uitrekken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »
Berno

berno

12/05/2005 19:00:00
Quote Anchor link
hey, ik heb een foutje met html ffe... ik heb een layout: http://firebirdsclan.com/beza/ maar nu is er dus 1 contentbox en daarnaast allemaal kleine boxjes... kan iemand mij vertellen hoe ik ervoor zorg dat als de contentbox langer wordt dat die dingetjes dan neit meerekken... want dat is dus me probleem:P

cu en alvast thx.. burdy

edit: ik heb een groot deel al zelf kunnen maken emt height="1" amaar in internet explorer is het nog steeds fout.. in firefox niet:D
Gewijzigd op 12/05/2005 20:53:00 door Berno
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 17:45:39
 
Mitch X

Mitch X

12/05/2005 19:09:00
Quote Anchor link
Klik!
Je zou wat meer met CSS moeten werken, die paar styles zijn een goed begin :)
Maar dan zou het moeten werken, en ik zie geen probleem.
 
Berno

berno

12/05/2005 19:16:00
Quote Anchor link
hier snap ik neit zoveel van.. hoe kan ik de site dan goed laten doen? dattie neit rekt?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 20:40:00
Quote Anchor link
By the way: Waarom zet je dit in Koffiehoek??? (Bas (of een van de lieve moderators), kan dit ff verplaatst worden aub)

Tabel hoogte 100% geven (in CSS, anders is het niet valide... (Ben het er ook niet mee eens dat het niet meer mag, maar mag nou eenmaal neit meer))

Je menu een vast hoogte geven, daaronder een lege cel zonder hoogte... En je cel van je hoofdvak ook geen hoogte opgeven...
Gewijzigd op 12/05/2005 20:42:00 door Willem Jan Z
 
Berno

berno

12/05/2005 20:42:00
Quote Anchor link
ey.. ben neit zo goed in css.. kun je me een ebetje voorkouwen plzz?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 20:48:00
Quote Anchor link
Dat zoek je later maar uit...
Het werkt nog wel als je <table height="100%"> gebruikt.. Dus begin daar maar mee...
 
Berno

berno

12/05/2005 20:51:00
Quote Anchor link
ok, dit werkt dus niet.. sorry (Of ik doe iets verkeerds!)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 20:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
<table height="100%">
<
tr><td height="200">Menu</td><td rowspan="2">Inhoud</td></tr>
<
tr><td>Lege cel onder je menu</td></tr>
<
/table>
?>


Edit: Bedankt voor het verplaatsen... Wie dan ook ;-)
Gewijzigd op 12/05/2005 20:55:00 door Willem Jan Z
 
Berno

berno

12/05/2005 21:01:00
Quote Anchor link
in firefox werkt het wel maar in IE dus niet kijk: (als je IE hebt: http://www.firebirdsclan.com/beza/ ) sorry..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:03:00
Quote Anchor link
Ik merk in mijn editor dat het in IE niet werkt... Ik ga ff over denken... Want moet werken... Doe het zelf ook altijd zo.. Maar gebruik rowspan zelden... Denk dat het daaraan ligt...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:09:00
Quote Anchor link
Dit werkt in ieder geval wel...
Maar is beetje omweg

<table height="100%" border="1" width="500">
<tr>
<td>
<!-- Links -->
<table height="100%" border="1" width="100%">
<tr>
<td height="100">
Menu
</td>
</tr>
<tr>
<td>
Leeg opvulvlak
</td>
</tr>
</table>

</td>
<td>
<!-- Rechts = Inhoud -->
Inhoud
</td>
</tr>
</table>
Gewijzigd op 12/05/2005 21:10:00 door Willem Jan Z
 
Berno

berno

12/05/2005 21:14:00
Quote Anchor link
hey, ik weet misschien wat je bedoelt maar weet neti waar je het moet plaatsen.. hier heb ej het cript: (sorry eht is een beetje lang!) :
[script]
<html>
<head>
<title>--[ BeZa.nl ]--</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<style>
a
{
font-family: Verdana;
font-size: 11px;
color: #333333;
text-decoration: none
}
body, td
{
font-family: Verdana;
font-size: 11px;
color: #000000;
}

input.input_color {
color: #000000;
background-color: #CCCCCC;
}

</style>
</head>
<body background="images/achtergrond.jpg" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">


