unexpected T_VARIABLE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Huibert linden

huibert linden

07/01/2011 10:04:55
Quote Anchor link
Ik heb een probleem, ik heb een script gemaakt maar hij doet het niet meer en ik weet niet wat er fout zit, kan iemand me helpen.
Dit is de fout melding:
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/ajax/domains/voetbalkampioenschap.nl/public_html/clubs/ajax.php on line 55

Dit het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php include("../connection.php"); ?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
    <head>
        <title>Voetbalkampioenschap.nl | De site voor het laatste Eredivisie nieuws!</title>
        <link href="../css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
        <script type="text/javascript" src="../js/jquery.js"></script>    
        <link href="../css/basic.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
    </head>
    <body>
        <div id="wrapper">
            <div id="banner">
            <img id="bannerplaatje" src="../img/banner-small.jpg">
            <div id="menu">
                <div id="menuitems">
                    <ul>
                        <li><a href="index.php" title="Home"><span>Home</span></a></li>
                        <li><a href="wedstrijden.php" title="Overzicht van alle wedstrijden in de Eredivisie"><span>Wedstrijden</span></a></li>
                        <li><a href="nieuws.php" title="Het laatste nieuws over transfers, geruchten en meer!"><span>Nieuws</span></a></li>
                        <li><a class="current" href="clubs.php" title="Algemene informatie over alle clubs!"><span>Clubs</span></a></li>
                        <li><a href="login.php" title="Inloggen"><span>Inloggen</span></a></li>
                    </ul>
                </div>
            </div>
            </div>
            
        </div>
            <div id="content">
                <div id="welkom">
                
                <h2>gegevens van de Clubs</h2>
                </div>
                </div>
                <?php
$resultaat
= mysql_query("SELECT naam_club,speelstad,naam_stadion,opgericht,stadion_grote,landstitels FROM gegevens_club where naam_club = 'Ajax'");

        if (mysql_num_rows($resultaat) > 0)
        {
    
            echo("Geen resultaten gevonden");
            }

            else
            {
            ?>

            <table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#CCCCCC">
<tr>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>Naam van de club</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>speelstad</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>naam_stadion</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>opgericht</strong></td>
<td width="10%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>stadion_grote</strong></td>
<td width="10%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>landtitels</strong></td>
</tr>
<?php
$naam_club
= 'naam_club'
$speelstad = 'speelstad'
$naam_stadion = 'naam_stadion'
$opgericht = 'opgericht'
$stadion_grote = 'stadion_grote'
$landstitels = 'landtitels'
while(list($naam_club,$speelstad,$naam_stadion,$opgericht,$stadion_grote,$landstitels) = mysql_fetch_row($resultaat))
  {

    ?>

  <tr><td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$naam_club");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$speelstad");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$naam_stadion");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$opgericht");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$stadion_grote");?> M</td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$landtitels");?> M</td>
    </tr>
        <?php    
        }
        }

 
    mysql_close($verbind) or die("Het leggen van de verbinding met de MySQL-server is mislukt!");
?>

</table>



                    
                    <div id="footer">
            </div>
    </body>
</html>


Code tags toegevoegd, doe dat in't vervolg zelf. En je titel trok er ook niet op. Dat is toch geen duidelijke titel?[/modedit]
Gewijzigd op 07/01/2011 10:20:12 door Jens V
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:41:39
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

07/01/2011 10:13:35
Quote Anchor link
wat dacht je van [.code][./code] tags?
 
Mathijs van der Hurk

Mathijs van der Hurk

07/01/2011 10:17:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$naam_club
= 'naam_club'
$speelstad = 'speelstad'
$naam_stadion = 'naam_stadion'
$opgericht = 'opgericht'
$stadion_grote = 'stadion_grote'
$landstitels = 'landtitels'
while(list($naam_club,$speelstad,$naam_stadion,$opgericht,$stadion_grote,$landstitels) = mysql_fetch_row($resultaat))
  {

    ?>


Wat dacht je van ; na je regels?

Daarnaast zou ik er voor kiezen om bepaalde delen in losse pagina's te zetten (zoals de header van de pagina, omdat die volgens mij voor elke subpagina hetzelfde zal zijn. Scheelt je aanpas-werk.
Succes
Gewijzigd op 07/01/2011 10:19:06 door Mathijs van der Hurk
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

07/01/2011 10:18:34
Quote Anchor link
Plaats code aub tussen [.code] [/.code] tags (zonder .)
De foutmelding geeft aan wat / waar het fout gaat.
Dus zoeken op/rond regel 55:

$naam_club = 'naam_club'
$speelstad = 'speelstad'
$naam_stadion = 'naam_stadion'

kan het zijn dat ; op regeleinde ontbreekt?
 
