<title> veranderen</title>

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »
Donny Wie weet

Donny Wie weet

05/09/2013 16:38:57
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Ik wil de titel veranderen van mijn HTML, de <title> tag. Nou weet ik dat er meerdere manieren zijn:

1:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
//Denk even in dat ik de topic naam heb opgehaald uit de database
<?php $topic = "Ik zit vast met PHP" ?>
<html>
  <head><title>Website naam - Topic: <?php echo $topic; ?></title></head>
</html


Manier 2: de manier die ik van een artikel van onze HTML/CSS pro heb geleerd wouter:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
//Denk even in dat ik de topic naam heb opgehaald uit de database
<html>
  <head>
  </head>
<body>
//Weer even denken dat ik waardes uit de DB heb gehaald
<?php $topic = "Help ik zat vast met iets";
echo '<title>'.$topic.'</title>';
?>


</body>
</html


Bij manier 2 is het zo dat de title niet in de head staat, maar wel als <title> gezien word en dus ook de pagina de titel naam krijgt. Maar wat is nou de beste manier? Manier 2 ziet er namelijk niet uit in je bron code!

Zijn er nog andere opties?

Groet, Donny
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:30:55
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

05/09/2013 16:40:25
Quote Anchor link
Tsja, ik weet niet beter dat het altijd in de head hoort te staan.
 
Mike Koopman

Mike Koopman

05/09/2013 16:41:08
Quote Anchor link
Dan lijkt mijn manier 1 de bedoeling. Neem aan dat je bij manier 2 foutmeldingen zult krijgen bij je validatie van je HTML code
 
Victor G

Victor G

05/09/2013 16:42:12
Quote Anchor link
Bas IJzelendoorn op 05/09/2013 16:40:25:
Tsja, ik weet niet beter dat het altijd in de head hoort te staan.


Jup. Zet het in je head en dat werkt het (als je data klopt..)
Gewijzigd op 05/09/2013 16:46:00 door Victor G
 
Jaron T

Jaron T

05/09/2013 16:42:41
Quote Anchor link
title hoort in de head te staan, nergens anders.
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

05/09/2013 16:44:15
Quote Anchor link
Is er niet bijvoorbeeld een class aan te maken die dat regelt? Dat je bijvoorbeeld in je head echo $title zet en de waarde in de body ophaald?
 
Mike Koopman

Mike Koopman

05/09/2013 16:49:27
Quote Anchor link
Als je de waarde in de body ophaalt dan komt hij nooit van ze lang zal ze leven boven in de head te staan omdat dat al is opgebouwd op dat moment. Als je ophaalt al voor je HTML tag
 
Wouter J

Wouter J

05/09/2013 16:50:30
Quote Anchor link
Quote:
de manier die ik van een artikel van onze HTML/CSS pro heb geleerd wouter:

Afbeelding
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

05/09/2013 16:52:22
Quote Anchor link
Wouter, ik had eens een keer een artikel gelezen over tags en dingen. Weet even zo snel niet meer welke, als ik em zie weet ik het weer.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/09/2013 16:57:13
Quote Anchor link
In de <head>.

-----

Laat me even speculeren waarom je overwoog het in de <body> te zetten:
Af en toe zetten we <script> in de <body>. Vooral dan wanneer we jQuery laden.

Eigenlijk zien we al die <script> -elementen ook allemaal liever in de <head>. Maar: dan dan duurt het langer om de pagina te laden.

HTML laadt alles van boven naar onder. Dus, als het bv. drie seconden duurt om om jQuery te laden, Zal het drie seconden langer duren vooraleer je iets zichtbaars ziet.

Als je die scripts onderaan de body zet, worden eerst alle zichtbare dingen geladen. Die scripts laden dan ook nog drie seconden, maar de pagina is ondertussen al zichtbaar; het stoort dus niet zo erg voor de gebruiker.

(als die speculatie fout is ... tja)
Gewijzigd op 05/09/2013 16:58:22 door Kris Peeters
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

05/09/2013 17:02:56
Quote Anchor link
Kris Peeters op 05/09/2013 16:57:13:
Laat me even speculeren waarom je overwoog het in de <body> te zetten:
Af en toe zetten we <script> in de <body>. Vooral dan wanneer we jQuery laden.


Ik heb een keer een artikel gelezen van Wouter, weet even niet zo snel waar en hoe, maar het kwam erop neer dat chrome de elementen herkent en ze zelf goed positioneert indien fout geplaatst... Dus als je de title onder de body zou zetten, zegt chrome "He! Die moet daar niet maar die komt hier!".

