Unexpected T_IF probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mar groen

mar groen

03/06/2010 13:42:06
Quote Anchor link
mijn inlog php/mysql script heeft problemen

hij wilt echt niet werken en krijg steeds errors

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
unexpected T_IF, expecting ',' or ';'


de code is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?PHP
include "config.php";
session_start();

$user = strip_tags($_POST['username']);
$password = md5(strip_tags($_POST['password']));

if(empty($username) || empty($password)) die('Vul alle waarden in op <a href="login.php">het formulier</a>.');

$db = mysql_connect($host,$username,$pass) or die(mysql_error());
mysql_select_db($database, $db);
echo "connection succes!"
if (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT username, pass FROM login WHERE username = '$user' and pass = '$pass'")) == 1){
   $_SESSION['login'] = 'yes';
   header('location: index.php');
};


else
{

?>

    <!DOCTYPE html PUBLIC
    "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="nl" lang="nl">
    <head>
    <title>Loginsysteem in php</title>
    </head>
    <body>
    Sorry, maar deze combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord is niet toegestaan.
    </body>
    </html>
<?PHP
};
?>


weet iemand het antwoord? wat is er mis??

Onduidelijke titel aangepast ("een probleem" zegt niets), code in [.code] tags geplaatst.[/modedit]
Gewijzigd op 03/06/2010 14:13:06 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 15:39:24
 
Alfred -

Alfred -

03/06/2010 13:46:12
Quote Anchor link
Achter een } hoort géén ;
 
- Mark -

- Mark -

03/06/2010 13:46:18
Quote Anchor link
er horen geen ; achter } te staan. Zie regel 16 van het eerste blok en 3 van het tweede blok.
 
Jelle -

Jelle -

03/06/2010 13:47:30
Quote Anchor link
En er hoort wel een ; achter echo "connection succes!" regel 12
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 14:15:39
Quote Anchor link
Mar, je topicstart aangepast omdat de titel onduidelijk was. Tevens de code in code-tags geplaatst zodat deze leesbaarder is. Onderstaand zou moeten werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
include "config.php";
session_start();

$user = strip_tags($_POST['username']);
$password = md5(strip_tags($_POST['password']));

if(empty($username) || empty($password)) die('Vul alle waarden in op <a href="login.php">het formulier</a>.');

$db = mysql_connect($host,$username,$pass) or die(mysql_error());
mysql_select_db($database, $db);
echo "connection succes!";
if (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT username, pass FROM login WHERE username = '$user' and pass = '$pass'")) == 1){
   $_SESSION['login'] = 'yes';
   header('location: index.php');
}

else
{

?>

    <!DOCTYPE html PUBLIC
    "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="nl" lang="nl">
    <head>
    <title>Loginsysteem in php</title>
    </head>
    <body>
    Sorry, maar deze combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord is niet toegestaan.
    </body>
    </html>
<?php
}
?>


Let er overigens op dat mysql is verouderd, en dat de opmaak niet netjes is ;-)
 

03/06/2010 14:18:59
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 03/06/2010 14:15:39:
Let er overigens op dat mysql is verouderd, en dat de opmaak niet netjes is ;-)


Dat is het dus niet. Niet zoals http_post_vars. Mysql blijft gewoon eerst nog wel een tijdje in php zitten.
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 15:01:05
Quote Anchor link
ik heb het veranderd nu krijg ik dit

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at checking.php:1) in checking.php on line 3
connection succes!
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by checking.php on line 15


tevens zou ik zeggen waar dit voor is:

voor een game payment system zodat men pro versies voor hun game kan maken via een paypal gateway vanaf mijn site
Gewijzigd op 03/06/2010 15:03:48 door mar groen
 

03/06/2010 15:06:03
Quote Anchor link
Die waarschuwing zegt toch al genoeg?
Vertaal hem eens.
Kijk eens op de lijnen die genoemd zijn.
Zie ook headers en session_start.
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 15:17:52
Quote Anchor link
dan nog kom ik er niet uit de session is nodig om te zien of iemand ingelogt is.

maar hoe fix ik dit

ik heb nergens anders header code gebruikt
en er is maar 1 session start. die zet login naar true als het gelukt is. en anders zegt jij dat login mislukt is.

dus wat is er mis
Gewijzigd op 03/06/2010 15:24:19 door mar groen
 
Synaps Framework

Synaps Framework

03/06/2010 15:24:37
Quote Anchor link
Door op de linkjes van Dhr. Karl te klikken. Dan zul je lezen waarom je die errors krijgt.
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 16:42:08
Quote Anchor link
ik heb alles gelezen.

ik kom er echt niet uit
de een zegt verwijder je temp. maar ik heb geen files in mijn temp.

de ander zegt check het.. ja zeg als jullie het weten leg het dan alstublieft uit.

ik snap er geen bal van nu.
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 16:43:39
Quote Anchor link
Kijk voor witregels. Session_start zal geheel bovenaan moeten staan, nog voor enige andere "output". Kijk dus of er voor de <?php witregels staan, en of er in config.php iets wordt geplaatst. Geef anders een link zodat we het kunnen bekijken in de browser.
 