Write Down

Write Down

07/01/2011 10:25:08
Quote Anchor link
@Obelix en Idefix Nice one xD!

@TS, ik denk dat je dit soort problemen kan vermijden door een goede editor te gebruiken. Bijvoorbeeld Netbeans (de link is de versie die enkel geschikt is voor PHP, zie overzicht website). Wanneer je bij deze editor ; vergeet, zal deze dat aangeven. Overigens geldt dat voor alle fouten tegen de PHP-regels. Het enige wat je dan van fouten nog kan tegenkomen is logische fouten die jezelf hebt gemaakt.

Bespaart je heel wat tijd.
Gewijzigd op 07/01/2011 10:25:51 door Write Down
 
Huibert linden

huibert linden

07/01/2011 10:42:18
Quote Anchor link
oke alvast bedankt en sorry dat ik ze niet tussen code tags had gezegd zag ze niet als snel toets en was het vergeten. Maar ik heb die dingen aangepast maar nu zit er in regel 41 iets fout. en ik weet weer niet wat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85

<?php include("../connection.php"); ?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
    <head>
        <title>Voetbalkampioenschap.nl | De site voor het laatste Eredivisie nieuws!</title>
        <link href="../css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
        <script type="text/javascript" src="../js/jquery.js"></script>    
        <link href="../css/basic.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
    </head>
    <body>
        <div id="wrapper">
            <div id="banner">
            <img id="bannerplaatje" src="../img/banner-small.jpg">
            <div id="menu">
                <div id="menuitems">
                    <ul>
                        <li><a href="index.php" title="Home"><span>Home</span></a></li>
                        <li><a href="wedstrijden.php" title="Overzicht van alle wedstrijden in de Eredivisie"><span>Wedstrijden</span></a></li>
                        <li><a href="nieuws.php" title="Het laatste nieuws over transfers, geruchten en meer!"><span>Nieuws</span></a></li>
                        <li><a class="current" href="clubs.php" title="Algemene informatie over alle clubs!"><span>Clubs</span></a></li>
                        <li><a href="login.php" title="Inloggen"><span>Inloggen</span></a></li>
                    </ul>
                </div>
            </div>
            </div>
            
        </div>
            <div id="content">
                <div id="welkom">
                
                <h2>gegevens van de Clubs</h2>
                </div>
                </div>
                <?php
$resultaat
= mysql_query("SELECT naam_club,speelstad,naam_stadion,opgericht,stadion_grote,landstitels FROM gegevens_club where naam_club = 'Ajax'");

        if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
        {
    
            echo("Geen resultaten gevonden");
            }

            else;
            {

            ?>

            <table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#CCCCCC">
<tr>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>Naam van de club</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>speelstad</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>naam_stadion</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>opgericht</strong></td>
<td width="10%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>stadion_grote</strong></td>
<td width="10%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>landtitels</strong></td>
</tr>
<?php
$naam_club
= 'naam_club';
$speelstad = 'speelstad';
$naam_stadion = 'naam_stadion';
$opgericht = 'opgericht';
$stadion_grote = 'stadion_grote';
$landstitels = 'landtitels';
while(list($naam_club,$speelstad,$naam_stadion,$opgericht,$stadion_grote,$landstitels) = mysql_fetch_row($resultaat));
  {

    ?>

  <tr><td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$naam_club");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$speelstad");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$naam_stadion");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$opgericht");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$stadion_grote");?> </td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$landtitels");?> </td>
    </tr>
        <?php    
        }
        }

 
    mysql_close($verbind) or die("Het leggen van de verbinding met de MySQL-server is mislukt!");
?>

</table>



                    
                    <div id="footer">
            </div>
    </body>
</html>


Toevoeging op 07/01/2011 10:42:56:

oh die ; had ik er effe achtergezet om te kijken of dat het verhielp maar probleem bleef het zelfde.
 
Jens V

Jens V

07/01/2011 10:46:32
Quote Anchor link
Als je eens fatsoenlijk je code gaat indenteren, dan ga je al sneller zien waar er een fout kan zitten. Waarschijnlijk zal je wel ergens een accolade vergeten zijn of te veel hebben.

Zonder foutmelding kunnen we overigens niet veel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2011 10:50:19
Quote Anchor link
Fratsen als dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo("$naam_club");?>

moeten zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $naam_club; ?>

Variabelen horen ook buiten quotes.
Gewijzigd op 07/01/2011 10:50:41 door - Ariën -
 
John Cena

John Cena

07/01/2011 10:50:47
Quote Anchor link
Kun je uberhaubt PHP....?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

07/01/2011 10:51:23
Quote Anchor link
Je plaatst nu volgens mij ; op plaatsen waar het niet hoort.
 
