unexpected error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 19:44:44
Quote Anchor link
Wat is er fout in de code?


Parse error: syntax error, unexpected '11' (T_LNUMBER), expecting variable (T_VARIABLE) or '$'
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<html>
    <body>
        <form method="post">
            First name <input type="text" name="fname"> <br>
            Last name  <input type="text" name "lname"> <br>
            
            Gender <input type="radio" name="g" value="0">Male
                   <input type="radio" name="g" value"1"> Female
                   <br>
            Languages
                <input type="checkbox" name="s11" value="1">English
                <input type="checkbox" name="s12" value="1">Hindi
                <input type="checkbox" name="s13" value="1">Polish
                <input type="checkbox" name="s14" value="1">Swaggers
                <br>
            <input type="radio" name="g" value"1"> Female
            <input type="submit" name="submit" value="save">
        </form>
    </body>
</html>
<?php
    if($_POST["submit"]=="save")
    {

    $fname = $_POST["fname"];
    $lname = $_POST["lname"];
   $gender = $_POST["g"];
      $s11 = $_POST['s11'];
      $s12 = $_POST['s12'];
      $s13 = $_POST['s13'];
      $s14 = $_POST['s14'];

     if($s11=="on") $s11=1; else $11=0;
     if($s12=="on") $s12=1; else $11=0;
     if($s13=="on") $s13=1; else $11=0;
     if($s14=="on") $s14=1; else $11=0;

    ##echo "<print>";
    ##print_r($_POST);
    ##echo "</pre>";
    ##exit;

    mysql_connect("localhost","root","");
    mysql_select_db("user");
    }

    
    $s="insert into contact(fname,lname,gender) values('".$fname."','".$lname."','".$gender."')";
    
    if(mysql_query($s))
        echo"Record saved";
?>

Edit:
Codetags toegepast.
Gewijzigd op 23/10/2015 20:39:42 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 11:31:44
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 19:52:08
Quote Anchor link
Variabelen kunnen na de $ niet met een cijfer beginnen.

Verder hebben we hier [code]-tags.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 19:56:14
Quote Anchor link
- Ariën - op 23/10/2015 19:52:08:
Variabelen kunnen na de $ niet met een cijfer beginnen.

Verder hebben we hier [code]-tags.


Ik heb toch voor alle cijfers een $s(getal) neer gezet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 19:59:01
Quote Anchor link
Kijk eens op lijn 12 t/m 15, na je else.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 20:11:35
Quote Anchor link
Nu krijg ik er weer nieuwe errors bij:

Notice: Undefined index: submit on line 45
Notice: Undefined variable: lname on line 45
Notice: Undefined variable: gender on line 45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 20:15:51
Quote Anchor link
Die variabelen hebben geen waarde en zijn leeg. Controleer met isset() of ze bestaan.

Controleren of een formulier verstuurd is kan met:

if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
 
- SanThe -

- SanThe -

23/10/2015 20:28:58
Quote Anchor link
De query is niet beveiligd.
Zoek eens op sql-injection.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 20:30:01
Quote Anchor link
Notice: Undefined index: lname
Notice: Undefined index: s12
Undefined index: s13
Notice: Undefined index: s14 on line 31 Record saved

Ze bestaan toch gewoon helemaal boven bij mn html?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 20:31:28
Quote Anchor link
Maar op het moment hebben ze geen waarde
 
Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 20:33:12
Quote Anchor link
en hoe kan ik die dan toevoegen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 20:35:57
Quote Anchor link
Kijk eens naar http://php.net/isset
 
Marcel Groot

Marcel Groot

23/10/2015 22:44:51
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie hulp!

Alleen nog 1 vraag mijn code heb ik overgetypt van een tuorial van youtube en bij hem werkt wel alles hoe kan
het dan dat het bij mij niet werkt?
(Tutorial is al wel 1 jaar oud.)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 23:09:10
Quote Anchor link
Wat werkt er dan niet aan? Notice-meldingen zouden de werking van het script niet mogen verstoren.
Gezien je al Notices krijgt is het al geen beste tutorial.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

24/10/2015 15:00:07
Quote Anchor link
Weetje waar een goede tutorial staat over checkboxes met connection naar database?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/10/2015 17:43:32
Quote Anchor link
Op phptuts.nl staat een tutorial over MySQLi en PDO.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

25/10/2015 09:52:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<html>
<head>
<title>Hoi</title>
</head>
<body>

        <h2>These nutz</h2>
        <form method="post" action="">
        <input type="checkbox" name="chk[]" value="Android"><label>Android</label><br/>
        <input type="checkbox" name="chk[]" value="Php"><label>Php</label><br/>
        <input type="checkbox" name="chk[]" value="Photoshop"><label>Photoshop</label><br/>
        <input type="checkbox" name="chk[]" value="WordPress"><label>WordPress</label><br/>
        <input type="checkbox" name="chk[]" value="Blogger"><label>Blogger</label><br/><br/>
        <input type="submit" name="submit" Value="submit">
        </form>
    
</body>
</html>

<?php
include 'dbconfig.php';
if (isset($_POST['submit']))
{

    $chkbox = $_POST['chk'];
    $i = 0;
    While($i<sizeof($chkbox))
    {

        $query = "INSERT INTO blog_topic (topic_name) VALUES ('".$chkbox[$i]."')";
        
        mysql_query($query) or die(mysql_error());
        
        $i++;
    }

    echo "Checkbox value is successfully submitted.";
    }


?>


Ik heb nu dit en het werkt prima
maar hoe kan ik het opslaan in mn database als: Android: 0 Php:0 Photoshop:0 Wordpress:0 Blogger:0 en als je het aanklikt het 1 wordt?
Gewijzigd op 25/10/2015 18:01:06 door - Ariën -
 
Koen Hollander

Koen Hollander

25/10/2015 11:45:14
Quote Anchor link
Mijn tip voor jou is, op 1 standaard manier werken, je werkt nu met enkele en dubbele aanhalingstekens in je code.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2015 12:50:08
Quote Anchor link
Het is al heel oud, maar misschien heb je er wat aan.

http://www.phphulp.nl/php/script/data-verwerking/checkboxen/413/checkboxen/377/
 
Marcel Groot

Marcel Groot

25/10/2015 13:14:24
Quote Anchor link
- SanThe - op 25/10/2015 12:50:08:
Het is al heel oud, maar misschien heb je er wat aan.

http://www.phphulp.nl/php/script/data-verwerking/checkboxen/413/checkboxen/377/


Ja! dat bedoelde ik, maar hoe zet ik die gegevens vervolgens in een database?
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2015 13:17:44
Quote Anchor link
Zie het commentaar op regel 30.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

25/10/2015 14:44:25
Quote Anchor link
- SanThe - op 25/10/2015 13:17:44:
Zie het commentaar op regel 30.


Ik zie het, maar er staat nniet hoe het moet...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.