unexpected {

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

12/08/2014 19:11:50
Quote Anchor link
Hoi PhpHelpers!

Ik ben bezig met een waardebonsysteem,
Maar nu liep ik tegen een probleem aan: ik krijg errors.
Weet iemand wat dit is en hoe ik het kan fixen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

include "config.php";


$gQuery = $db->query("SELECT Waarde FROM Codes WHERE Code='".$db->real_escape_string($_POST['codej'])."'");
while($rij1 = $gQuery->fetch_assoc()){
    $gQuery2 = $db->query("SELECT balance FROM Users WHERE gnaam='Sombie'");
    while($rij2 = $gQuery2->fetch_assoc()) {
        $geld3 = $rij1+$rij2;
        if($db->query("UPDATE Users SET balance='".$geld3."' WHERE gnaam='Sombie'")){
            if(!$db->query("DELETE FROM Codes WHERE Code='".$db->real_escape_string($_POST['codej'])."'")){                
                echo "<Br> Het is niet gelukt om de code op te waarderen. <br> Dit kan aan het volgende liggen: <br><br> - De code is niet geldig. <br> - De database functioneert even niet. <Br><br> Probeer het later opnieuw.<br> Error: ".$db->error;
                echo "<br> <a href='insertcode.html'> < Probeer het opnieuw </a>";
                echo "<br> <a href='index.php'> < Ga terug naar de startpagina </a>";
            }
else{
                echo "<br> Code ".htmlentities($_POST['codej'])."opgewaardeerd!";
                echo "<br> <a href='index.php'> < Terug naar de startpagina </a>";
            }
        }
else{
            echo "<br> Het is niet gelukt om de code op te waarderen. Probeer het later opnieuw.<br> Error: ".$db->error;
        }    
    }
}


$db->close;
?>


In config.php staan alleen de connect-details.
Ik krijg deze fout:
Parse error: syntax error, unexpected '{' on line 12

UPDATE: Ik ben er achter gekomen, waar het fout gaat. Deze regel werkt niet: $geld3 = $rij1+$rij2; Maar ik weet niet waarom? Als ik $geld3 op bijvoorbeeld 99 instel zet hij het wel op 99.
UPDATE: Het werkt ik had het verkeerd gebruikt. Ik moest het zo gebruiken: $geld3 = $rij1['Waarde']+$rij2['balance'];
Alvast Bedankt,


Sam
Gewijzigd op 14/08/2014 15:31:52 door Sam van Broemsen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 07:11:49
 
Erwin H

Erwin H

12/08/2014 19:15:31
Quote Anchor link
Gewoon even netjes programmeren en consequent zijn. Tel de ( en ) op die regel en je ziet 3x ( en 1x ). Daar mist dus iets...
En regel 13 zal vervolgens ook fout gaan, opvallend trouwens dat je twee keer achtereen hetzelfde (min of meer) doet.
Gewijzigd op 12/08/2014 19:19:52 door Erwin H
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

12/08/2014 19:24:58
Quote Anchor link
Ik heb het nu veranderd, maar werkt nog steeds niet.
 
Erwin H

Erwin H

12/08/2014 19:44:35
Quote Anchor link
En wat denk je nu dat er op regel 13 gaat gebeuren?
Die hele regel is trouwens, uhm, gewoon fout. Afgezien van dat je dezelfde query probeert uit te voeren wat natuurlijk niet zo helpt, is de rest ook fout. Je probeert nu een string aan boolean te plakken?
 
Bart V B

Bart V B

12/08/2014 19:47:32
Quote Anchor link
Jou regel 13:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
// lees regel 12 is ook fout
if(!$db->query("DELETE FROM Codes WHERE Code='".$db->real_escape_string($_POST['codej']))){
if(!$db->query("DELETE FROM Codes WHERE Code='".$db->real_escape_string($_POST['codej'])."'")){
?>


Regel 13:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if(!$db->query("DELETE FROM Codes WHERE Code='".$db->real_escape_string($_POST['codej'])."'")){
if(!$db->query("DELETE FROM Codes WHERE Code='".$db->real_escape_string($_POST['codej'])."'")){
?>

Nogmaals waarom 2x het zelfde? is dat gewoon omdat je een verkeerde copy/past hebr gedaan of omdat het echt iets moet doen?
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

12/08/2014 19:57:45
Quote Anchor link
Ik heb niks gecopy'ed en gepaste.
Ik was waarschijnlijk vergeten dat ik die regel al had getypt.
Ik maak veel fouten als ik snel typ :blush:
De extra regel heb ik aangepast, maar werkt nog steeds niet.
Gewijzigd op 12/08/2014 20:01:07 door Sam van Broemsen
 
Erwin H

Erwin H

12/08/2014 20:03:10
Quote Anchor link
En wat is de foutmelding nu dan?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/08/2014 20:05:00
Quote Anchor link
Sam van Broemsen op 12/08/2014 19:57:45:
.... maar werkt nog steeds niet.


