Undefined index

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »
Max M

Max M

17/09/2017 10:50:42
Quote Anchor link
Wie wil me hier mee even helpen ?
Sinds ik over ben gegaan naar php versie 5.6 staat mijn hele errorlog vol met de volgende error:
Undefined index: size in /home/domein/domains/domein.nl/public_html/image.php on line 45
Undefined index: crop in /home/domein/domains/domein.nl/public_html/image.php on line 45

ik kome er zelf niet uit, hier onder het stukje uit het script line 45

alvast bedankt, Max

Code (php)

/*
* Caching of images
*/
$cacheFile = "id{$_GET['mediaID']}-".md5("{$_GET['type']}-{$_GET['mediaID']}-{$_GET['folderID']}-{$_GET['size']}-{$_GET['crop']}").'.jpg'; // Name of cached file (line 45)

//$_SESSION['testing'][$_GET['mediaID']] = $cacheFile; // Testing

$cachePathFile = BASE_PATH."/assets/cache/{$cacheFile}";

if(file_exists($cachePathFile))
{
//if(!$_SESSION['debugMode'] and $config['cacheImages'] and !$offSiteRequest) // Check for debug mode
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:54:39
 
- SanThe -

- SanThe -

17/09/2017 11:07:46
Quote Anchor link
$_GET['size'] en $_GET['crop'] bestaan blijkbaar niet.
 
Max M

Max M

17/09/2017 11:45:50
Quote Anchor link
Ik heb het er even tussen uit gehaald, maar dan komen de foto's een stuk kleiner terug als ik ze uit de cash haal.
Het werkt dus wel, en er kwamen gelijk weer een aantal andere foutmeldingen.
 
Pipo Clown

Pipo Clown

17/09/2017 11:50:36
Quote Anchor link
Grote kans dat, wanneer je naar PHP7 gaat, dat er nog veel meer problemen bij komen.

Advies: Maak alles meteen PHP7-proof.
 
Max M

Max M

17/09/2017 15:18:07
Quote Anchor link
Ja dat wil ik ook doen, maar vind het wel makkelijk om het in kleine stapjes te doen, het script werk wel op php 7.1
Maar ik hoop dat iemand met een oplossing voor deze foutmelding komt.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

17/09/2017 16:26:41
Quote Anchor link
Max M op 17/09/2017 10:50:42:
Sinds ik over ben gegaan naar php versie 5.6

Max M op 17/09/2017 15:18:07:
het script werk wel op php 7.1

Ben je overgestapt op 5.6 of op 7.1?


Max M op 17/09/2017 15:18:07:
Maar ik hoop dat iemand met een oplossing voor deze foutmelding komt.

Is al gegeven:
- SanThe - op 17/09/2017 11:07:46:
$_GET['size'] en $_GET['crop'] bestaan blijkbaar niet.

Je zult dus moeten controleren of / zorgen dat deze bestaan.
 
Max M

Max M

17/09/2017 20:15:32
Quote Anchor link
Nou heb het nu op php 7.0 werkend de fout zit er nog wel in maar ook nog een andere:
PHP Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP

En dit is dat stukje:

# FORMAT DATE FROM LANG CALENDAR FILE
class kdate
{
var $distime = 0;
var $time_zone;
var $date_sep;
var $date_format;
var $date_display;
var $clock_format;
var $daylight_savings;
var $adjust_date = 1;

function kdate($dateSettings='')
{
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/09/2017 21:06:37
Quote Anchor link
Tegenwoordig (al sinds PHP 5) moet je __construct() gebruiken, in plaats van een functie die dezelfde naam als de class heeft.

Verder raad ik ook aan om je te verdiepen in 'visibility'.

Eigenlijk is de hele tutorial wel aardig om te lezen.
 
Max M

Max M

18/09/2017 08:56:56
Quote Anchor link
Bedankt Ariën s ook opgelost, nu deze nog: Undefined variable: page

dit is die regel:
if( !in_array($page, $_SESSION["admin_user"]["permissions"]) && $page != "welcome" && $page != "toolslinks" && $page != "permissions_error" && $page != "" && $page != "options" )

En hoe krijg je de code netjes in een vensterje op dit forum ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/09/2017 09:24:19
Quote Anchor link
Dan moet je de code-tags gebruiken. Zie ook de 'Veel gestelde vragen'.