<table width="850" height="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" id="Table_01" >
<tr>
<td height="131" colspan="4"> <img src="images/index_01.gif" width="850" height="131" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td> <img src="images/index_02.gif" width="11" height="24" alt=""></td>
<td width="827" height="24" colspan="2" background="images/index_03.gif">
<table width="824" height="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="584">Home - Ledenlijst - Login - Aanmelden - Forum - Contact
- Adverteren - </td>
<td width="240">&nbsp;</td>
</tr>
</table></td>
<td> <img src="images/index_04.gif" width="12" height="24" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td width="11" rowspan="9" background="images/index_05.gif">&nbsp; </td>
<td height="1"> <img src="images/index_06.gif" width="168" height="15" alt=""></td>
<td width="659" rowspan="9" background="images/index_07.gif" valign=top> <p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p></td>
<td width="12" rowspan="9" background="images/index_08.gif" >&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="1" valign=top background="images/index_09.gif" bgcolor="white">&nbsp;
</td>
</tr>
<tr>
<td height="1"> <img src="images/index_10.gif" width="168" height="17" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="1" valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="1"> <img src="images/index_12.gif" width="168" height="17" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="1" valign=top bgcolor="white">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="1"> <img src="images/index_14.gif" width="168" height="21" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="1" valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr >
<td valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="34" colspan="4"> <img src="images/index_17.gif" width="850" height="34" alt=""></td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
[/script]
Gewijzigd op 12/05/2005 21:16:00 door berno
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:19:00
Quote Anchor link
Oh oke bedankt...
Moet je ook een script van mij hebben?

Tip: Vragen stellen helpt wel eens...
Gewijzigd op 12/05/2005 21:20:00 door Willem Jan Z
 
Berno

berno

12/05/2005 21:21:00
Quote Anchor link
nou als het kan.. want ik kan er neit uitkomen:P
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:31:00
Quote Anchor link
Zo helpen ik je echt niet hoor... Vind je dit normaal?

Quote:
hey, ik weet misschien wat je bedoelt maar weet neti waar je het moet plaatsen.. hier heb ej het cript:
 
Berno

berno

12/05/2005 21:32:00
Quote Anchor link
wat? mag tog wel gewoon het script posten dat je kan zien wat er fout is? ik neem aan dat je beter dan mij bent in html ...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:35:00
Quote Anchor link
Ik weet niet door wie jij bent opgevoed, maar ik zou dat zo doen:

"Ik denk dat ik snap wat je bedoelt, maar ik weet niet precies waar het moet staan. Hieronder staat mijn script, wil je aub er even naar kijken, en een aanwijzing geven waar wat moet staan."

Misschien zelfs nog met "bij voorbaat dank" erbij...
 
Berno

berno

12/05/2005 21:36:00
Quote Anchor link
ok sorry.. wilt u alstublieft even anar het script kijken? .. zo goed? :)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:40:00
Quote Anchor link
Tis al beter.... Ik zal eens kijken

Wat heb jij je layout raar gesliced zeg...
Gewijzigd op 12/05/2005 22:04:00 door Willem Jan Z
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 22:27:00
Quote Anchor link
<table width="850" height="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" id="Table_01" >
<tr>
<td height="131" colspan="4"> <img src="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_01.gif" width="850" height="131" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td> <img src="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_02.gif" width="11" height="24" alt=""></td>
<td width="827" height="24" colspan="2" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_03.gif">
<table width="824" height="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="584">Home - Ledenlijst - Login - Aanmelden - Forum - Contact
- Adverteren - </td>
<td width="240">&nbsp;</td>
</tr>
</table></td>
<td> <img src="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_04.gif" width="12" height="24" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td width="11" rowspan="9" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_05.gif" valign="top">&nbsp;</td>
<td valign="top" height="15" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_06.gif" width="168"></td>
<td width="659" rowspan="9" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_07.gif" valign="top" height="100%">
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br>br><br><br>

</td>
<td width="12" rowspan="9" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_08.gif" >&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="90" valign=top background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_09.gif" bgcolor="white">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="17" valign="top" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_10.gif" width="168" height="17" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="90" valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="17" valign="top" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_12.gif" width="168" height="17" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="90" valign=top bgcolor="white">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="21" valign="top" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_14.gif" width="168" height="21" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="90" valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td valign=top bgcolor="white" height="100%">d&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="34" colspan="4" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_17.gif" width="850"></td>
</tr>
</table>

beter krijg ik het niet... Denk toch dat je die 2e oplossing moet gaan proberen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.