
 
Jacques

jacques

09/06/2009 23:00:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 09.06.2009 22:11:
Het inserten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $sql = "INSERT INTO detabel (..., datum_gepost  ,...) VALUES (..., NOW(),...)"; ?>


datum_gepost moet van type datetime zijn.

Uitlezen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $sql = "SELECT DATE_FORMAT(datum_gepost, '%d-%m-%Y') AS datum_geformatteerd, ... from detabel WHERE ( datum_gepost < NOW() + INTERVAL 7 DAY) "; ?>


( Alle informatie hier over staat hier )


Ben hier mee verder aan het werken.
Dit is wat ik nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "SELECT DATE_FORMAT(gepl_op, '%d-%m-%Y') AS datum_geformatteerd, ... from `advertenties` WHERE ( gepl_op < NOW() + INTERVAL 7 DAY) ";
?>


Even bij vermelden dat mijn tijd wordt opgeslagen door een CURRENT_TIMESTAMP
VB: tabel= gepl_op 2008-10-28 15:02:36
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

10/06/2009 01:30:00
Quote Anchor link
en, werkt het?
 
Jacques

jacques

10/06/2009 01:52:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 10.06.2009 01:30:
en, werkt het?


NOPE!
 
Jaron T

Jaron T

10/06/2009 13:17:00
Quote Anchor link
Wat is dan je foutmelding?
 
Jacques

jacques

10/06/2009 13:19:00
Quote Anchor link
Jaron schreef op 10.06.2009 13:17:
Wat is dan je foutmelding?


Geen foutmelding! Dat is net het vervelende.
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

11/06/2009 04:26:00
Quote Anchor link
e-mail me eens een sql export (met phpMyAdmin) van de tabel. Ik zal eens zien.
 
Jacques

jacques

11/06/2009 18:38:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 11.06.2009 04:26:
e-mail me eens een sql export (met phpMyAdmin) van de tabel. Ik zal eens zien.


Mail verzonden.

Thx.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.