uitrekken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »
Berno

berno

12/05/2005 19:00:00
Quote Anchor link
hey, ik heb een foutje met html ffe... ik heb een layout: http://firebirdsclan.com/beza/ maar nu is er dus 1 contentbox en daarnaast allemaal kleine boxjes... kan iemand mij vertellen hoe ik ervoor zorg dat als de contentbox langer wordt dat die dingetjes dan neit meerekken... want dat is dus me probleem:P

cu en alvast thx.. burdy

edit: ik heb een groot deel al zelf kunnen maken emt height="1" amaar in internet explorer is het nog steeds fout.. in firefox niet:D
Gewijzigd op 12/05/2005 20:53:00 door Berno
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 08:55:24
 
Mitch X

Mitch X

12/05/2005 19:09:00
Quote Anchor link
Klik!
Je zou wat meer met CSS moeten werken, die paar styles zijn een goed begin :)
Maar dan zou het moeten werken, en ik zie geen probleem.
 
Berno

berno

12/05/2005 19:16:00
Quote Anchor link
hier snap ik neit zoveel van.. hoe kan ik de site dan goed laten doen? dattie neit rekt?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 20:40:00
Quote Anchor link
By the way: Waarom zet je dit in Koffiehoek??? (Bas (of een van de lieve moderators), kan dit ff verplaatst worden aub)

Tabel hoogte 100% geven (in CSS, anders is het niet valide... (Ben het er ook niet mee eens dat het niet meer mag, maar mag nou eenmaal neit meer))

Je menu een vast hoogte geven, daaronder een lege cel zonder hoogte... En je cel van je hoofdvak ook geen hoogte opgeven...
Gewijzigd op 12/05/2005 20:42:00 door Willem Jan Z
 
Berno

berno

12/05/2005 20:42:00
Quote Anchor link
ey.. ben neit zo goed in css.. kun je me een ebetje voorkouwen plzz?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 20:48:00
Quote Anchor link
Dat zoek je later maar uit...
Het werkt nog wel als je <table height="100%"> gebruikt.. Dus begin daar maar mee...
 
Berno

berno

12/05/2005 20:51:00
Quote Anchor link
ok, dit werkt dus niet.. sorry (Of ik doe iets verkeerds!)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 20:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
<table height="100%">
<
tr><td height="200">Menu</td><td rowspan="2">Inhoud</td></tr>
<
tr><td>Lege cel onder je menu</td></tr>
<
/table>
?>


Edit: Bedankt voor het verplaatsen... Wie dan ook ;-)
Gewijzigd op 12/05/2005 20:55:00 door Willem Jan Z
 
Berno

berno

12/05/2005 21:01:00
Quote Anchor link
in firefox werkt het wel maar in IE dus niet kijk: (als je IE hebt: http://www.firebirdsclan.com/beza/ ) sorry..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:03:00
Quote Anchor link
Ik merk in mijn editor dat het in IE niet werkt... Ik ga ff over denken... Want moet werken... Doe het zelf ook altijd zo.. Maar gebruik rowspan zelden... Denk dat het daaraan ligt...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:09:00
Quote Anchor link
Dit werkt in ieder geval wel...
Maar is beetje omweg

<table height="100%" border="1" width="500">
<tr>
<td>
<!-- Links -->
<table height="100%" border="1" width="100%">
<tr>
<td height="100">
Menu
</td>
</tr>
<tr>
<td>
Leeg opvulvlak
</td>
</tr>
</table>

</td>
<td>
<!-- Rechts = Inhoud -->
Inhoud
</td>
</tr>
</table>
Gewijzigd op 12/05/2005 21:10:00 door Willem Jan Z
 
Berno

berno

12/05/2005 21:14:00
Quote Anchor link
hey, ik weet misschien wat je bedoelt maar weet neti waar je het moet plaatsen.. hier heb ej het cript: (sorry eht is een beetje lang!) :
[script]
<html>
<head>
<title>--[ BeZa.nl ]--</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<style>
a
{
font-family: Verdana;
font-size: 11px;
color: #333333;
text-decoration: none
}
body, td
{
font-family: Verdana;
font-size: 11px;
color: #000000;
}

input.input_color {
color: #000000;
background-color: #CCCCCC;
}

</style>
</head>
<body background="images/achtergrond.jpg" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">