Beetje meer en duidelijkere info mag best wel.
Hier kan niemand iets mee.
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

12/08/2014 20:07:43
Quote Anchor link
Dat kan ik niet weten, mijn hosting geeft niet aan wat de fout is. Daarom gebruik ik een online debugger, maar die geeft nu geen fout aan. Als er een fout aanwezig is, stopt het automatisch met een script, nu stopt het met een script. Ik hoef nu niet de fix te weten voordat die fouten wel worden gezien.
Gewijzigd op 12/08/2014 20:10:21 door Sam van Broemsen
 
- SanThe -

- SanThe -

12/08/2014 20:13:44
Quote Anchor link
Bovenin je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

// rest
?>
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

12/08/2014 20:18:05
Quote Anchor link
Dankje, ik zie de fout nu wel:
Notice: Undefined property: mysqli::$close in insertcode.php on line 27
 
Erwin H

Erwin H

12/08/2014 20:22:36
Quote Anchor link
Slordig dus.... moet $db->close(); zijn. Het is eem method, geen property.
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

12/08/2014 20:27:13
Quote Anchor link
Nu ik dat heb gedaan, laat de site weer niks zien.
 
Erwin H

Erwin H

12/08/2014 20:34:03
Quote Anchor link
Je blijft wel lekker doorgaan met dan niet meer info geven. Hoe denk je dat we je kunnen helpen als je alleen zegt dat je een witte pagina krijgt?
 
Ivo P

Ivo P

13/08/2014 07:16:29
Quote Anchor link
http://www.pfz.nl/wiki/troubleshooter/#stap-1-regel-een-foutmelding

Met name het stuk in .htaccess is misschien handig voor jou
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

14/08/2014 11:45:36
Quote Anchor link
Ik heb het htacces bestand aangepast naar dit:

# Do not remove this line or mod_rewrite rules and search engine friendly URLs will stop working
RewriteBase /

# DO NOT REMOVE THIS LINE AND THE LINES BELOW ERRORPAGEID:hyMeru
ErrorDocument 500 /500.html
# DO NOT REMOVE THIS LINE AND THE LINES ABOVE hyMeru:ERRORPAGEID

php_flag display_errors on
php_value error_reporting 30711

Maar ik zie nog steeds geen foutmeldingen

Toevoeging op 14/08/2014 11:46:23:

Erwin H op 12/08/2014 20:34:03:
Je blijft wel lekker doorgaan met dan niet meer info geven. Hoe denk je dat we je kunnen helpen als je alleen zegt dat je een witte pagina krijgt?


Hoe moet ik dan nog informatie geven als ik alleen een witte pagina krijg?
 
Erwin H

Erwin H

14/08/2014 12:05:27
Quote Anchor link
Wat dacht je van gewoon eens zelf te gaan debuggen. Ik weet dat dat bijna vloeken in de kerk is voor de meeste mensen, maar het is een kleine moeite (en veelal noodzakelijk om erachter te komen wat er gebeurt), om even op een paar strategische plaatsen in je script een echo te zetten. Gewoon een paar keer
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo '1';
echo '2';
//etc
?>

en door gewoon te zien welk getal je nog wel te zien krijgt weet je al waar blijkbaar je script de mist in gaat. Zo kan je binnen 5 minuten al meer weten dan je nu weet na bijna 2 dagen.
 
Ivo P

Ivo P

14/08/2014 12:24:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo 'debug: regel '. __LINE__ . '<br>'; ?>


als je gewoon de regelnummers wilt zien.

Daarmee kun je ook eenvoudig met ctrl-f in je script de debug-messages terug vinden.
 
Erwin H

Erwin H

14/08/2014 12:33:01
Quote Anchor link
Meestal heb ik geen zin om zoveel te tikken, maar inderdaad, als het wat groter en complexer wordt wel makkelijker.
 
Ivo P

Ivo P

14/08/2014 12:47:07
Quote Anchor link
ctrl-c en dan op veel plekken ctrl-v

dat het regelnummer vermeld wordt, maakt ook dat je overal hetzelfde kunt zetten.
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

14/08/2014 12:57:35
Quote Anchor link
Ik krijg 4 debug messages. Mijn script loopt tot de 43'ste lijn.
En de laatste debug is op 42, dus is hij toch gewoon goed?

UDPATE: Het werkt, maar alleen wordt de balance van een gebruiker niet aangepast.
Mijn script telt de waarde van de waardebon op met de account_balance van de gebruiker. Daarna wordt de balance vervangen door de aangemaakte variable. Maar ik snap nu niet, waarom hij niks veranderd in de database.
Gewijzigd op 14/08/2014 13:01:01 door Sam van Broemsen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.