unexpected error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:02:43
Quote Anchor link
Hey mensen,

Ik krijg op een proef domain van 000webhost deze error
Quote:
Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/a5510364/public_html/password.php on line 11


En dit staat er in het bestand!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
<!DOCTYPE html>
<?php
/**
 * A Compatibility library with PHP 5.5's simplified password hashing API.
 *
 * @author Anthony Ferrara <[email protected]>
 * @license http://www.opensource.org/licenses/mit-license.html MIT License
 * @copyright 2012 The Authors
 */


namespace {

if (!defined('PASSWORD_DEFAULT')) {

    define('PASSWORD_BCRYPT', 1);
    define('PASSWORD_DEFAULT', PASSWORD_BCRYPT);

    /**
     * Hash the password using the specified algorithm
     *
     * @param string $password The password to hash
     * @param int    $algo     The algorithm to use (Defined by PASSWORD_* constants)
     * @param array  $options  The options for the algorithm to use
     *
     * @return string|false The hashed password, or false on error.
     */

    function password_hash($password, $algo, array $options = array()) {
        if (!function_exists('crypt')) {
            trigger_error("Crypt must be loaded for password_hash to function", E_USER_WARNING);
            return null;
        }

        if (!is_string($password)) {
            trigger_error("password_hash(): Password must be a string", E_USER_WARNING);
            return null;
        }

        if (!is_int($algo)) {
            trigger_error("password_hash() expects parameter 2 to be long, " . gettype($algo) . " given", E_USER_WARNING);
            return null;
        }

        $resultLength = 0;
        switch ($algo) {
            case
PASSWORD_BCRYPT:
                // Note that this is a C constant, but not exposed to PHP, so we don't define it here.
                $cost = 10;
                if (isset($options['cost'])) {
                    $cost = $options['cost'];
                    if ($cost < 4 || $cost > 31) {
                        trigger_error(sprintf("password_hash(): Invalid bcrypt cost parameter specified: %d", $cost), E_USER_WARNING);
                        return null;
                    }
                }

                // The length of salt to generate
                $raw_salt_len = 16;
                // The length required in the final serialization
                $required_salt_len = 22;
                $hash_format = sprintf("$2y$%02d$", $cost);
                // The expected length of the final crypt() output
                $resultLength = 60;
                break;
            default:

                trigger_error(sprintf("password_hash(): Unknown password hashing algorithm: %s", $algo), E_USER_WARNING);
                return null;
        }

        $salt_requires_encoding = false;
        if (isset($options['salt'])) {
            switch (gettype($options['salt'])) {
                case
'NULL':
                case
'boolean':
                case
'integer':
                case
'double':
                case
'string':
                    $salt = (string) $options['salt'];
                    break;
                case
'object':
                    if (method_exists($options['salt'], '__tostring')) {
                        $salt = (string) $options['salt'];
                        break;
                    }
                case
'array':
                case
'resource':
                default:

                    trigger_error('password_hash(): Non-string salt parameter supplied', E_USER_WARNING);
                    return null;
            }

            if (PasswordCompat\binary\_strlen($salt) < $required_salt_len) {
                trigger_error(sprintf("password_hash(): Provided salt is too short: %d expecting %d", PasswordCompat\binary\_strlen($salt), $required_salt_len), E_USER_WARNING);
                return null;
            }
elseif (0 == preg_match('#^[a-zA-Z0-9./]+$#D', $salt)) {
                $salt_requires_encoding = true;
            }
        }
else {
            $buffer = '';
            $buffer_valid = false;
            if (function_exists('mcrypt_create_iv') && !defined('PHALANGER')) {
                $buffer = mcrypt_create_iv($raw_salt_len, MCRYPT_DEV_URANDOM);
                if ($buffer) {
                    $buffer_valid = true;
                }
            }

            if (!$buffer_valid && function_exists('openssl_random_pseudo_bytes')) {
                $buffer = openssl_random_pseudo_bytes($raw_salt_len);
                if ($buffer) {
                    $buffer_valid = true;
                }
            }

            if (!$buffer_valid && @is_readable('/dev/urandom')) {
                $f = fopen('/dev/urandom', 'r');
                $read = PasswordCompat\binary\_strlen($buffer);
                while ($read < $raw_salt_len) {
                    $buffer .= fread($f, $raw_salt_len - $read);
                    $read = PasswordCompat\binary\_strlen($buffer);
                }

                fclose($f);
                if ($read >= $raw_salt_len) {
                    $buffer_valid = true;
                }
            }

            if (!$buffer_valid || PasswordCompat\binary\_strlen($buffer) < $raw_salt_len) {
                $bl = PasswordCompat\binary\_strlen($buffer);
                for ($i = 0; $i < $raw_salt_len; $i++) {
                    if ($i < $bl) {
                        $buffer[$i] = $buffer[$i] ^ chr(mt_rand(0, 255));
                    }
else {
                        $buffer .= chr(mt_rand(0, 255));
                    }
                }
            }

