uitrekken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »
Berno

berno

12/05/2005 19:00:00
Quote Anchor link
hey, ik heb een foutje met html ffe... ik heb een layout: http://firebirdsclan.com/beza/ maar nu is er dus 1 contentbox en daarnaast allemaal kleine boxjes... kan iemand mij vertellen hoe ik ervoor zorg dat als de contentbox langer wordt dat die dingetjes dan neit meerekken... want dat is dus me probleem:P

cu en alvast thx.. burdy

edit: ik heb een groot deel al zelf kunnen maken emt height="1" amaar in internet explorer is het nog steeds fout.. in firefox niet:D
Gewijzigd op 12/05/2005 20:53:00 door Berno
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 14:37:33
 
Mitch X

Mitch X

12/05/2005 19:09:00
Quote Anchor link
Klik!
Je zou wat meer met CSS moeten werken, die paar styles zijn een goed begin :)
Maar dan zou het moeten werken, en ik zie geen probleem.
 
Berno

berno

12/05/2005 19:16:00
Quote Anchor link
hier snap ik neit zoveel van.. hoe kan ik de site dan goed laten doen? dattie neit rekt?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 20:40:00
Quote Anchor link
By the way: Waarom zet je dit in Koffiehoek??? (Bas (of een van de lieve moderators), kan dit ff verplaatst worden aub)

Tabel hoogte 100% geven (in CSS, anders is het niet valide... (Ben het er ook niet mee eens dat het niet meer mag, maar mag nou eenmaal neit meer))

Je menu een vast hoogte geven, daaronder een lege cel zonder hoogte... En je cel van je hoofdvak ook geen hoogte opgeven...
Gewijzigd op 12/05/2005 20:42:00 door Willem Jan Z
 
Berno

berno

12/05/2005 20:42:00
Quote Anchor link
ey.. ben neit zo goed in css.. kun je me een ebetje voorkouwen plzz?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 20:48:00
Quote Anchor link
Dat zoek je later maar uit...
Het werkt nog wel als je <table height="100%"> gebruikt.. Dus begin daar maar mee...
 
Berno

berno

12/05/2005 20:51:00
Quote Anchor link
ok, dit werkt dus niet.. sorry (Of ik doe iets verkeerds!)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 20:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
<table height="100%">
<
tr><td height="200">Menu</td><td rowspan="2">Inhoud</td></tr>
<
tr><td>Lege cel onder je menu</td></tr>
<
/table>
?>


Edit: Bedankt voor het verplaatsen... Wie dan ook ;-)
Gewijzigd op 12/05/2005 20:55:00 door Willem Jan Z
 
Berno

berno

12/05/2005 21:01:00
Quote Anchor link
in firefox werkt het wel maar in IE dus niet kijk: (als je IE hebt: http://www.firebirdsclan.com/beza/ ) sorry..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:03:00
Quote Anchor link
Ik merk in mijn editor dat het in IE niet werkt... Ik ga ff over denken... Want moet werken... Doe het zelf ook altijd zo.. Maar gebruik rowspan zelden... Denk dat het daaraan ligt...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:09:00
Quote Anchor link
Dit werkt in ieder geval wel...
Maar is beetje omweg

<table height="100%" border="1" width="500">
<tr>
<td>
<!-- Links -->
<table height="100%" border="1" width="100%">
<tr>
<td height="100">
Menu
</td>
</tr>
<tr>
<td>
Leeg opvulvlak
</td>
</tr>
</table>

</td>
<td>
<!-- Rechts = Inhoud -->
Inhoud
</td>
</tr>
</table>
Gewijzigd op 12/05/2005 21:10:00 door Willem Jan Z
 
Berno

berno

12/05/2005 21:14:00
Quote Anchor link
hey, ik weet misschien wat je bedoelt maar weet neti waar je het moet plaatsen.. hier heb ej het cript: (sorry eht is een beetje lang!) :
[script]
<html>
<head>
<title>--[ BeZa.nl ]--</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<style>
a
{
font-family: Verdana;
font-size: 11px;
color: #333333;
text-decoration: none
}
body, td
{
font-family: Verdana;
font-size: 11px;
color: #000000;
}

input.input_color {
color: #000000;
background-color: #CCCCCC;
}

</style>
</head>
<body background="images/achtergrond.jpg" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">


