unexpected error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 19:44:44
Quote Anchor link
Wat is er fout in de code?


Parse error: syntax error, unexpected '11' (T_LNUMBER), expecting variable (T_VARIABLE) or '$'
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<html>
    <body>
        <form method="post">
            First name <input type="text" name="fname"> <br>
            Last name  <input type="text" name "lname"> <br>
            
            Gender <input type="radio" name="g" value="0">Male
                   <input type="radio" name="g" value"1"> Female
                   <br>
            Languages
                <input type="checkbox" name="s11" value="1">English
                <input type="checkbox" name="s12" value="1">Hindi
                <input type="checkbox" name="s13" value="1">Polish
                <input type="checkbox" name="s14" value="1">Swaggers
                <br>
            <input type="radio" name="g" value"1"> Female
            <input type="submit" name="submit" value="save">
        </form>
    </body>
</html>
<?php
    if($_POST["submit"]=="save")
    {

    $fname = $_POST["fname"];
    $lname = $_POST["lname"];
   $gender = $_POST["g"];
      $s11 = $_POST['s11'];
      $s12 = $_POST['s12'];
      $s13 = $_POST['s13'];
      $s14 = $_POST['s14'];

     if($s11=="on") $s11=1; else $11=0;
     if($s12=="on") $s12=1; else $11=0;
     if($s13=="on") $s13=1; else $11=0;
     if($s14=="on") $s14=1; else $11=0;

    ##echo "<print>";
    ##print_r($_POST);
    ##echo "</pre>";
    ##exit;

    mysql_connect("localhost","root","");
    mysql_select_db("user");
    }

    
    $s="insert into contact(fname,lname,gender) values('".$fname."','".$lname."','".$gender."')";
    
    if(mysql_query($s))
        echo"Record saved";
?>

Edit:
Codetags toegepast.
Gewijzigd op 23/10/2015 20:39:42 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 10:38:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 19:52:08
Quote Anchor link
Variabelen kunnen na de $ niet met een cijfer beginnen.

Verder hebben we hier [code]-tags.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 19:56:14
Quote Anchor link
- Ariën - op 23/10/2015 19:52:08:
Variabelen kunnen na de $ niet met een cijfer beginnen.

Verder hebben we hier [code]-tags.


Ik heb toch voor alle cijfers een $s(getal) neer gezet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 19:59:01
Quote Anchor link
Kijk eens op lijn 12 t/m 15, na je else.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 20:11:35
Quote Anchor link
Nu krijg ik er weer nieuwe errors bij:

Notice: Undefined index: submit on line 45
Notice: Undefined variable: lname on line 45
Notice: Undefined variable: gender on line 45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 20:15:51
Quote Anchor link
Die variabelen hebben geen waarde en zijn leeg. Controleer met isset() of ze bestaan.

Controleren of een formulier verstuurd is kan met:

if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
 
- SanThe -

- SanThe -

23/10/2015 20:28:58
Quote Anchor link
De query is niet beveiligd.
Zoek eens op sql-injection.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 20:30:01
Quote Anchor link
Notice: Undefined index: lname
Notice: Undefined index: s12
Undefined index: s13
Notice: Undefined index: s14 on line 31 Record saved

Ze bestaan toch gewoon helemaal boven bij mn html?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 20:31:28
Quote Anchor link
Maar op het moment hebben ze geen waarde
 
Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 20:33:12
Quote Anchor link
en hoe kan ik die dan toevoegen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 20:35:57
Quote Anchor link
Kijk eens naar http://php.net/isset
 
Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 22:44:51
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie hulp!

Alleen nog 1 vraag mijn code heb ik overgetypt van een tuorial van youtube en bij hem werkt wel alles hoe kan
het dan dat het bij mij niet werkt?
(Tutorial is al wel 1 jaar oud.)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 23:09:10
Quote Anchor link
Wat werkt er dan niet aan? Notice-meldingen zouden de werking van het script niet mogen verstoren.
Gezien je al Notices krijgt is het al geen beste tutorial.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

24/10/2015 15:00:07
Quote Anchor link
Weetje waar een goede tutorial staat over checkboxes met connection naar database?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/10/2015 17:43:32
Quote Anchor link
Op phptuts.nl staat een tutorial over MySQLi en PDO.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

25/10/2015 09:52:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<html>
<head>
<title>Hoi</title>
</head>
<body>

        <h2>These nutz</h2>
        <form method="post" action="">
        <input type="checkbox" name="chk[]" value="Android"><label>Android</label><br/>
        <input type="checkbox" name="chk[]" value="Php"><label>Php</label><br/>
        <input type="checkbox" name="chk[]" value="Photoshop"><label>Photoshop</label><br/>
        <input type="checkbox" name="chk[]" value="WordPress"><label>WordPress</label><br/>
        <input type="checkbox" name="chk[]" value="Blogger"><label>Blogger</label><br/><br/>
        <input type="submit" name="submit" Value="submit">
        </form>
    
</body>
</html>

<?php
include 'dbconfig.php';
if (isset($_POST['submit']))
{

    $chkbox = $_POST['chk'];
    $i = 0;
    While($i<sizeof($chkbox))
    {

        $query = "INSERT INTO blog_topic (topic_name) VALUES ('".$chkbox[$i]."')";
        
        mysql_query($query) or die(mysql_error());
        
        $i++;
    }

    echo "Checkbox value is successfully submitted.";
    }


?>


Ik heb nu dit en het werkt prima
maar hoe kan ik het opslaan in mn database als: Android: 0 Php:0 Photoshop:0 Wordpress:0 Blogger:0 en als je het aanklikt het 1 wordt?
Gewijzigd op 25/10/2015 18:01:06 door - Ariën -
 
Koen Hollander

Koen Hollander

25/10/2015 11:45:14
Quote Anchor link
Mijn tip voor jou is, op 1 standaard manier werken, je werkt nu met enkele en dubbele aanhalingstekens in je code.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2015 12:50:08
Quote Anchor link
Het is al heel oud, maar misschien heb je er wat aan.

http://www.phphulp.nl/php/script/data-verwerking/checkboxen/413/checkboxen/377/
 
Marcel Groot

Marcel Groot

25/10/2015 13:14:24
Quote Anchor link
- SanThe - op 25/10/2015 12:50:08:
Het is al heel oud, maar misschien heb je er wat aan.

http://www.phphulp.nl/php/script/data-verwerking/checkboxen/413/checkboxen/377/


Ja! dat bedoelde ik, maar hoe zet ik die gegevens vervolgens in een database?
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2015 13:17:44
Quote Anchor link
Zie het commentaar op regel 30.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

25/10/2015 14:44:25
Quote Anchor link
- SanThe - op 25/10/2015 13:17:44:
Zie het commentaar op regel 30.


Ik zie het, maar er staat nniet hoe het moet...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.