            $salt = $buffer;
            $salt_requires_encoding = true;
        }

        if ($salt_requires_encoding) {
            // encode string with the Base64 variant used by crypt
            $base64_digits =
                'ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/';
            $bcrypt64_digits =
                './ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789';

            $base64_string = base64_encode($salt);
            $salt = strtr(rtrim($base64_string, '='), $base64_digits, $bcrypt64_digits);
        }

        $salt = PasswordCompat\binary\_substr($salt, 0, $required_salt_len);

        $hash = $hash_format . $salt;

        $ret = crypt($password, $hash);

        if (!is_string($ret) || PasswordCompat\binary\_strlen($ret) != $resultLength) {
            return false;
        }


        return $ret;
    }


    /**
     * Get information about the password hash. Returns an array of the information
     * that was used to generate the password hash.
     *
     * array(
     *    'algo' => 1,
     *    'algoName' => 'bcrypt',
     *    'options' => array(
     *        'cost' => 10,
     *    ),
     * )
     *
     * @param string $hash The password hash to extract info from
     *
     * @return array The array of information about the hash.
     */

    function password_get_info($hash) {
        $return = array(
            'algo' => 0,
            'algoName' => 'unknown',
            'options' => array(),
        );

        if (PasswordCompat\binary\_substr($hash, 0, 4) == '$2y$' && PasswordCompat\binary\_strlen($hash) == 60) {
            $return['algo'] = PASSWORD_BCRYPT;
            $return['algoName'] = 'bcrypt';
            list($cost) = sscanf($hash, "$2y$%d$");
            $return['options']['cost'] = $cost;
        }

        return $return;
    }


    /**
     * Determine if the password hash needs to be rehashed according to the options provided
     *
     * If the answer is true, after validating the password using password_verify, rehash it.
     *
     * @param string $hash    The hash to test
     * @param int    $algo    The algorithm used for new password hashes
     * @param array  $options The options array passed to password_hash
     *
     * @return boolean True if the password needs to be rehashed.
     */

    function password_needs_rehash($hash, $algo, array $options = array()) {
        $info = password_get_info($hash);
        if ($info['algo'] != $algo) {
            return true;
        }

        switch ($algo) {
            case
PASSWORD_BCRYPT:
                $cost = isset($options['cost']) ? $options['cost'] : 10;
                if ($cost != $info['options']['cost']) {
                    return true;
                }

                break;
        }

        return false;
    }


    /**
     * Verify a password against a hash using a timing attack resistant approach
     *
     * @param string $password The password to verify
     * @param string $hash     The hash to verify against
     *
     * @return boolean If the password matches the hash
     */

    function password_verify($password, $hash) {
        if (!function_exists('crypt')) {
            trigger_error("Crypt must be loaded for password_verify to function", E_USER_WARNING);
            return false;
        }

        $ret = crypt($password, $hash);
        if (!is_string($ret) || PasswordCompat\binary\_strlen($ret) != PasswordCompat\binary\_strlen($hash) || PasswordCompat\binary\_strlen($ret) <= 13) {
            return false;
        }


        $status = 0;
        for ($i = 0; $i < PasswordCompat\binary\_strlen($ret); $i++) {
            $status |= (ord($ret[$i]) ^ ord($hash[$i]));
        }


        return $status === 0;
    }
}

}


namespace PasswordCompat\binary {
    /**
     * Count the number of bytes in a string
     *
     * We cannot simply use strlen() for this, because it might be overwritten by the mbstring extension.
     * In this case, strlen() will count the number of *characters* based on the internal encoding. A
     * sequence of bytes might be regarded as a single multibyte character.
     *
     * @param string $binary_string The input string
     *
     * @internal
     * @return int The number of bytes
     */

    function _strlen($binary_string) {
           if (function_exists('mb_strlen')) {
               return mb_strlen($binary_string, '8bit');
           }

           return strlen($binary_string);
    }


    /**
     * Get a substring based on byte limits
     *
     * @see _strlen()
     *
     * @param string $binary_string The input string
     * @param int    $start
     * @param int    $length
     *
     * @internal
     * @return string The substring
     */

    function _substr($binary_string, $start, $length) {
       if (function_exists('mb_substr')) {
           return mb_substr($binary_string, $start, $length, '8bit');
       }

       return substr($binary_string, $start, $length);
   }

}

?>


Toevoeging op 19/03/2014 09:04:00:

Het proef domainVoor als je even wilt kijken niet dat het anders staat!
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 21:32:23
 
Michael -

Michael -

19/03/2014 09:04:31
Quote Anchor link
'unexpected {'
Of terwijl een accolade die niet wordt verwacht.
Loop al je accolades langs of je ergens een { te veel hebt staan.
Waarschijnlijk ergens vergeten af te sluiten.
Gewijzigd op 19/03/2014 09:05:27 door Michael -
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:06:40
Quote Anchor link
@Michael Sorry ik was dit vergeten te zeggen (Ik weet niet of dat uitmaakt)Maar....

