Unexpected T_IF probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mar groen

mar groen

03/06/2010 13:42:06
Quote Anchor link
mijn inlog php/mysql script heeft problemen

hij wilt echt niet werken en krijg steeds errors

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
unexpected T_IF, expecting ',' or ';'


de code is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?PHP
include "config.php";
session_start();

$user = strip_tags($_POST['username']);
$password = md5(strip_tags($_POST['password']));

if(empty($username) || empty($password)) die('Vul alle waarden in op <a href="login.php">het formulier</a>.');

$db = mysql_connect($host,$username,$pass) or die(mysql_error());
mysql_select_db($database, $db);
echo "connection succes!"
if (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT username, pass FROM login WHERE username = '$user' and pass = '$pass'")) == 1){
   $_SESSION['login'] = 'yes';
   header('location: index.php');
};


else
{

?>

    <!DOCTYPE html PUBLIC
    "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="nl" lang="nl">
    <head>
    <title>Loginsysteem in php</title>
    </head>
    <body>
    Sorry, maar deze combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord is niet toegestaan.
    </body>
    </html>
<?PHP
};
?>


weet iemand het antwoord? wat is er mis??

Onduidelijke titel aangepast ("een probleem" zegt niets), code in [.code] tags geplaatst.[/modedit]
Gewijzigd op 03/06/2010 14:13:06 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 20:53:14
 
Alfred -

Alfred -

03/06/2010 13:46:12
Quote Anchor link
Achter een } hoort géén ;
 
- Mark -

- Mark -

03/06/2010 13:46:18
Quote Anchor link
er horen geen ; achter } te staan. Zie regel 16 van het eerste blok en 3 van het tweede blok.
 
Jelle -

Jelle -

03/06/2010 13:47:30
Quote Anchor link
En er hoort wel een ; achter echo "connection succes!" regel 12
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 14:15:39
Quote Anchor link
Mar, je topicstart aangepast omdat de titel onduidelijk was. Tevens de code in code-tags geplaatst zodat deze leesbaarder is. Onderstaand zou moeten werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
include "config.php";
session_start();

$user = strip_tags($_POST['username']);
$password = md5(strip_tags($_POST['password']));

if(empty($username) || empty($password)) die('Vul alle waarden in op <a href="login.php">het formulier</a>.');

$db = mysql_connect($host,$username,$pass) or die(mysql_error());
mysql_select_db($database, $db);
echo "connection succes!";
if (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT username, pass FROM login WHERE username = '$user' and pass = '$pass'")) == 1){
   $_SESSION['login'] = 'yes';
   header('location: index.php');
}

else
{

?>

    <!DOCTYPE html PUBLIC
    "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="nl" lang="nl">
    <head>
    <title>Loginsysteem in php</title>
    </head>
    <body>
    Sorry, maar deze combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord is niet toegestaan.
    </body>
    </html>
<?php
}
?>


Let er overigens op dat mysql is verouderd, en dat de opmaak niet netjes is ;-)
 

03/06/2010 14:18:59
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 03/06/2010 14:15:39:
Let er overigens op dat mysql is verouderd, en dat de opmaak niet netjes is ;-)


Dat is het dus niet. Niet zoals http_post_vars. Mysql blijft gewoon eerst nog wel een tijdje in php zitten.
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 15:01:05
Quote Anchor link
ik heb het veranderd nu krijg ik dit

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at checking.php:1) in checking.php on line 3
connection succes!
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by checking.php on line 15


tevens zou ik zeggen waar dit voor is:

voor een game payment system zodat men pro versies voor hun game kan maken via een paypal gateway vanaf mijn site
Gewijzigd op 03/06/2010 15:03:48 door mar groen
 

03/06/2010 15:06:03
Quote Anchor link
Die waarschuwing zegt toch al genoeg?
Vertaal hem eens.
Kijk eens op de lijnen die genoemd zijn.
Zie ook headers en session_start.
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 15:17:52
Quote Anchor link
dan nog kom ik er niet uit de session is nodig om te zien of iemand ingelogt is.

maar hoe fix ik dit

ik heb nergens anders header code gebruikt
en er is maar 1 session start. die zet login naar true als het gelukt is. en anders zegt jij dat login mislukt is.

dus wat is er mis
Gewijzigd op 03/06/2010 15:24:19 door mar groen
 
Synaps Framework

Synaps Framework

03/06/2010 15:24:37
Quote Anchor link
Door op de linkjes van Dhr. Karl te klikken. Dan zul je lezen waarom je die errors krijgt.
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 16:42:08
Quote Anchor link
ik heb alles gelezen.

ik kom er echt niet uit
de een zegt verwijder je temp. maar ik heb geen files in mijn temp.

de ander zegt check het.. ja zeg als jullie het weten leg het dan alstublieft uit.

ik snap er geen bal van nu.
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 16:43:39
Quote Anchor link
Kijk voor witregels. Session_start zal geheel bovenaan moeten staan, nog voor enige andere "output". Kijk dus of er voor de <?php witregels staan, en of er in config.php iets wordt geplaatst. Geef anders een link zodat we het kunnen bekijken in de browser.
 

