unexpected T_VARIABLE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Huibert linden

huibert linden

07/01/2011 11:47:33
Quote Anchor link
Justin Streuper op 07/01/2011 11:43:30:
Nou dan heb je een hoop te leren...

Deze klopt ook niet, regel 37
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
                {
    
                    echo("Geen resultaten gevonden");
                 }

?>



Je zegt dus hier:
Als de query meer dan 0 resultaten weergeeft, echo ik aan de bezoeker dat er geen resultaten gevonden zijn.. Logisch?
Ik zou het eens opnieuw op gaan bouwen.. Dit is bagger


het moet juist zijn als hij meer dan 0 is dat hij het invoert lijkt me. ja ik snap html en probeer php te snappen maar lees over veel fouten heen. toch vast bedankt voor de mensen

Toevoeging op 07/01/2011 11:51:13:

en je zegt dat dit een bagger script is. Ik wil het graag veranderen zodat die het doet of een ander scipt (dat niet bagger is) veranderen zodat die het doet. ik heb teweinig kaas gegeten van php om het helemaal zelf te gaan typen. maar weet iemand waar ik dan wel een beter script kan vinden om te veranderen wat het wel zou doen?

Toevoeging op 07/01/2011 12:32:58:

ik zoek zegmaar een script waarmee ik gegevens uit de database dus in een tabel zet maar die kon ik niet vinden op deze na dan.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:34:21
 
Huibert linden

huibert linden

08/01/2011 16:38:45
Quote Anchor link
Ik heb nu een script gemaakt dat het redelijk doet tot ik variable uit mijn database wil opvragen en wil invoeren. Ik vind het ook logisch want ik mis een stuk maar weet niet wat ik daar moet zetten. Kan iemand mij helpen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php include("../connection.php"); ?>
<?php include("../div.php");?>
            
        </div>
            <div id="content">
                <div id="welkom">
                
                <h2>gegevens van de Clubs</h2>
                </div>
                </div>
<?php                
Query = mysql_query("SELECT naam_club,speelstad,naam_stadion,opgericht,stadion_grote,landstitels FROM gegevens_club where naam_club = 'Ajax'");
?>

<?php
$naam_club
= 'naam_club';
$speelstad = 'speelstad';
$naam_stadion = 'naam_stadion';
$opgericht = 'opgericht';
$stadion_grote = 'stadion_grote';
$landstitels = 'landtitels';
?>
                
<center>
<table border="1">
<tr>
     <td>
naam van de club
     </td>
    <td>
<?phpecho $naam_club;?>
    </td>
</tr>
<tr>
     <td>
speelstad
     </td>
    <td>
<?phpecho $speelstad;?>
    </td>
</tr>
<tr>
     <td>
naam van stadion
     </td>
    <td>
<?phpecho $naam_stadion;?>
    </td>
</tr>
<tr>
     <td>
opgericht in
     </td>
    <td>
<?phpecho $opgericht;?>
    </td>
</tr>
<tr>
     <td>
maximum capaciteit stadion
     </td>
    <td>
<?phpecho $stadion_grote?>
    </td>
</tr><tr>
     <td>
aantal landstitels gewonnen
     </td>
    <td>
<?phpecho $landstitels;?>
    </td>
</tr>
</center>
<?php include("../footer.php");?>
 
Justin S

Justin S

08/01/2011 18:14:17
Quote Anchor link
Huibert linden op 07/01/2011 11:47:33:
Justin Streuper op 07/01/2011 11:43:30:
Nou dan heb je een hoop te leren...

Deze klopt ook niet, regel 37
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
                {
    
                    echo("Geen resultaten gevonden");
                 }

?>



Je zegt dus hier:
Als de query meer dan 0 resultaten weergeeft, echo ik aan de bezoeker dat er geen resultaten gevonden zijn.. Logisch?
Ik zou het eens opnieuw op gaan bouwen.. Dit is bagger


het moet juist zijn als hij meer dan 0 is dat hij het invoert lijkt me. ja ik snap html en probeer php te snappen maar lees over veel fouten heen. toch vast bedankt voor de mensen


Joh... Dus dan klopt je controle toch niet?

$var > 0 betekent dat de variabele meer dan 0 is, dus in feite: er zijn 3 resultaten gevonden, maar ik toon de tekst: geen resultaten gevonden.. Dat klopt toch niet?!

Het moet zijn: $var == 0...
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

08/01/2011 21:44:38
Quote Anchor link
http://www.w3schools.com/php/php_mysql_select.asp

Bekijk ook de instructies basis PHP op W3CSchools.
 
Huibert linden

huibert linden

09/01/2011 11:00:59
Quote Anchor link
Justin Streuper op 08/01/2011 18:14:17:
Huibert linden op 07/01/2011 11:47:33:
Justin Streuper op 07/01/2011 11:43:30:
Nou dan heb je een hoop te leren...

Deze klopt ook niet, regel 37
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
                {
    
                    echo("Geen resultaten gevonden");
                 }

?>



Je zegt dus hier:
Als de query meer dan 0 resultaten weergeeft, echo ik aan de bezoeker dat er geen resultaten gevonden zijn.. Logisch?
Ik zou het eens opnieuw op gaan bouwen.. Dit is bagger


het moet juist zijn als hij meer dan 0 is dat hij het invoert lijkt me. ja ik snap html en probeer php te snappen maar lees over veel fouten heen. toch vast bedankt voor de mensen


Joh... Dus dan klopt je controle toch niet?

$var > 0 betekent dat de variabele meer dan 0 is, dus in feite: er zijn 3 resultaten gevonden, maar ik toon de tekst: geen resultaten gevonden.. Dat klopt toch niet?!

Het moet zijn: $var == 0...



weet ik, ik zag toen dat het fout was, maar script duigde niet

Ik heb het probleem nu opgelost alles doet het dus kan een slotje op
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

09/01/2011 15:25:48
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
                {
    
                    echo("Geen resultaten gevonden");
                 }

?>


Waarom sluit je een if af ..?
Hoe ik het geleerd heb is dat niet goed :O


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if (mysql_num_rows($resultaat) > 0)
                {
    
                    echo("Geen resultaten gevonden");
                 }

?>
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.