En over je probleem: waar komt $page vandaan?
Gewijzigd op 18/09/2017 09:27:08 door - Ariën -
 
Max M

Max M

20/09/2017 09:31:56
Quote Anchor link
Bijna alles opgelost, alleen deze kom ik niet uit line 61

PHP Notice: Undefined index: debugMode in /home/.../domains/domein.nl/public_html/image.php on line 61,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
/*
    * Caching of images
    */

    $mediaID = isset($_GET['mediaID']) ? $_GET['mediaID'] : '';
    $type = isset($_GET['type']) ? $_GET['type'] : '';
    $folderID = isset($_GET['folderID']) ? $_GET['folderID'] : '';
    $size = isset($_GET['size']) ? $_GET['size'] : '';
    $crop = isset($_GET['crop']) ? $_GET['crop'] : '';
    
    $cacheFile = "id{'$mediaID'}-".md5("{'$type'}-{'$mediaID'}-{'$folderID'}-{'$size'}-{'$crop'}").'.jpg'; // Name of cached file
        
    //$_SESSION['testing'][$_GET['mediaID']] = $cacheFile; // Testing
    
    $cachePathFile = BASE_PATH."/assets/cache/{$cacheFile}";
    
    if(file_exists($cachePathFile))
    {    
        if(!$_SESSION['debugMode'] and $config['cacheImages'] and !$offSiteRequest) // Check for debug mode (line 61)
        {
            $cacheTime = gmdate("U")-$config['cacheImagesTime'];
            $fileTime = filemtime($cachePathFile);
            
            if($cacheTime < $fileTime)
            {    
                header("Content-type: image/jpeg");
                //header('Last-Modified: ' . gmdate('D, d M Y H:i:s', filemtime($thumbnail)) . ' GMT');
                
                //ob_clean();
                //flush();

                readfile($cachePathFile);
                exit;
            }
            else // Cleanup old cached file
                @unlink($cachePathFile);
        }
    
Gewijzigd op 20/09/2017 09:36:07 door Max M
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/09/2017 09:43:32
Quote Anchor link
$_SESSION['debugMode'] bestaat hier niet. Ook hier zou ik een isset() op toepassen.
 
Max M

Max M

20/09/2017 10:10:21
Quote Anchor link
Denk dat ik toch nog iets fout heb staan nu ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
/*
    * Caching of images
    */


$mediaID = isset($_GET['mediaID']) ? $_GET['mediaID'] : '';
$type = isset($_GET['type']) ? $_GET['type'] : '';
$folderID = isset($_GET['folderID']) ? $_GET['folderID'] : '';
$size = isset($_GET['size']) ? $_GET['size'] : '';
$crop = isset($_GET['crop']) ? $_GET['crop'] : '';

$cacheFile = "id{'$mediaID'}-".md5("{'$type'}-{'$mediaID'}-{'$folderID'}-{'$size'}-{'$crop'}").'.jpg'; // Name of cached file

//$_SESSION['testing'][$_GET['mediaID']] = $cacheFile; // Testing


$cachePathFile = BASE_PATH."/assets/cache/{$cacheFile}";

if(file_exists($cachePathFile))

    $debugMode = isset($_SESSION ['debugMode']) ? $_SESSION ['debugMode'}] : '';
    $cacheImages = isset($_SESSION ['cacheImages']) ? $_SESSION ['cacheImages'}] : '';
    
{

if(!$_SESSION['$debugMode'] and $config['$cacheImages'] and !$offSiteRequest) // Check for debug mode (line 61)
{
$cacheTime = gmdate("U")-$config['cacheImagesTime'];
$fileTime = filemtime($cachePathFile);

if($cacheTime < $fileTime)
{

header("Content-type: image/jpeg");
//header('Last-Modified: ' . gmdate('D, d M Y H:i:s', filemtime($thumbnail)) . ' GMT');

//ob_clean();
//flush();


readfile($cachePathFile);
exit;
}

else // Cleanup old cached file
@unlink($cachePathFile);
}

 
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/09/2017 10:24:04
Quote Anchor link
$_SESSION['$debugMode']
eh...?

Je behandelt $debugMode hier als een string, en bovendien is die variabele al een kopie van de waarde van $_SESSION['debugMode']. Die hoort niet in zijn index in ieder geval. ;-)

Gewoon $debugMode is al voldoende.

$config['$cacheImages'] lijkt mij ook niet echt correct om deze reden.
Gewijzigd op 20/09/2017 10:25:10 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

20/09/2017 11:42:55
Quote Anchor link
Regel 18 een if() en op regel 23 de openings { van de if() met daartussen 2 regels...???
 
Max M

Max M

20/09/2017 12:07:48
Quote Anchor link
Ja Sante sorry, maar ik probeer ook maar wat en soms lukt het :-) Maar vind het wel leuk om te doen, dus ga me er wel in verder in verdiepen.

Je mag me wel laten zien hoe het dan wel moet, daar leer je toch ook weer van.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/09/2017 12:10:25
Quote Anchor link
Na een if, waarin een voorwaarde wordt gesteld volgt, normaal gesproken, altijd een {
die afgesloten wordt met } op het moment dat de actie uitgevoerd is.

Misschien frist dit je geheugen even op:
https://www.w3schools.com/php/php_if_else.asp
Gewijzigd op 20/09/2017 12:11:19 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.