Op mijn localhost doet hij het wel gewoon!
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:07:28
Quote Anchor link
na namespace volgt normaal gesproken een stuk tekst die de namespace aangeeft

bijv

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
namespace phphulp
?>


maar { is geen geldige namespace...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:08:18
Quote Anchor link
Zou het kunnen namespaces niet in deze PHP-versie ondersteund worden?
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:08:28
Quote Anchor link
Ivo Lees 1 comment boven de jouwe!

Toevoeging op 19/03/2014 09:08:47:

- Aar - op 19/03/2014 09:08:18:
Zou het kunnen namespaces niet in deze PHP-versie ondersteund worden?


Zou denk kunnen!

Toevoeging op 19/03/2014 09:09:11:

PHP version 5.2.* Dit is de versie
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:11:35
Quote Anchor link
Jep, die kent geen namespaces. Vraag je hosting eens om te upgraden.
 
Michael -

Michael -

19/03/2014 09:12:00
Quote Anchor link
Zoals je in de documenatie had kunnen vinden wordt Namespace ondersteund vanaf 5.3
En Ivo heeft wel gelijk, er moet wel een naam mee worden gegeven aan de namespace.
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:12:09
Quote Anchor link
Oke dankje Aar:D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:14:31
Quote Anchor link
Jep. Maar dan zou PHP wel een andere error geven lijkt me, op PHP 5.3.
Gewijzigd op 19/03/2014 09:18:15 door - Ariën -
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:19:15
Quote Anchor link
Hoezo zou dat een andere error geven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:25:52
Quote Anchor link
Omdat die de namespace wel begrijpt. Lijkt mij althans logisch, maar ik ga het zo even uittesten.

Edit: http://3v4l.org/ is down, geen sandbox voor nu :(
Gewijzigd op 19/03/2014 09:33:20 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:40:27
Quote Anchor link
daarnaast moet de namespace helemaal bovenaan staan:

http://www.php.net/manual/en/language.namespaces.definition.php

example #2
 
Stefan WM

Stefan WM

19/03/2014 09:41:05
Quote Anchor link
Omdat { geen geldige namespace is en je dus geen naam op gegeven hebt gaat dit waarschijnlijk wel een error opleveren.

http://www.php.net/manual/en/language.namespaces.definition.php
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:41:42
Quote Anchor link
Ivo dat is ook hij staat als eerst!
 
Stefan WM

Stefan WM

19/03/2014 09:41:55
Quote Anchor link
Toeval dat Ivo net met de zelfde link komt :)
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:43:03
Quote Anchor link
Stefan idd. Maar waarom zou werkt het dan wel gewoon op mijn localhost?
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:44:41
Quote Anchor link
Quote:
A namespace name should obey the same rules as other identifiers in PHP. Therefore, a namespace must start with a letter or underscore, followed by any number of letters, numbers, or underscores.


dat was flink zoeken, maar inderdaad: een { is geen valid namespace-naam

Toevoeging op 19/03/2014 09:46:30:

Quote:
Ivo dat is ook hij staat als eerst!


Ik zie toch "<!DOCTYPE html>" op regel 1 staan?

En op de bovenstaande link wordt een voorbeeld gegeven hoe het met "<html>" een fout zou geven. Dan dus ook met "<!DOCTYPE html>"
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:48:14
Quote Anchor link
Ivo wat jij in die quote hebt gezet snap ik echt even niet. Maar waarom zou hij wel werken op mijn localhost en dan niet op een domain?

Als die wel geupgrade zou zijn!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:54:33
Quote Anchor link
Jouw hosting heeft PHP 5.2, en die ondersteunt geen namespaces, maar jouw server op je localhost blijkbaar wel omdat die PHP 5.3 of > is.

Een namespace moet verder een naam hebben, die <!DOCTYPE html> staat er los van, dat is niks anders dan HTML die voor je PHP-blok staat.
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:55:16
Quote Anchor link
misschien onderdruk je de foutmelding?

In elk geval is de algemene syntax:
vanaf: http://nl1.php.net/manual/en/language.namespaces.rationale.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
namespace my\name; // see "Defining Namespaces" section
?>


Jij geeft geen naam op, maar zet er een { neer.

Waarom het geen fout geeft?
Ook niet in de logs?
Ook niet met error reporting maximaal?

Toevoeging op 19/03/2014 09:58:08:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<!DOCTYPE html><?php

namespace phphulp;

echo 'hello world';
?>

geeft:
Fatal error: Namespace declaration statement has to be the very first statement in the script in /data/www/***/website/docroot/test.php on line 3
Gewijzigd op 19/03/2014 09:59:12 door Ivo P
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.