unexpected T_VARIABLE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Huibert linden

huibert linden

07/01/2011 10:04:55
Quote Anchor link
Ik heb een probleem, ik heb een script gemaakt maar hij doet het niet meer en ik weet niet wat er fout zit, kan iemand me helpen.
Dit is de fout melding:
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/ajax/domains/voetbalkampioenschap.nl/public_html/clubs/ajax.php on line 55

Dit het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php include("../connection.php"); ?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
    <head>
        <title>Voetbalkampioenschap.nl | De site voor het laatste Eredivisie nieuws!</title>
        <link href="../css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
        <script type="text/javascript" src="../js/jquery.js"></script>    
        <link href="../css/basic.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
    </head>
    <body>
        <div id="wrapper">
            <div id="banner">
            <img id="bannerplaatje" src="../img/banner-small.jpg">
            <div id="menu">
                <div id="menuitems">
                    <ul>
                        <li><a href="index.php" title="Home"><span>Home</span></a></li>
                        <li><a href="wedstrijden.php" title="Overzicht van alle wedstrijden in de Eredivisie"><span>Wedstrijden</span></a></li>
                        <li><a href="nieuws.php" title="Het laatste nieuws over transfers, geruchten en meer!"><span>Nieuws</span></a></li>
                        <li><a class="current" href="clubs.php" title="Algemene informatie over alle clubs!"><span>Clubs</span></a></li>
                        <li><a href="login.php" title="Inloggen"><span>Inloggen</span></a></li>
                    </ul>
                </div>
            </div>
            </div>
            
        </div>
            <div id="content">
                <div id="welkom">
                
                <h2>gegevens van de Clubs</h2>
                </div>
                </div>
                <?php
$resultaat
= mysql_query("SELECT naam_club,speelstad,naam_stadion,opgericht,stadion_grote,landstitels FROM gegevens_club where naam_club = 'Ajax'");

        if (mysql_num_rows($resultaat) > 0)
        {
    
            echo("Geen resultaten gevonden");
            }

            else
            {
            ?>

            <table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#CCCCCC">
<tr>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>Naam van de club</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>speelstad</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>naam_stadion</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>opgericht</strong></td>
<td width="10%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>stadion_grote</strong></td>
<td width="10%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>landtitels</strong></td>
</tr>
<?php
$naam_club
= 'naam_club'
$speelstad = 'speelstad'
$naam_stadion = 'naam_stadion'
$opgericht = 'opgericht'
$stadion_grote = 'stadion_grote'
$landstitels = 'landtitels'
while(list($naam_club,$speelstad,$naam_stadion,$opgericht,$stadion_grote,$landstitels) = mysql_fetch_row($resultaat))
  {

    ?>

  <tr><td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$naam_club");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$speelstad");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$naam_stadion");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$opgericht");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$stadion_grote");?> M</td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$landtitels");?> M</td>
    </tr>
        <?php    
        }
        }

 
    mysql_close($verbind) or die("Het leggen van de verbinding met de MySQL-server is mislukt!");
?>

</table>



                    
                    <div id="footer">
            </div>
    </body>
</html>


Code tags toegevoegd, doe dat in't vervolg zelf. En je titel trok er ook niet op. Dat is toch geen duidelijke titel?[/modedit]
Gewijzigd op 07/01/2011 10:20:12 door Jens V
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 21:11:49
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

07/01/2011 10:13:35
Quote Anchor link
wat dacht je van [.code][./code] tags?
 
Mathijs van der Hurk

Mathijs van der Hurk

07/01/2011 10:17:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$naam_club
= 'naam_club'
$speelstad = 'speelstad'
$naam_stadion = 'naam_stadion'
$opgericht = 'opgericht'
$stadion_grote = 'stadion_grote'
$landstitels = 'landtitels'
while(list($naam_club,$speelstad,$naam_stadion,$opgericht,$stadion_grote,$landstitels) = mysql_fetch_row($resultaat))
  {

    ?>


Wat dacht je van ; na je regels?

Daarnaast zou ik er voor kiezen om bepaalde delen in losse pagina's te zetten (zoals de header van de pagina, omdat die volgens mij voor elke subpagina hetzelfde zal zijn. Scheelt je aanpas-werk.
Succes
Gewijzigd op 07/01/2011 10:19:06 door Mathijs van der Hurk
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

07/01/2011 10:18:34
Quote Anchor link
Plaats code aub tussen [.code] [/.code] tags (zonder .)
De foutmelding geeft aan wat / waar het fout gaat.
Dus zoeken op/rond regel 55:

$naam_club = 'naam_club'
$speelstad = 'speelstad'
$naam_stadion = 'naam_stadion'

kan het zijn dat ; op regeleinde ontbreekt?
 
