unexpected error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 19:44:44
Quote Anchor link
Wat is er fout in de code?


Parse error: syntax error, unexpected '11' (T_LNUMBER), expecting variable (T_VARIABLE) or '$'
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<html>
    <body>
        <form method="post">
            First name <input type="text" name="fname"> <br>
            Last name  <input type="text" name "lname"> <br>
            
            Gender <input type="radio" name="g" value="0">Male
                   <input type="radio" name="g" value"1"> Female
                   <br>
            Languages
                <input type="checkbox" name="s11" value="1">English
                <input type="checkbox" name="s12" value="1">Hindi
                <input type="checkbox" name="s13" value="1">Polish
                <input type="checkbox" name="s14" value="1">Swaggers
                <br>
            <input type="radio" name="g" value"1"> Female
            <input type="submit" name="submit" value="save">
        </form>
    </body>
</html>
<?php
    if($_POST["submit"]=="save")
    {

    $fname = $_POST["fname"];
    $lname = $_POST["lname"];
   $gender = $_POST["g"];
      $s11 = $_POST['s11'];
      $s12 = $_POST['s12'];
      $s13 = $_POST['s13'];
      $s14 = $_POST['s14'];

     if($s11=="on") $s11=1; else $11=0;
     if($s12=="on") $s12=1; else $11=0;
     if($s13=="on") $s13=1; else $11=0;
     if($s14=="on") $s14=1; else $11=0;

    ##echo "<print>";
    ##print_r($_POST);
    ##echo "</pre>";
    ##exit;

    mysql_connect("localhost","root","");
    mysql_select_db("user");
    }

    
    $s="insert into contact(fname,lname,gender) values('".$fname."','".$lname."','".$gender."')";
    
    if(mysql_query($s))
        echo"Record saved";
?>

Edit:
Codetags toegepast.
Gewijzigd op 23/10/2015 20:39:42 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 05:34:45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 19:52:08
Quote Anchor link
Variabelen kunnen na de $ niet met een cijfer beginnen.

Verder hebben we hier [code]-tags.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 19:56:14
Quote Anchor link
- Ariën - op 23/10/2015 19:52:08:
Variabelen kunnen na de $ niet met een cijfer beginnen.

Verder hebben we hier [code]-tags.


Ik heb toch voor alle cijfers een $s(getal) neer gezet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 19:59:01
Quote Anchor link
Kijk eens op lijn 12 t/m 15, na je else.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 20:11:35
Quote Anchor link
Nu krijg ik er weer nieuwe errors bij:

Notice: Undefined index: submit on line 45
Notice: Undefined variable: lname on line 45
Notice: Undefined variable: gender on line 45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 20:15:51
Quote Anchor link
Die variabelen hebben geen waarde en zijn leeg. Controleer met isset() of ze bestaan.

Controleren of een formulier verstuurd is kan met:

if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
 
- SanThe -

- SanThe -

23/10/2015 20:28:58
Quote Anchor link
De query is niet beveiligd.
Zoek eens op sql-injection.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 20:30:01
Quote Anchor link
Notice: Undefined index: lname
Notice: Undefined index: s12
Undefined index: s13
Notice: Undefined index: s14 on line 31 Record saved

Ze bestaan toch gewoon helemaal boven bij mn html?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 20:31:28
Quote Anchor link
Maar op het moment hebben ze geen waarde
 
Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 20:33:12
Quote Anchor link
en hoe kan ik die dan toevoegen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 20:35:57
Quote Anchor link
Kijk eens naar http://php.net/isset
 
Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 22:44:51
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie hulp!

Alleen nog 1 vraag mijn code heb ik overgetypt van een tuorial van youtube en bij hem werkt wel alles hoe kan
het dan dat het bij mij niet werkt?
(Tutorial is al wel 1 jaar oud.)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 23:09:10
Quote Anchor link
Wat werkt er dan niet aan? Notice-meldingen zouden de werking van het script niet mogen verstoren.
Gezien je al Notices krijgt is het al geen beste tutorial.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

24/10/2015 15:00:07
Quote Anchor link
Weetje waar een goede tutorial staat over checkboxes met connection naar database?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/10/2015 17:43:32
Quote Anchor link
Op phptuts.nl staat een tutorial over MySQLi en PDO.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

25/10/2015 09:52:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<html>
<head>
<title>Hoi</title>
</head>
<body>

        <h2>These nutz</h2>
        <form method="post" action="">
        <input type="checkbox" name="chk[]" value="Android"><label>Android</label><br/>
        <input type="checkbox" name="chk[]" value="Php"><label>Php</label><br/>
        <input type="checkbox" name="chk[]" value="Photoshop"><label>Photoshop</label><br/>
        <input type="checkbox" name="chk[]" value="WordPress"><label>WordPress</label><br/>
        <input type="checkbox" name="chk[]" value="Blogger"><label>Blogger</label><br/><br/>
        <input type="submit" name="submit" Value="submit">
        </form>
    
</body>
</html>

<?php
include 'dbconfig.php';
if (isset($_POST['submit']))
{

    $chkbox = $_POST['chk'];
    $i = 0;
    While($i<sizeof($chkbox))
    {

        $query = "INSERT INTO blog_topic (topic_name) VALUES ('".$chkbox[$i]."')";
        
        mysql_query($query) or die(mysql_error());
        
        $i++;
    }

    echo "Checkbox value is successfully submitted.";
    }


?>


Ik heb nu dit en het werkt prima
maar hoe kan ik het opslaan in mn database als: Android: 0 Php:0 Photoshop:0 Wordpress:0 Blogger:0 en als je het aanklikt het 1 wordt?
Gewijzigd op 25/10/2015 18:01:06 door - Ariën -
 
Koen Hollander

Koen Hollander

25/10/2015 11:45:14
Quote Anchor link
Mijn tip voor jou is, op 1 standaard manier werken, je werkt nu met enkele en dubbele aanhalingstekens in je code.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2015 12:50:08
Quote Anchor link
Het is al heel oud, maar misschien heb je er wat aan.

http://www.phphulp.nl/php/script/data-verwerking/checkboxen/413/checkboxen/377/
 
Marcel Groot

Marcel Groot

25/10/2015 13:14:24
Quote Anchor link
- SanThe - op 25/10/2015 12:50:08:
Het is al heel oud, maar misschien heb je er wat aan.

http://www.phphulp.nl/php/script/data-verwerking/checkboxen/413/checkboxen/377/


Ja! dat bedoelde ik, maar hoe zet ik die gegevens vervolgens in een database?
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2015 13:17:44
Quote Anchor link
Zie het commentaar op regel 30.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

25/10/2015 14:44:25
Quote Anchor link
- SanThe - op 25/10/2015 13:17:44:
Zie het commentaar op regel 30.


Ik zie het, maar er staat nniet hoe het moet...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.