<table width="850" height="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" id="Table_01" >
<tr>
<td height="131" colspan="4"> <img src="images/index_01.gif" width="850" height="131" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td> <img src="images/index_02.gif" width="11" height="24" alt=""></td>
<td width="827" height="24" colspan="2" background="images/index_03.gif">
<table width="824" height="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="584">Home - Ledenlijst - Login - Aanmelden - Forum - Contact
- Adverteren - </td>
<td width="240">&nbsp;</td>
</tr>
</table></td>
<td> <img src="images/index_04.gif" width="12" height="24" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td width="11" rowspan="9" background="images/index_05.gif">&nbsp; </td>
<td height="1"> <img src="images/index_06.gif" width="168" height="15" alt=""></td>
<td width="659" rowspan="9" background="images/index_07.gif" valign=top> <p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p></td>
<td width="12" rowspan="9" background="images/index_08.gif" >&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="1" valign=top background="images/index_09.gif" bgcolor="white">&nbsp;
</td>
</tr>
<tr>
<td height="1"> <img src="images/index_10.gif" width="168" height="17" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="1" valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="1"> <img src="images/index_12.gif" width="168" height="17" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="1" valign=top bgcolor="white">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="1"> <img src="images/index_14.gif" width="168" height="21" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="1" valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr >
<td valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="34" colspan="4"> <img src="images/index_17.gif" width="850" height="34" alt=""></td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
[/script]
Gewijzigd op 12/05/2005 21:16:00 door berno
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:19:00
Quote Anchor link
Oh oke bedankt...
Moet je ook een script van mij hebben?

Tip: Vragen stellen helpt wel eens...
Gewijzigd op 12/05/2005 21:20:00 door Willem Jan Z
 
Berno

berno

12/05/2005 21:21:00
Quote Anchor link
nou als het kan.. want ik kan er neit uitkomen:P
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:31:00
Quote Anchor link
Zo helpen ik je echt niet hoor... Vind je dit normaal?

Quote:
hey, ik weet misschien wat je bedoelt maar weet neti waar je het moet plaatsen.. hier heb ej het cript:
 
Berno

berno

12/05/2005 21:32:00
Quote Anchor link
wat? mag tog wel gewoon het script posten dat je kan zien wat er fout is? ik neem aan dat je beter dan mij bent in html ...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:35:00
Quote Anchor link
Ik weet niet door wie jij bent opgevoed, maar ik zou dat zo doen:

"Ik denk dat ik snap wat je bedoelt, maar ik weet niet precies waar het moet staan. Hieronder staat mijn script, wil je aub er even naar kijken, en een aanwijzing geven waar wat moet staan."

Misschien zelfs nog met "bij voorbaat dank" erbij...
 
Berno

berno

12/05/2005 21:36:00
Quote Anchor link
ok sorry.. wilt u alstublieft even anar het script kijken? .. zo goed? :)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:40:00
Quote Anchor link
Tis al beter.... Ik zal eens kijken

Wat heb jij je layout raar gesliced zeg...
Gewijzigd op 12/05/2005 22:04:00 door Willem Jan Z
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 22:27:00
Quote Anchor link
<table width="850" height="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" id="Table_01" >
<tr>
<td height="131" colspan="4"> <img src="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_01.gif" width="850" height="131" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td> <img src="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_02.gif" width="11" height="24" alt=""></td>
<td width="827" height="24" colspan="2" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_03.gif">
<table width="824" height="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="584">Home - Ledenlijst - Login - Aanmelden - Forum - Contact
- Adverteren - </td>
<td width="240">&nbsp;</td>
</tr>
</table></td>
<td> <img src="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_04.gif" width="12" height="24" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td width="11" rowspan="9" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_05.gif" valign="top">&nbsp;</td>
<td valign="top" height="15" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_06.gif" width="168"></td>
<td width="659" rowspan="9" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_07.gif" valign="top" height="100%">
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br>br><br><br>

</td>
<td width="12" rowspan="9" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_08.gif" >&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="90" valign=top background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_09.gif" bgcolor="white">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="17" valign="top" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_10.gif" width="168" height="17" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="90" valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="17" valign="top" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_12.gif" width="168" height="17" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="90" valign=top bgcolor="white">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="21" valign="top" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_14.gif" width="168" height="21" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="90" valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td valign=top bgcolor="white" height="100%">d&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="34" colspan="4" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_17.gif" width="850"></td>
</tr>
</table>

beter krijg ik het niet... Denk toch dat je die 2e oplossing moet gaan proberen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.