TinyMCE hoogte veranderen!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

20/02/2014 13:32:06
Quote Anchor link
Hallo mensen ik ben bezig met een adverteer pagina en daar kunnen ze dus met behulp van een TinyMCE, een stuk over hunzelf vertellen!

Nu staat ie er wel gewoon mooi op, alleen ik wil de hoogte veranderen, ik heb zowat elk bestand doorzocht want te maken heeft met de tinymce!

maar niks gevonden erover!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="mce_31-body" class="mce-container-body mce-stack-layout"><div id="mce_32" class="mce-toolbar-grp mce-container mce-panel mce-first mce-stack-layout-item" hidefocus="1" tabindex="-1"><div id="mce_32-body" class="mce-container-body mce-stack-layout"><div id="mce_33" class="mce-container mce-toolbar mce-first mce-last mce-stack-layout-item" role="toolbar"><div id="mce_33-body" class="mce-container-body mce-flow-layout"><div id="mce_34" class="mce-container mce-first mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_34-body"><div id="mce_0" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_0" aria-label="New document"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-newdocument"></i></button></div></div></div><div id="mce_35" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_35-body"><div id="mce_1" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_1" aria-label="Bold"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-bold"></i></button></div><div id="mce_2" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_2" aria-label="Italic"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-italic"></i></button></div><div id="mce_3" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_3" aria-label="Underline"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-underline"></i></button></div><div id="mce_4" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_4" aria-label="Strikethrough"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-strikethrough"></i></button></div></div></div><div id="mce_36" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_36-body"><div id="mce_5" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_5" aria-label="Align left"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-alignleft"></i></button></div><div id="mce_6" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_6" aria-label="Align center"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-aligncenter"></i></button></div><div id="mce_7" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_7" aria-label="Align right"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-alignright"></i></button></div><div id="mce_8" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_8" aria-label="Justify"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-alignjustify"></i></button></div></div></div><div id="mce_37" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_37-body"><div id="mce_9" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-menubtn mce-fixed-width mce-listbox mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-haspopup="true"><button id="mce_9-open" role="presentation" type="button" tabindex="-1"><span>Paragraph</span> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_10" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-menubtn mce-fixed-width mce-listbox" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_10" aria-label="Font Family" aria-haspopup="true"><button id="mce_10-open" role="presentation" type="button" tabindex="-1"><span>Font Family</span> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_11" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-menubtn mce-fixed-width mce-listbox" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_11" aria-label="Font Sizes" aria-haspopup="true"><button id="mce_11-open" role="presentation" type="button" tabindex="-1"><span>Font Sizes</span> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_12" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-colorbutton" role="button" aria-labelledby="mce_12" aria-label="Text color"><button role="presentation" hidefocus="" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-forecolor"></i><span id="mce_12-preview" class="mce-preview"></span></button><button type="button" class="mce-open" hidefocus="" tabindex="-1"> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_13" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-colorbutton mce-last" role="button" aria-labelledby="mce_13" aria-label="Background color"><button role="presentation" hidefocus="" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-backcolor"></i><span id="mce_13-preview" class="mce-preview"></span></button><button type="button" class="mce-open" hidefocus="" tabindex="-1"> <i class="mce-caret"></i></button></div></div></div><div id="mce_38" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_38-body"><div id="mce_14" class="mce-widget mce-btn mce-splitbtn mce-btn-small mce-menubtn mce-first" role="splitbutton" aria-labelledby="mce_14" aria-label="Bullet list" aria-haspopup="true"><button type="button" hidefocus="" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-bullist"></i></button><button type="button" class="mce-open" hidefocus="" tabindex="-1"> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_15" class="mce-widget mce-btn mce-splitbtn mce-btn-small mce-menubtn mce-last" role="splitbutton" aria-labelledby="mce_15" aria-label="Numbered list" aria-haspopup="true"><button type="button" hidefocus="" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-numlist"></i></button><button type="button" class="mce-open" hidefocus="" tabindex="-1"> <i class="mce-caret"></i></button></div></div></div><div id="mce_39" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_39-body"><div