UPDATE FOUT

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »
Pieter

pieter

08/05/2006 12:45:00
Quote Anchor link
kan iemand kijken wat hier niet aan klopt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$klant
= $_POST["klant_id"];  
$resultaat = mysql_query("Select * from klanten where klant_id=".$klant) or die (mysql_error());  
$row = mysql_fetch_assoc($resultaat);

$query = "
UPDATE
  klanten
SET
  bedrijfsnaam    = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['bedrijfsnaam'])."',
  contactpersoon  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['contactpersoon'])."',
  adres           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['adres'])."',
  postcode        = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['postcode'])."',
  plaats          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['plaats'])."',
  telefoonnummer  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['telefoonnummer'])."',
  faxnummer       = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['faxnummer'])."',
  email           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
  softwareversie  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['softwareversie'])."',
  overig          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['overig'])."'
WHERE
  klant_id = "
.$klant."
"
;  
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:22:54
 
Gerben G

Gerben G

08/05/2006 12:47:00
Quote Anchor link
je krijgt niet een error??
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

08/05/2006 12:56:00
Quote Anchor link
iets vergeten denk:

mysql_query($query) or die (mysql_error());

GR. mebus!
 
Pieter

pieter

08/05/2006 13:03:00
Quote Anchor link
jawel ik krijg een syntax error
 
Toine vd P

Toine vd P

08/05/2006 13:04:00
Quote Anchor link
Je hoeft die nummers niet te qouten hoor

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$tekst
= "Dit is tekst";
$nummer = 6;
?>



probeer die lijn 3 zo te doen misschien dat het helpt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$resultaat
= mysql_query("Select * from klanten where klant_id=".$klant."") or die (mysql_error());
?>
 
Toine vd P

Toine vd P

08/05/2006 13:04:00
Quote Anchor link
op welke regel?
 
Pieter

pieter

08/05/2006 13:10:00
Quote Anchor link
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

blijf deze error houden, de gegevens worden netjes getoond in de velden alleen het opslaan werkt gewoon niet :S iemand nog ideeen?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
$klant
= $_POST["klant_id"];  


$resultaat = mysql_query("Select * from klanten where klant_id=".$klant."") or die (mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($resultaat);

$query = "
UPDATE
  klanten
SET
  bedrijfsnaam    = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['bedrijfsnaam'])."',
  contactpersoon  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['contactpersoon'])."',
  adres           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['adres'])."',
  postcode        = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['postcode'])."',
  plaats          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['plaats'])."',
  telefoonnummer  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['telefoonnummer'])."',
  faxnummer       = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['faxnummer'])."',
  email           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
  softwareversie  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['softwareversie'])."',
  overig          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['overig'])."'
WHERE
  klant_id = "
.$klant."
  "
;
mysql_query($query) or die (mysql_error());
  
?>

<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($_SERVER["PHP_SELF"]);?>
"method="post">
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2006 13:27:00
Quote Anchor link
$klant = $_POST['klant_id'];

En echo de query eens.
 
Toine vd P

Toine vd P

08/05/2006 13:38:00
Quote Anchor link
lol :) kan bijna niet misse
 
Pieter

pieter

08/05/2006 13:49:00
Quote Anchor link
kan helaas wel missen, het lukt nog niet
ik heb een echo gedaan en de update blijft leeg
behalve het klant_id

UPDATE klanten SET bedrijfsnaam = '', contactpersoon = '', adres = '', postcode = '', plaats = '', telefoonnummer = '', faxnummer = '', email = '', softwareversie = '', overig = '' WHERE klant_id = 342

DE CODE>>>>>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
include("inc_connect.php");
$klant = $_POST['klant_id'];
$resultaat = mysql_query("Select * from klanten where klant_id=".$klant) or die (mysql_error());  
$row = mysql_fetch_assoc($resultaat);

$query = "
UPDATE
  klanten
SET
  bedrijfsnaam    = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['bedrijfsnaam'])."',
  contactpersoon  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['contactpersoon'])."',
  adres           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['adres'])."',
  postcode        = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['postcode'])."',
  plaats          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['plaats'])."',
  telefoonnummer  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['telefoonnummer'])."',
  faxnummer       = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['faxnummer'])."',
  email           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
  softwareversie  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['softwareversie'])."',
  overig          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['overig'])."'
WHERE
  klant_id = "
.$klant."
"
;  
mysql_query($query) or die (mysql_error());
echo $query;
?>

<form method='post' target='_self'>
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2006 15:09:00
Quote Anchor link
Al je vars zijn leeg zoals je ziet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.