Mathijs van der Hurk

Mathijs van der Hurk

07/01/2011 10:52:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $naam_club; ?>


kan zelfs als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php=$naam_club;?>
 
Jens V

Jens V

07/01/2011 10:56:45
Quote Anchor link
Mathijs van der Hurk op 07/01/2011 10:52:28:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $naam_club; ?>


kan zelfs als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php=$naam_club;?>


Maar 't is niet dat dat overzichtelijker is.
 
Mathijs van der Hurk

Mathijs van der Hurk

07/01/2011 11:04:03
Quote Anchor link
Jens V op 07/01/2011 10:56:45:
Maar 't is niet dat dat overzichtelijker is.


Dat klopt, maar zijn hele code is niet echt overzichtelijk. :-)
 
Tikkes C

Tikkes C

07/01/2011 11:12:01
Quote Anchor link
Regel 37:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
?>


verander de ; door {

---

regel 61:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while(list($naam_club,....) = mysql_fetch_row($resultaat));
?>


verander de ; door {


---

; : hiermee sluit je statements niet af, enkel echo's, benoemen van variabelen, enzovoort...

{ : dit opent een "check" statement, if,while,do while, for, foreach, ...
deze dienen ook gesloten te worden door }

bekijk de tutorial om te starten met php op deze site, hier leer je veel van en is zeker aan te raden als beginner.


@al de rest: Je kan ook gewoon helpen in plaats van hem af te breken. Je bent zelf ook ooit ergens moeten beginnen.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/01/2011 11:12:59
Quote Anchor link
Puntkomma op regel 38 hoort daar niet.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

07/01/2011 11:25:07
Quote Anchor link
verder lijken 64 tot 69 ook niet kloppen vervang
echo("$speelstad");
eens door
echo $speelstad;
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2011 11:32:32
Quote Anchor link
Teun Hesseling op 07/01/2011 11:25:07:
verder lijken 64 tot 69 ook niet kloppen vervang
echo("$speelstad");
eens door
echo $speelstad;

Spuit elf :-P
 
Huibert linden

huibert linden

07/01/2011 11:33:39
Quote Anchor link
Tikkes C op 07/01/2011 11:12:01:
Regel 37:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
?>


verander de ; door {

---

regel 61:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while(list($naam_club,....) = mysql_fetch_row($resultaat));
?>


verander de ; door {


---

; : hiermee sluit je statements niet af, enkel echo's, benoemen van variabelen, enzovoort...

{ : dit opent een "check" statement, if,while,do while, for, foreach, ...
deze dienen ook gesloten te worden door }

bekijk de tutorial om te starten met php op deze site, hier leer je veel van en is zeker aan te raden als beginner.


@al de rest: Je kan ook gewoon helpen in plaats van hem af te breken. Je bent zelf ook ooit ergens moeten beginnen.


Kijk die {} tekens had ik er al staan die staan een regel er onder (dat maakt niet uit toch?) maar als ik die ; weer weghaal, krijg ik weer 2 foutmeldingen dus ik ging er van 2 naar 1 dus dacht even dat ik verder was. maar dan hou ik deze 2 foutmeldingen.


Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ajax/domains/voetbalkampioenschap.nl/public_html/clubs/ajax.php on line 37

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ajax/domains/voetbalkampioenschap.nl/public_html/clubs/ajax.php on line 60

kijk ik ben hier al een maand mee bezig (met de site dan) en moet het volgende week afhebben daarom vraag ik het nu hier. En van php snap ik wel wat maar nog niet alles nee.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/01/2011 11:41:45
Quote Anchor link
Je query zal mislukt zijn. Bouw eens een nette foutafhandeling in dan zie je precies wat er fout gaat.
 
Justin S

Justin S

07/01/2011 11:43:30
Quote Anchor link
Nou dan heb je een hoop te leren...

Deze klopt ook niet, regel 37
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
                {
    
                    echo("Geen resultaten gevonden");
                 }

?>



Je zegt dus hier:
Als de query meer dan 0 resultaten weergeeft, echo ik aan de bezoeker dat er geen resultaten gevonden zijn.. Logisch?
Ik zou het eens opnieuw op gaan bouwen.. Dit is bagger
Gewijzigd op 07/01/2011 11:44:27 door Justin S
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

07/01/2011 11:44:15
Quote Anchor link
- Aar - op 07/01/2011 11:32:32:
Teun Hesseling op 07/01/2011 11:25:07:
verder lijken 64 tot 69 ook niet kloppen vervang
echo("$speelstad");
eens door
echo $speelstad;

Spuit elf :-)


huh... kan haast zweren dat mijn reactie vlak achter zijn code en nog voor die van jouw kwam... naja zal wel
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.