03/06/2010 16:49:15
Quote Anchor link
Zoals de waarschuwing aangeeft heb je al content verstuurd vóór je een header probeert te versturen. Session_start is ook afhankelijk van headers.
Je werkt via het http protocol, er wordt dan verwacht dat je juist headers voor je content verstuurd. De headers zijn zegmaar de adresgegevens op een envelop met een brief erin. De brief is dan de content.
Let dus op dat er géén spatie, enter, tekst, html of whatever voor een session_start of header zit (dat is content).
Eventueel kan je ook je code vanuit de ene editor, in bijvoorbeeld kladblok plakken en dan opslaan. Let er dan dus weer op dat er niks voor <?php zit en ook binnen php geen content verstuurd (met echo o.i.d.). Een editor zoals dreamweaver plaatst namelijk vóór <?php een BOM karakter, en dat is dus ook content.
Gewijzigd op 03/06/2010 16:49:54 door
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 16:50:23
Quote Anchor link
www.gmforce.co.cc

ik geloof dat het nu werkt.
dank u voor uw uitleg
Gewijzigd op 03/06/2010 16:54:02 door mar groen
 

03/06/2010 16:54:10
Quote Anchor link
Gebruik en , niet <code> en </code>.
Lees ook even mijn vorige bericht.
En let ook op sql injecties. Gebruik mysql_real_escape_string.

Druk effe op quote knopje als je wilt zien wat ik bedoel. Phphulp's ubbparser vind ignore niet ignore.
Gewijzigd op 03/06/2010 16:56:47 door
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 16:59:39
Quote Anchor link
ojee nu werkt de login niet goed.

hij controleerd alleen de username.. niet de pass

dit is de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php if (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT username, pass FROM login WHERE username = '$user' and pass = '$pass'")) == 1){

   $_SESSION['login'] = 'yes';
   echo 'logged in succes! </br>';
   echo 'klik  <a href="index.php">HIER</a> om verder te gaan';

}

else
{

?>

    <!DOCTYPE html PUBLIC
    "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="nl" lang="nl">
    <head>
    <title>login failed</title>
    </head>
    <body>
    your login has been failed go back and try again <b><a href="login.php">go back</a>.</b>
    </body>
    </html>
<?php
}
?>


hij checkt alleen username niet de pass.? waar zit de fout?

Code in [.code] tags plaatsen, niet in [.quote] tags ;-)[/modedit]
Gewijzigd op 03/06/2010 20:05:06 door Chris -
 
- SanThe -

- SanThe -

03/06/2010 17:03:11
Quote Anchor link
Denk aan sql-injection.
Zie mysql_real_escape_string().
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 18:32:38
Quote Anchor link
ik snap em een beetje maar weet niet hoe ik dit moet toepassen op mijn script?
 
K i p

K i p

03/06/2010 20:01:50
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT username, pass FROM login WHERE username = '" . mysql_real_escape_string ( $user ) . "' and pass = '$pass'")) == 1){[/code]
 
Mar groen

mar groen

04/06/2010 12:29:30
Quote Anchor link
het fixt nog steeds die fout niet

hij checkt de pass niet.. alleen de username.

hij stop de sessie NOOIT .. dus als ik wil uitloggen met dit script weigert hij dienst en ik blijf ingelogd..

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
if($_SESSION['login'] == 'yes')
{

    
    #delete the value of $_SESSION['login']
    unset($_SESSION['login']);
    
}


else
{

    echo '<p class="error">Je kan niet uitgelogd worden als je ingelogd bent.</p>';
    
}

?>


dus dan is mn script dus KAPOT... he ,.. ***

weet iemand hoe ik het ook de pass laat controleren en hoe de sessie geindigt word of uitgelogt word. alvast bedankt

jullie kunnen het ook zelf proberen

www.gmforce.co.cc/login.php die verwijst na login naar Checking php die de gegevens checkt

en index.php checkt of the sessie zegt of je ingelogt ben. dus ben je ingelogt zegt hij succesvol ingelogt en ben je niet ingelogt verwijst hij naar login.

www.gmforce.co.cc/logout.php hoort je uit te loggen maar dat gebeurt dus niet..
Gewijzigd op 04/06/2010 13:42:29 door mar groen
 

04/06/2010 14:09:14
Quote Anchor link
Kijk eens naar var_dump (en lees eerst wat php.net (die link dus) te zeggen heeft, voordat je het gaat gebruiken en voordat je gaat vragen wat je er mee moet).
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.