<table width="850" height="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" id="Table_01" >
<tr>
<td height="131" colspan="4"> <img src="images/index_01.gif" width="850" height="131" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td> <img src="images/index_02.gif" width="11" height="24" alt=""></td>
<td width="827" height="24" colspan="2" background="images/index_03.gif">
<table width="824" height="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="584">Home - Ledenlijst - Login - Aanmelden - Forum - Contact
- Adverteren - </td>
<td width="240">&nbsp;</td>
</tr>
</table></td>
<td> <img src="images/index_04.gif" width="12" height="24" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td width="11" rowspan="9" background="images/index_05.gif">&nbsp; </td>
<td height="1"> <img src="images/index_06.gif" width="168" height="15" alt=""></td>
<td width="659" rowspan="9" background="images/index_07.gif" valign=top> <p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p></td>
<td width="12" rowspan="9" background="images/index_08.gif" >&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="1" valign=top background="images/index_09.gif" bgcolor="white">&nbsp;
</td>
</tr>
<tr>
<td height="1"> <img src="images/index_10.gif" width="168" height="17" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="1" valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="1"> <img src="images/index_12.gif" width="168" height="17" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="1" valign=top bgcolor="white">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="1"> <img src="images/index_14.gif" width="168" height="21" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="1" valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr >
<td valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="34" colspan="4"> <img src="images/index_17.gif" width="850" height="34" alt=""></td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
[/script]
Gewijzigd op 12/05/2005 21:16:00 door berno
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:19:00
Quote Anchor link
Oh oke bedankt...
Moet je ook een script van mij hebben?

Tip: Vragen stellen helpt wel eens...
Gewijzigd op 12/05/2005 21:20:00 door Willem Jan Z
 
Berno

berno

12/05/2005 21:21:00
Quote Anchor link
nou als het kan.. want ik kan er neit uitkomen:P
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:31:00
Quote Anchor link
Zo helpen ik je echt niet hoor... Vind je dit normaal?

Quote:
hey, ik weet misschien wat je bedoelt maar weet neti waar je het moet plaatsen.. hier heb ej het cript:
 
Berno

berno

12/05/2005 21:32:00
Quote Anchor link
wat? mag tog wel gewoon het script posten dat je kan zien wat er fout is? ik neem aan dat je beter dan mij bent in html ...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:35:00
Quote Anchor link
Ik weet niet door wie jij bent opgevoed, maar ik zou dat zo doen:

"Ik denk dat ik snap wat je bedoelt, maar ik weet niet precies waar het moet staan. Hieronder staat mijn script, wil je aub er even naar kijken, en een aanwijzing geven waar wat moet staan."

Misschien zelfs nog met "bij voorbaat dank" erbij...
 
Berno

berno

12/05/2005 21:36:00
Quote Anchor link
ok sorry.. wilt u alstublieft even anar het script kijken? .. zo goed? :)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:40:00
Quote Anchor link
Tis al beter.... Ik zal eens kijken

Wat heb jij je layout raar gesliced zeg...
Gewijzigd op 12/05/2005 22:04:00 door Willem Jan Z
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 22:27:00
Quote Anchor link
<table width="850" height="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" id="Table_01" >
<tr>
<td height="131" colspan="4"> <img src="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_01.gif" width="850" height="131" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td> <img src="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_02.gif" width="11" height="24" alt=""></td>
<td width="827" height="24" colspan="2" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_03.gif">
<table width="824" height="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="584">Home - Ledenlijst - Login - Aanmelden - Forum - Contact
- Adverteren - </td>
<td width="240">&nbsp;</td>
</tr>
</table></td>
<td> <img src="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_04.gif" width="12" height="24" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td width="11" rowspan="9" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_05.gif" valign="top">&nbsp;</td>
<td valign="top" height="15" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_06.gif" width="168"></td>
<td width="659" rowspan="9" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_07.gif" valign="top" height="100%">
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br>br><br><br>

</td>
<td width="12" rowspan="9" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_08.gif" >&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="90" valign=top background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_09.gif" bgcolor="white">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="17" valign="top" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_10.gif" width="168" height="17" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="90" valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="17" valign="top" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_12.gif" width="168" height="17" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="90" valign=top bgcolor="white">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="21" valign="top" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_14.gif" width="168" height="21" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="90" valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td valign=top bgcolor="white" height="100%">d&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="34" colspan="4" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_17.gif" width="850"></td>
</tr>
</table>

beter krijg ik het niet... Denk toch dat je die 2e oplossing moet gaan proberen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.