Write Down

Write Down

07/01/2011 10:25:08
Quote Anchor link
@Obelix en Idefix Nice one xD!

@TS, ik denk dat je dit soort problemen kan vermijden door een goede editor te gebruiken. Bijvoorbeeld Netbeans (de link is de versie die enkel geschikt is voor PHP, zie overzicht website). Wanneer je bij deze editor ; vergeet, zal deze dat aangeven. Overigens geldt dat voor alle fouten tegen de PHP-regels. Het enige wat je dan van fouten nog kan tegenkomen is logische fouten die jezelf hebt gemaakt.

Bespaart je heel wat tijd.
Gewijzigd op 07/01/2011 10:25:51 door Write Down
 
Huibert linden

huibert linden

07/01/2011 10:42:18
Quote Anchor link
oke alvast bedankt en sorry dat ik ze niet tussen code tags had gezegd zag ze niet als snel toets en was het vergeten. Maar ik heb die dingen aangepast maar nu zit er in regel 41 iets fout. en ik weet weer niet wat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85

<?php include("../connection.php"); ?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
    <head>
        <title>Voetbalkampioenschap.nl | De site voor het laatste Eredivisie nieuws!</title>
        <link href="../css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
        <script type="text/javascript" src="../js/jquery.js"></script>    
        <link href="../css/basic.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
    </head>
    <body>
        <div id="wrapper">
            <div id="banner">
            <img id="bannerplaatje" src="../img/banner-small.jpg">
            <div id="menu">
                <div id="menuitems">
                    <ul>
                        <li><a href="index.php" title="Home"><span>Home</span></a></li>
                        <li><a href="wedstrijden.php" title="Overzicht van alle wedstrijden in de Eredivisie"><span>Wedstrijden</span></a></li>
                        <li><a href="nieuws.php" title="Het laatste nieuws over transfers, geruchten en meer!"><span>Nieuws</span></a></li>
                        <li><a class="current" href="clubs.php" title="Algemene informatie over alle clubs!"><span>Clubs</span></a></li>
                        <li><a href="login.php" title="Inloggen"><span>Inloggen</span></a></li>
                    </ul>
                </div>
            </div>
            </div>
            
        </div>
            <div id="content">
                <div id="welkom">
                
                <h2>gegevens van de Clubs</h2>
                </div>
                </div>
                <?php
$resultaat
= mysql_query("SELECT naam_club,speelstad,naam_stadion,opgericht,stadion_grote,landstitels FROM gegevens_club where naam_club = 'Ajax'");

        if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
        {
    
            echo("Geen resultaten gevonden");
            }

            else;
            {

            ?>

            <table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#CCCCCC">
<tr>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>Naam van de club</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>speelstad</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>naam_stadion</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>opgericht</strong></td>
<td width="10%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>stadion_grote</strong></td>
<td width="10%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>landtitels</strong></td>
</tr>
<?php
$naam_club
= 'naam_club';
$speelstad = 'speelstad';
$naam_stadion = 'naam_stadion';
$opgericht = 'opgericht';
$stadion_grote = 'stadion_grote';
$landstitels = 'landtitels';
while(list($naam_club,$speelstad,$naam_stadion,$opgericht,$stadion_grote,$landstitels) = mysql_fetch_row($resultaat));
  {

    ?>

  <tr><td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$naam_club");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$speelstad");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$naam_stadion");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$opgericht");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$stadion_grote");?> </td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$landtitels");?> </td>
    </tr>
        <?php    
        }
        }

 
    mysql_close($verbind) or die("Het leggen van de verbinding met de MySQL-server is mislukt!");
?>

</table>



                    
                    <div id="footer">
            </div>
    </body>
</html>


Toevoeging op 07/01/2011 10:42:56:

oh die ; had ik er effe achtergezet om te kijken of dat het verhielp maar probleem bleef het zelfde.
 
Jens V

Jens V

07/01/2011 10:46:32
Quote Anchor link
Als je eens fatsoenlijk je code gaat indenteren, dan ga je al sneller zien waar er een fout kan zitten. Waarschijnlijk zal je wel ergens een accolade vergeten zijn of te veel hebben.

Zonder foutmelding kunnen we overigens niet veel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2011 10:50:19
Quote Anchor link
Fratsen als dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo("$naam_club");?>

moeten zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $naam_club; ?>

Variabelen horen ook buiten quotes.
Gewijzigd op 07/01/2011 10:50:41 door - Ariën -
 
John Cena

John Cena

07/01/2011 10:50:47
Quote Anchor link
Kun je uberhaubt PHP....?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

07/01/2011 10:51:23
Quote Anchor link
Je plaatst nu volgens mij ; op plaatsen waar het niet hoort.
 
