Uitgerekende datum berekenen zwangerschap

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »
Ray Mond

Ray Mond

25/11/2019 12:51:49
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik ben voor een project opzoek naar een scriptje dat de uitgerekende datum kan berekenen van een zwangerschap.
Weet iemand of heet iemand zoiets als dit liggen?

Voorbeeld: https://www.24baby.nl/zwanger/ben-ik-zwanger/uitgerekende-datum-berekenen/
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:54:13
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

25/11/2019 13:18:23
Quote Anchor link
Op deze pagina staan wat formules :

https://www.babyopkomst.nl/article/uitgerekende-datum/

Op de pagina staat een link naar een popup calculator.

Als je die apart laadt, staat in de code een javascript dat alles uitrekent. :

https://www.babyopkomst.nl/tools/due-date-calculator/#popup
Gewijzigd op 25/11/2019 13:18:53 door Adoptive Solution
 
Ray Mond

Ray Mond

25/11/2019 14:03:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php if(!empty($_POST['calculator_ok'])):
    //last cycle date
    $date="$_POST[dateyear]-$_POST[datemonth]-$_POST[dateday]";
    
    //convert to time
    $lasttime=mktime(0,0,0,$_POST['datemonth'],$_POST['dateday'],$_POST['dateyear']);
    
    // next period start
    $next_period=$lasttime + $_POST['days']*24*3600;
    $next_period=date("F d, Y",$next_period);
    
    //first fertile day
    $firstdaytime=$lasttime + $_POST['days']*24*3600 - 16*24*3600;
    $firstday=date("F d, Y",$firstdaytime);
    
    //last fertile day
    $lastdaytime=$lasttime + $_POST['days']*24*3600 - 12*24*3600;
    $lastday=date("F d, Y",$lastdaytime);
    
    //have to adjust due date?
    $diff=$_POST['days'] - 28;
    
    //due date $date + 280 days
    $duedatetime=$lasttime + 280*24*3600 + $diff*24*3600;
    $duedate=date("F d, Y",$duedatetime);
    
    ?>


Heb inmiddels dit nu maar wanneer ik doormiddel van locale tijd NL zet etc en ik doe alles veranderen naar strftime en vervang de F door %B dan krijg ik alsnog geen Nederlandse data
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/11/2019 15:43:08
Quote Anchor link
Ik gebruik dit om de datums op mijn site te formatten in het Nederlands:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
// Voor in de query's
$db->query("SET lc_time_names = 'NL_nl'");

// voor strftime()
setlocale(LC_ALL, 'nl_NL','nl', 'du', 'dutch');
?>


Die berg aan waardes in setlocale() heeft te maken met XAMPP op mijn PC die weer wat anders wilt dan op Linux.

Met date() kan je overigens geen locales gebruiken.
 
Ray Mond

Ray Mond

25/11/2019 15:55:21
Quote Anchor link
Mijn dank is groot! Ik gebruik geen query verder richting de database, daar haal ik niks op namelijk :-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php if(!empty($_POST['calculator_ok'])):
            
    // voor strftime()
    setlocale(LC_ALL, 'nl_NL','nl', 'du', 'dutch');
    
    //last cycle date
    $date="$_POST[dateyear]-$_POST[datemonth]-$_POST[dateday]";
    
    //convert to time
    $lasttime=mktime(0,0,0,$_POST['datemonth'],$_POST['dateday'],$_POST['dateyear']);
    
    // next period start
    $next_period=$lasttime + $_POST['days']*24*3600;
    $next_period=strftime("%B %d, %Y",$next_period);
    
    //first fertile day
    $firstdaytime=$lasttime + $_POST['days']*24*3600 - 16*24*3600;
    $firstday=strftime("%B %d, %Y",$firstdaytime);
    
    //last fertile day
    $lastdaytime=$lasttime + $_POST['days']*24*3600 - 12*24*3600;
    $lastday=strftime("%B %d, %Y",$lastdaytime);
    
    //have to adjust due date?
    $diff=$_POST['days'] - 28;
    
    //due date $date + 280 days
    $duedatetime=$lasttime + 280*24*3600 + $diff*24*3600;
    $duedate=strftime("%B %d, %Y",$duedatetime);
    
    ?>


Werkt geweldig!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/11/2019 16:32:19
Quote Anchor link
Pas regel 7 meteen even aan in dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php // kleurtjes
    $date=$_POST['dateyear']."-".$_POST['datemonth']."-".$_POST['dateday'];
?>


Zo voorkom je notices over verwachtte constanten. Daarom: Variabelen altijd buiten quotes.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

25/11/2019 16:55:11
Quote Anchor link
Waarom maak je geen gebruik van de DateTime classes? Lijkt mij een stuk makkelijker dan het bovenstaande. Je hebt ook een DateInterval class waarmee je vaste perioden bij een datum kunt optellen.
 
Ivo P

Ivo P

25/11/2019 17:07:39
Quote Anchor link
dit lijkt me toch zoveel overzichtelijker om met DateTime functies te doen.
Dan hoef je niet alles via secondes om te rekenen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
if(!empty($_POST['calculator_ok'])):

    // voor strftime()
    setlocale(LC_ALL, 'nl_NL', 'nl', 'du', 'dutch');

    //last cycle date
    $lastdate = new DateTime($_POST[dateyear] . '-' . $_POST[datemonth] . '-' . $_POST[dateday]);


    // next period start
    $next_period = clone $lastdate;
    $next_period->modify('+' . $_POST['days'] . 'days');

    $firstdaytime = clone $lastdate;
    $lastdaytime = clone $lastdate;

    $verschil = $_POST['days'] - 16;
    $firstdatytime->modify('+' . $verschil . 'days');

    $verschil2 = $_POST['days'] - 12;
    $lastdaytime->modify('+' . $verschil2 . 'days');


    //have to adjust due date?
    $diff = $_POST['days'] - 28;

    $duedatetime = clone $lastdate;
    $duur = 280 + $diff;
    $duedatetime->modify('+' . $duur . 'days');
    
    
    echo $duedatetime->format('d M Y');
    endif;

    
    ?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.