03/06/2010 16:49:15
Quote Anchor link
Zoals de waarschuwing aangeeft heb je al content verstuurd vóór je een header probeert te versturen. Session_start is ook afhankelijk van headers.
Je werkt via het http protocol, er wordt dan verwacht dat je juist headers voor je content verstuurd. De headers zijn zegmaar de adresgegevens op een envelop met een brief erin. De brief is dan de content.
Let dus op dat er géén spatie, enter, tekst, html of whatever voor een session_start of header zit (dat is content).
Eventueel kan je ook je code vanuit de ene editor, in bijvoorbeeld kladblok plakken en dan opslaan. Let er dan dus weer op dat er niks voor <?php zit en ook binnen php geen content verstuurd (met echo o.i.d.). Een editor zoals dreamweaver plaatst namelijk vóór <?php een BOM karakter, en dat is dus ook content.
Gewijzigd op 03/06/2010 16:49:54 door
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 16:50:23
Quote Anchor link
www.gmforce.co.cc

ik geloof dat het nu werkt.
dank u voor uw uitleg
Gewijzigd op 03/06/2010 16:54:02 door mar groen
 

03/06/2010 16:54:10
Quote Anchor link
Gebruik en , niet <code> en </code>.
Lees ook even mijn vorige bericht.
En let ook op sql injecties. Gebruik mysql_real_escape_string.

Druk effe op quote knopje als je wilt zien wat ik bedoel. Phphulp's ubbparser vind ignore niet ignore.
Gewijzigd op 03/06/2010 16:56:47 door
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 16:59:39
Quote Anchor link
ojee nu werkt de login niet goed.

hij controleerd alleen de username.. niet de pass

dit is de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php if (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT username, pass FROM login WHERE username = '$user' and pass = '$pass'")) == 1){

   $_SESSION['login'] = 'yes';
   echo 'logged in succes! </br>';
   echo 'klik  <a href="index.php">HIER</a> om verder te gaan';

}

else
{

?>

    <!DOCTYPE html PUBLIC
    "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="nl" lang="nl">
    <head>
    <title>login failed</title>
    </head>
    <body>
    your login has been failed go back and try again <b><a href="login.php">go back</a>.</b>
    </body>
    </html>
<?php
}
?>


hij checkt alleen username niet de pass.? waar zit de fout?

Code in [.code] tags plaatsen, niet in [.quote] tags ;-)[/modedit]
Gewijzigd op 03/06/2010 20:05:06 door Chris -
 
- SanThe -

- SanThe -

03/06/2010 17:03:11
Quote Anchor link
Denk aan sql-injection.
Zie mysql_real_escape_string().
 
Mar groen

mar groen

03/06/2010 18:32:38
Quote Anchor link
ik snap em een beetje maar weet niet hoe ik dit moet toepassen op mijn script?
 
K i p

K i p

03/06/2010 20:01:50
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT username, pass FROM login WHERE username = '" . mysql_real_escape_string ( $user ) . "' and pass = '$pass'")) == 1){[/code]
 
Mar groen

mar groen

04/06/2010 12:29:30
Quote Anchor link
het fixt nog steeds die fout niet

hij checkt de pass niet.. alleen de username.

hij stop de sessie NOOIT .. dus als ik wil uitloggen met dit script weigert hij dienst en ik blijf ingelogd..

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
if($_SESSION['login'] == 'yes')
{

    
    #delete the value of $_SESSION['login']
    unset($_SESSION['login']);
    
}


else
{

    echo '<p class="error">Je kan niet uitgelogd worden als je ingelogd bent.</p>';
    
}

?>


dus dan is mn script dus KAPOT... he ,.. ***

weet iemand hoe ik het ook de pass laat controleren en hoe de sessie geindigt word of uitgelogt word. alvast bedankt

jullie kunnen het ook zelf proberen

www.gmforce.co.cc/login.php die verwijst na login naar Checking php die de gegevens checkt

en index.php checkt of the sessie zegt of je ingelogt ben. dus ben je ingelogt zegt hij succesvol ingelogt en ben je niet ingelogt verwijst hij naar login.

www.gmforce.co.cc/logout.php hoort je uit te loggen maar dat gebeurt dus niet..
Gewijzigd op 04/06/2010 13:42:29 door mar groen
 

04/06/2010 14:09:14
Quote Anchor link
Kijk eens naar var_dump (en lees eerst wat php.net (die link dus) te zeggen heeft, voordat je het gaat gebruiken en voordat je gaat vragen wat je er mee moet).
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.