Mathijs van der Hurk

Mathijs van der Hurk

07/01/2011 10:52:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $naam_club; ?>


kan zelfs als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php=$naam_club;?>
 
Jens V

Jens V

07/01/2011 10:56:45
Quote Anchor link
Mathijs van der Hurk op 07/01/2011 10:52:28:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $naam_club; ?>


kan zelfs als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php=$naam_club;?>


Maar 't is niet dat dat overzichtelijker is.
 
Mathijs van der Hurk

Mathijs van der Hurk

07/01/2011 11:04:03
Quote Anchor link
Jens V op 07/01/2011 10:56:45:
Maar 't is niet dat dat overzichtelijker is.


Dat klopt, maar zijn hele code is niet echt overzichtelijk. :-)
 
Tikkes C

Tikkes C

07/01/2011 11:12:01
Quote Anchor link
Regel 37:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
?>


verander de ; door {

---

regel 61:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while(list($naam_club,....) = mysql_fetch_row($resultaat));
?>


verander de ; door {


---

; : hiermee sluit je statements niet af, enkel echo's, benoemen van variabelen, enzovoort...

{ : dit opent een "check" statement, if,while,do while, for, foreach, ...
deze dienen ook gesloten te worden door }

bekijk de tutorial om te starten met php op deze site, hier leer je veel van en is zeker aan te raden als beginner.


@al de rest: Je kan ook gewoon helpen in plaats van hem af te breken. Je bent zelf ook ooit ergens moeten beginnen.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/01/2011 11:12:59
Quote Anchor link
Puntkomma op regel 38 hoort daar niet.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

07/01/2011 11:25:07
Quote Anchor link
verder lijken 64 tot 69 ook niet kloppen vervang
echo("$speelstad");
eens door
echo $speelstad;
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2011 11:32:32
Quote Anchor link
Teun Hesseling op 07/01/2011 11:25:07:
verder lijken 64 tot 69 ook niet kloppen vervang
echo("$speelstad");
eens door
echo $speelstad;

Spuit elf :-P
 
Huibert linden

huibert linden

07/01/2011 11:33:39
Quote Anchor link
Tikkes C op 07/01/2011 11:12:01:
Regel 37:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
?>


verander de ; door {

---

regel 61:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while(list($naam_club,....) = mysql_fetch_row($resultaat));
?>


verander de ; door {


---

; : hiermee sluit je statements niet af, enkel echo's, benoemen van variabelen, enzovoort...

{ : dit opent een "check" statement, if,while,do while, for, foreach, ...
deze dienen ook gesloten te worden door }

bekijk de tutorial om te starten met php op deze site, hier leer je veel van en is zeker aan te raden als beginner.


@al de rest: Je kan ook gewoon helpen in plaats van hem af te breken. Je bent zelf ook ooit ergens moeten beginnen.


Kijk die {} tekens had ik er al staan die staan een regel er onder (dat maakt niet uit toch?) maar als ik die ; weer weghaal, krijg ik weer 2 foutmeldingen dus ik ging er van 2 naar 1 dus dacht even dat ik verder was. maar dan hou ik deze 2 foutmeldingen.


Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ajax/domains/voetbalkampioenschap.nl/public_html/clubs/ajax.php on line 37

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ajax/domains/voetbalkampioenschap.nl/public_html/clubs/ajax.php on line 60

kijk ik ben hier al een maand mee bezig (met de site dan) en moet het volgende week afhebben daarom vraag ik het nu hier. En van php snap ik wel wat maar nog niet alles nee.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/01/2011 11:41:45
Quote Anchor link
Je query zal mislukt zijn. Bouw eens een nette foutafhandeling in dan zie je precies wat er fout gaat.
 
Justin S

Justin S

07/01/2011 11:43:30
Quote Anchor link
Nou dan heb je een hoop te leren...

Deze klopt ook niet, regel 37
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
                {
    
                    echo("Geen resultaten gevonden");
                 }

?>



Je zegt dus hier:
Als de query meer dan 0 resultaten weergeeft, echo ik aan de bezoeker dat er geen resultaten gevonden zijn.. Logisch?
Ik zou het eens opnieuw op gaan bouwen.. Dit is bagger
Gewijzigd op 07/01/2011 11:44:27 door Justin S
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

07/01/2011 11:44:15
Quote Anchor link
- Aar - op 07/01/2011 11:32:32:
Teun Hesseling op 07/01/2011 11:25:07:
verder lijken 64 tot 69 ook niet kloppen vervang
echo("$speelstad");
eens door
echo $speelstad;

Spuit elf :-)


huh... kan haast zweren dat mijn reactie vlak achter zijn code en nog voor die van jouw kwam... naja zal wel
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.