id="mce_16" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_16" aria-label="Special character"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-charmap"></i></button></div><div id="mce_17" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_17" aria-label="Emoticons"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-emoticons"></i></button></div></div></div><div id="mce_40" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_40-body"><div id="mce_18" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_18" aria-label="Decrease indent"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-outdent"></i></button></div><div id="mce_19" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_19" aria-label="Increase indent" aria-disabled="null"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-indent"></i></button></div><div id="mce_20" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_20" aria-label="Blockquote"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-blockquote"></i></button></div></div></div><div id="mce_41" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_41-body"><div id="mce_21" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_21" aria-label="Insert/edit link"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-link"></i></button></div><div id="mce_22" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_22" aria-label="Remove link"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-unlink"></i></button></div><div id="mce_23" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_23" aria-label="Insert/edit image"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-image"></i></button></div><div id="mce_24" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_24" aria-label="Insert/edit video"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-media"></i></button></div><div id="mce_25" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_25" aria-label="Source code"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-code"></i></button></div><div id="mce_26" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_26" aria-label="Fullscreen"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-fullscreen"></i></button></div></div></div><div id="mce_42" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_42-body"><div id="mce_27" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_27" aria-label="Insert horizontal rule"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-hr"></i></button></div><div id="mce_28" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_28" aria-label="Clear formatting"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-removeformat"></i></button></div></div></div><div id="mce_43" class="mce-container mce-last mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_43-body"><div id="mce_29" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first mce-disabled" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_29" aria-label="Undo" aria-disabled="true"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-undo"></i></button></div><div id="mce_30" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last mce-disabled" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_30" aria-label="Redo" aria-disabled="true"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-redo"></i></button></div></div></div></div></div></div></div><div id="mce_44" class="mce-edit-area mce-container mce-panel mce-stack-layout-item" hidefocus="1" tabindex="-1" style="border-width: 1px 0px 0px;"><iframe id="'txtdesc'_ifr" src='javascript:""' frameborder="0" allowtransparency="true" title="Rich Text Area. Press ALT-F9 for menu. Press ALT-F10 for toolbar. Press ALT-0 for help" style="width: 100%; height: 100px; display: block;"></iframe></div><div id="mce_45" class="mce-statusbar mce-container mce-panel mce-last mce-stack-layout-item" hidefocus="1" tabindex="-1" style="border-width: 1px 0px 0px;"><div id="mce_45-body" class="mce-container-body mce-flow-layout"><div id="mce_46" class="mce-path mce-flow-layout-item mce-first"><div role="button" class="mce-path-item mce-last" data-index="0" tabindex="-1" id="mce_46-0">p</div></div><label id="mce_48" class="mce-wordcount mce-widget mce-label mce-flow-layout-item">Anzahl der Worte: 0</label><div id="mce_47" class="mce-flow-layout-item mce-resizehandle mce-last"><i class="mce-ico mce-i-resize"></i></div></div></div></div>


zo ziet het eruit als ik dus bij element inspecteren ga kijken maar ook daarmee kan ik niks vinden,(wel heb ik de hoogte kunnen veranderen in element inspecteren maar ik weet waar het staat in mijn bestanden!)

Hopelijk hebben jullie hier wat aan, en kunnen jullie me helpen:S

Dankjewel!

Toevoeging op 20/02/2014 13:34:02:

Sorry voor de onbegrijpelijke code:S
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 05:28:12
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/02/2014 13:36:11
Quote Anchor link
Als de code onbegrijpelijk is, wat houdt je tegen om er eens wat enters in te knallen ;-)?
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 13:36:54
Quote Anchor link
Dit antwoord is prima te vinden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<script>
tinymce.init({
        height: 300
});
<script>
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

20/02/2014 13:51:57
Quote Anchor link
Toevoeging op 20/02/2014 13:54:04:

Michael - op 20/02/2014 13:36:54:
Dit antwoord is prima te vinden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<script>
tinymce.init({
        height: 300
});
<script>


Hahhahaha toen ik dat opzocht kwamen er helemaal geen dingen zoals dit xD maar het werkt dankje:D
Gewijzigd op 20/02/2014 13:54:29 door Mathieu Posthumus
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.