Het had een bepaalde naam, weet het even niet zo snel meer... Maar goed, de antwoorden zijn duidelijk :)
 
Daniel Karst

Daniel Karst

05/09/2013 17:09:06
Quote Anchor link
Je kan op deze manier al je pagina's een eigen titel geven. Deze php code zet je helemaal boven aan je index.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$page
= isset($_GET['page']) ? $_GET['page'] : '';
$title= array(
'page1.php' => 'title page 1'
,'page2.php' => 'title page 2'
,'page3.php' => 'title page 3'
,'page4.php' => 'title page 4 '

);
$title_page = isset($title[$page]) ? $title[$page]  : 'Main title';
?>
 
Wouter J

Wouter J

05/09/2013 17:15:24
Quote Anchor link
Quote:
weet even niet zo snel waar en hoe, maar het kwam erop neer dat chrome de elementen herkent en ze zelf goed positioneert indien fout geplaatst... Dus als je de title onder de body zou zetten, zegt chrome "He! Die moet daar niet maar die komt hier!".

Ah, dat is http://wouterj.nl/2012/03/html/min-html-boilerplate/

Dan heb je het verkeerd begrepen. Chrome plaatst sommige elementen (namelijk html, head en body) wanneer deze niet aanwezig zijn. Wanneer deze niet aanwezig zijn wordt er gekeken welke elementen er in de head horen en na het eerste element dat in de body hoort wordt de head afgesloten. In dit geval zijn deze head en body wel aanwezig en werkt het dus niet.

Even voor de zekerheid, het weghalen van deze tags is niet de oplossing :)
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/09/2013 17:16:16
Quote Anchor link
@ Daniel Karst
Daar hoort nog een if(in_array()) bij.

Laat nooit iets afhangen van $_GET of $_POST zonder beveiliging.
Gewijzigd op 05/09/2013 17:16:40 door Kris Peeters
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

05/09/2013 17:18:21
Quote Anchor link
Wouter J op 05/09/2013 17:15:24:
Quote:
weet even niet zo snel waar en hoe, maar het kwam erop neer dat chrome de elementen herkent en ze zelf goed positioneert indien fout geplaatst... Dus als je de title onder de body zou zetten, zegt chrome "He! Die moet daar niet maar die komt hier!".

Ah, dat is http://wouterj.nl/2012/03/html/min-html-boilerplate/

Dan heb je het verkeerd begrepen. Chrome plaatst sommige elementen (namelijk html, head en body) wanneer deze niet aanwezig zijn. Wanneer deze niet aanwezig zijn wordt er gekeken welke elementen er in de head horen en na het eerste element dat in de body hoort wordt de head afgesloten. In dit geval zijn deze head en body wel aanwezig en werkt het dus niet.

Even voor de zekerheid, het weghalen van deze tags is niet de oplossing :)


AMEN! Dat is het! Die ga ik nooit meer vergeten.
 
Daniel Karst

Daniel Karst

05/09/2013 17:44:56
Quote Anchor link
Wouter J op 05/09/2013 17:15:24:
Quote:
weet even niet zo snel waar en hoe, maar het kwam erop neer dat chrome de elementen herkent en ze zelf goed positioneert indien fout geplaatst... Dus als je de title onder de body zou zetten, zegt chrome "He! Die moet daar niet maar die komt hier!".

Ah, dat is http://wouterj.nl/2012/03/html/min-html-boilerplate/

Dan heb je het verkeerd begrepen. Chrome plaatst sommige elementen (namelijk html, head en body) wanneer deze niet aanwezig zijn. Wanneer deze niet aanwezig zijn wordt er gekeken welke elementen er in de head horen en na het eerste element dat in de body hoort wordt de head afgesloten. In dit geval zijn deze head en body wel aanwezig en werkt het dus niet.

Even voor de zekerheid, het weghalen van deze tags is niet de oplossing :)


Ik heb de beveiliging al in de index pagina zitten doormiddel van switch en break
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php $action = (isset($_GET['page'])) ? $_GET['page'] : 'home';             
        switch($action){
         case
'home':
         default:

           include 'content/home.php';
         break;
         case
'page1':
           include 'content/page1.php';
         break;
         case
'page2':
           include 'content/page2.php';
         break;
        ?>


Dus om de title op te roepen roep ik niet content/page1.php op maar gewoon page1
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/09/2013 17:48:54
Quote Anchor link
Ja. Met een switch of in_array zit je goed.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.