tutorial popup pagina tonen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Michael Visser

Michael Visser

02/10/2017 19:00:24
Anchor link
TOP Frank Nietbelangrijk het werkt hij popt op Super man, bedankt

Toevoeging op 02/10/2017 19:23:52:

Zie je toevallig ook waar het mis gaat met buttons klikken ? hij klikt bijv niet op volgende pagina's 1 2 3 4 doen het ook niet staat er toevallig nog iets fout ?
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 02:06:16
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/10/2017 21:09:57
Anchor link
Bij mij werken de buttons. Waarom die prev en next als je toch maar vijf buttons hebt?

Tevens hoef je niet voor iedere knop een eigen functie te schrijven. Maak 1 functie voor alle vijf...
 
Michael Visser

Michael Visser

02/10/2017 22:00:08
Anchor link
Raar dit man , ik snap der even helemaal niets van , ik heb jou code gekopieerd en bij mij werken die buttons totaal niet << en >> niet maar 1 2 3 4 5 ook niet dat is toch niet te snappen bij jou werkt het wel bij mij niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/10/2017 22:21:05
Anchor link
Misschien handig om te vertellen WAT er dan gebeurt?
 
Mike Visser

Mike Visser

02/10/2017 22:50:04
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
<?php $showmodal = true; ?>

<html>
    <head>
        <!-- Latest minified bootstrap css -->
<link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/css/bootstrap.min.css">

<!-- jQuery library -->
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.2.0/jquery.min.js"></script>

<!-- Latest minified bootstrap js -->
<script src="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/js/bootstrap.min.js"></script>
    </head>
    <body>
    
<div class="modal fade" id="modalForm" role="dialog">
    <div class="modal-dialog">
        <div class="modal-content">
            <!-- Modal Header -->
            <div class="modal-header">
                <button type="button" class="close" data-dismiss="modal">
                    <span aria-hidden="true">&times;</span>
                    <span class="sr-only">Close</span>
                </button>
                <h4 class="modal-title" id="myModalLabel">Tutorials</h4>
            </div>
            
            <!-- Modal Body -->
            <div class="modal-body">
                <div id="1" class="hideclass">Page1</div>
                <div id="2" class="hideclass">Page2</div>
                <div id="3" class="hideclass">Page3</div>
                <div id="4" class="hideclass">Page4</div>
                <div id="5" class="hideclass">Page5</div>
            </div>
            
            <!-- Modal Footer -->
            <div class="modal-footer">
            <button class="btn btn-default" id="btnPrevious"> << </button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn1">1</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn2">2</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn3">3</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn4">4</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn5">5</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btnNext"> >> </button>  
            </div>
        </div>
    </div>
</div>
<script type="text/javascript">
 
function loadModal(){
    
    
        $('#modalForm').modal({backdrop: 'static', keyboard: false})
        $('#modalForm').modal('show');
}
    
$(document).ready(function(){
      <?php if($showmodal == true) echo "$('#modalForm').modal('show');"; ?>
    
    $("#2").css("display","none");
    $("#3").css("display","none");
    $("#4").css("display","none");
    $("#5").css("display","none");
    $(".close").css("display","none");
    
     $("#btn1").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#1").css("display","block");
    });
    $("#btn2").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#2").css("display","block");
    });
    $("#btn3").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#3").css("display","block");
        
    });
    $("#btn4").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#4").css("display","block");
        
    });
    $("#btn5").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#5").css("display","block");
        $(".close").css("display","block");
    });
    
     $("#btnPrevious").on("click", function(){
        var btn="";
        if($("#1").is(':visible'))
        {
            $(this).addClass('ui-state-focus');
            btn="#1";
        }
        else if($("#2").is(':visible'))
        {
            $(this).addClass('ui-state-focus');
            btn="#1";
        }
        else if($("#3").is(':visible'))
        {
            btn="#2";
        }
        else if($("#4").is(':visible'))
        {
            btn="#3";
        }
        else if($("#5").is(':visible'))
        {
            btn="#4";
        }
        $(".hideclass").css("display","none");
        $(btn).css("display","block");
    });
    
    $("#btnNext").on("click", function(){
        var btn="";
        if($("#1").is(':visible'))
        {
            btn="#2";
        }
        else if($("#2").is(':visible'))
        {
            btn="#3";
        }
        else if($("#3").is(':visible'))
        {
            btn="#4";
        }
        else if($("#4").is(':visible'))
        {
            btn="#5";
            $(".close").css("display","block");
        }
        else if($("#5").is(':visible'))
        {
            btn="#5";
            
        }
        $(".hideclass").css("display","none");
        $(btn).css("display","block");
    });
    
})

</script>
 </body>    
</html>




- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 02/10/2017 23:40:07 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/10/2017 23:01:01
Anchor link
Kan je die onnodige cijfertjes even weghalen, en code-tags gebruiken?
Dat leest wat makkelijker.
 
Mike Visser

Mike Visser

02/10/2017 23:23:56
Anchor link
De eerste pagina komt op , dan zie je onderin dat je naar de volgende pagina kan gaan maar is niet aan te klikken. Weet niet waar de fout zit hoor ....
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/10/2017 14:03:33
Anchor link
Welke Browser? Welke versie? Komen er foutmeldingen in de console te staan? (Console vindt je meestal als je op de F12 toets drukt)
 
Mike Visser

Mike Visser

03/10/2017 20:09:32
Anchor link
De pagina's zijn nu aan te klikken maar gooit mijn hele rechterkant van het spel weg . Het gebeurd ook met elke browser . Ik weet niet waar ik nu moet kijken/zoeken . Als ik op F12 druk krijg ik geen console .
Wat doe ik nu niet goed ???
 
Ray Mond

Ray Mond

29/08/2019 11:29:16
Anchor link
Een beetje een oud topic, ik weet het maar dit is wel toevallig wat ik zocht, enkel zou ik graag ditzelfde willen maar dan met accepteer en ga weg knop (misschien met scrollbar als dat mogelijk is voor info?) en op tijdstip per dag dat het getoond gaat worden, kan iemand hier mee helpen? Zou fantastisch zijn!
Gewijzigd op 29/08/2019 11:31:01 door Ray Mond
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/08/2019 11:34:30
Anchor link
Ik raad aan om een nieuw topic te starten en dan hierheen te verwijzen. Om verwarring te voorkomen sluit ik dit topic .
 

Pagina: « vorige 1 2

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.