tutorial popup pagina tonen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Michael Visser

Michael Visser

02/10/2017 19:00:24
Anchor link
TOP Frank Nietbelangrijk het werkt hij popt op Super man, bedankt

Toevoeging op 02/10/2017 19:23:52:

Zie je toevallig ook waar het mis gaat met buttons klikken ? hij klikt bijv niet op volgende pagina's 1 2 3 4 doen het ook niet staat er toevallig nog iets fout ?
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 12:04:37
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/10/2017 21:09:57
Anchor link
Bij mij werken de buttons. Waarom die prev en next als je toch maar vijf buttons hebt?

Tevens hoef je niet voor iedere knop een eigen functie te schrijven. Maak 1 functie voor alle vijf...
 
Michael Visser

Michael Visser

02/10/2017 22:00:08
Anchor link
Raar dit man , ik snap der even helemaal niets van , ik heb jou code gekopieerd en bij mij werken die buttons totaal niet << en >> niet maar 1 2 3 4 5 ook niet dat is toch niet te snappen bij jou werkt het wel bij mij niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/10/2017 22:21:05
Anchor link
Misschien handig om te vertellen WAT er dan gebeurt?
 
Mike Visser

Mike Visser

02/10/2017 22:50:04
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
<?php $showmodal = true; ?>

<html>
    <head>
        <!-- Latest minified bootstrap css -->
<link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/css/bootstrap.min.css">

<!-- jQuery library -->
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.2.0/jquery.min.js"></script>

<!-- Latest minified bootstrap js -->
<script src="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/js/bootstrap.min.js"></script>
    </head>
    <body>
    
<div class="modal fade" id="modalForm" role="dialog">
    <div class="modal-dialog">
        <div class="modal-content">
            <!-- Modal Header -->
            <div class="modal-header">
                <button type="button" class="close" data-dismiss="modal">
                    <span aria-hidden="true">&times;</span>
                    <span class="sr-only">Close</span>
                </button>
                <h4 class="modal-title" id="myModalLabel">Tutorials</h4>
            </div>
            
            <!-- Modal Body -->
            <div class="modal-body">
                <div id="1" class="hideclass">Page1</div>
                <div id="2" class="hideclass">Page2</div>
                <div id="3" class="hideclass">Page3</div>
                <div id="4" class="hideclass">Page4</div>
                <div id="5" class="hideclass">Page5</div>
            </div>
            
            <!-- Modal Footer -->
            <div class="modal-footer">
            <button class="btn btn-default" id="btnPrevious"> << </button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn1">1</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn2">2</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn3">3</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn4">4</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn5">5</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btnNext"> >> </button>  
            </div>
        </div>
    </div>
</div>
<script type="text/javascript">
 
function loadModal(){
    
    
        $('#modalForm').modal({backdrop: 'static', keyboard: false})
        $('#modalForm').modal('show');
}
    
$(document).ready(function(){
      <?php if($showmodal == true) echo "$('#modalForm').modal('show');"; ?>
    
    $("#2").css("display","none");
    $("#3").css("display","none");
    $("#4").css("display","none");
    $("#5").css("display","none");
    $(".close").css("display","none");
    
     $("#btn1").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#1").css("display","block");
    });
    $("#btn2").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#2").css("display","block");
    });
    $("#btn3").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#3").css("display","block");
        
    });
    $("#btn4").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#4").css("display","block");
        
    });
    $("#btn5").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#5").css("display","block");
        $(".close").css("display","block");
    });
    
     $("#btnPrevious").on("click", function(){
        var btn="";
        if($("#1").is(':visible'))
        {
            $(this).addClass('ui-state-focus');
            btn="#1";
        }
        else if($("#2").is(':visible'))
        {
            $(this).addClass('ui-state-focus');
            btn="#1";
        }
        else if($("#3").is(':visible'))
        {
            btn="#2";
        }
        else if($("#4").is(':visible'))
        {
            btn="#3";
        }
        else if($("#5").is(':visible'))
        {
            btn="#4";
        }
        $(".hideclass").css("display","none");
        $(btn).css("display","block");
    });
    
    $("#btnNext").on("click", function(){
        var btn="";
        if($("#1").is(':visible'))
        {
            btn="#2";
        }
        else if($("#2").is(':visible'))
        {
            btn="#3";
        }
        else if($("#3").is(':visible'))
        {
            btn="#4";
        }
        else if($("#4").is(':visible'))
        {
            btn="#5";
            $(".close").css("display","block");
        }
        else if($("#5").is(':visible'))
        {
            btn="#5";
            
        }
        $(".hideclass").css("display","none");
        $(btn).css("display","block");
    });
    
})

</script>
 </body>    
</html>




- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 02/10/2017 23:40:07 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/10/2017 23:01:01
Anchor link
Kan je die onnodige cijfertjes even weghalen, en code-tags gebruiken?
Dat leest wat makkelijker.
 
Mike Visser

Mike Visser

02/10/2017 23:23:56
Anchor link
De eerste pagina komt op , dan zie je onderin dat je naar de volgende pagina kan gaan maar is niet aan te klikken. Weet niet waar de fout zit hoor ....
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/10/2017 14:03:33
Anchor link
Welke Browser? Welke versie? Komen er foutmeldingen in de console te staan? (Console vindt je meestal als je op de F12 toets drukt)
 
Mike Visser

Mike Visser

03/10/2017 20:09:32
Anchor link
De pagina's zijn nu aan te klikken maar gooit mijn hele rechterkant van het spel weg . Het gebeurd ook met elke browser . Ik weet niet waar ik nu moet kijken/zoeken . Als ik op F12 druk krijg ik geen console .
Wat doe ik nu niet goed ???
 
Ray Mond

Ray Mond

29/08/2019 11:29:16
Anchor link
Een beetje een oud topic, ik weet het maar dit is wel toevallig wat ik zocht, enkel zou ik graag ditzelfde willen maar dan met accepteer en ga weg knop (misschien met scrollbar als dat mogelijk is voor info?) en op tijdstip per dag dat het getoond gaat worden, kan iemand hier mee helpen? Zou fantastisch zijn!
Gewijzigd op 29/08/2019 11:31:01 door Ray Mond
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/08/2019 11:34:30
Anchor link
Ik raad aan om een nieuw topic te starten en dan hierheen te verwijzen. Om verwarring te voorkomen sluit ik dit topic .
 

Pagina: « vorige 1 2

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.