Update gebruikers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Dennis de Vries

Dennis de Vries

10/08/2007 10:14:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een crontab gemaakt die elke minuut het bestand cron-hout.php laat aanroepen. Dat gaat allemaal perfect, maar het updaten per gebruiker dus niet en ik snap ook niet hoe ik dit oplos.

Ik heb nu bijvoorbeeld dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
if ($speler->houtveld1 == 0) { $bhout = 2; }
elseif ($speler->houtveld1 == 1) { $bhout = 5; }


en bovenaan waar ook including staat van mijn config:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$dbres = mysql_query("SELECT * FROM users");
$speler = mysql_fetch_object($dbres);


Maar nu geeft hij aan iedereen hetzelfde als wat ID 1 heeft in de kolom users.

Normaliter staat er achter FROM users nog WHERE login='{$_SESSION['login']}'");

Maar dat wil ik juist niet, omdat het ook geupdate moet worden als je NIET online bent.


Hoe krijg ik het voor elkaar om ze allemaal hun eigen 'hout' erbij te geven?

Groeten,
Dennis
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:35:02
 
GaMer B

GaMer B

10/08/2007 10:20:00
Quote Anchor link
Ik kan je nu al garanderen dat het makkelijk zonder een crontab / Cron Job kan. Ik ben ook bezig met zo'n spel (Massive Online Textbased Strategy Game) en tot nu toe (resources erbij , resources eraf, gebouwen bouwen, units trainen) allemaal zonder ik herhaal, zonder Cron Jobs...
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

10/08/2007 10:22:00
Quote Anchor link
Ja maar daar gaat het nu niet om Gamer13. De cronjobs werken wel, geen probleem. Maar het probleem zit hem in het updaten van elke user. Enig idee?
 
Hipska BE

Hipska BE

10/08/2007 11:15:00
Quote Anchor link
UPDATE spelers SET spelershout = spelershout+100 WHERE ...
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

10/08/2007 11:32:00
Quote Anchor link
@ Hipska,

Wat zou ik bij die WHERE moeten zetten dan? Want hij voert nu nog steeds bij alle users hetzelfde uit als bij de user die ID 1 heeft..
 
GaMer B

GaMer B

10/08/2007 11:37:00
Quote Anchor link
UPDATE spelers SET spelershout = spelershout+100 WHERE uid = '".$_SESSION['uid']."' (Teminste als je met sessions werkt).
 
Hipska BE

Hipska BE

10/08/2007 11:40:00
Quote Anchor link
moeten niet alle gebruikers meer hout hebben ofzo? dan moet je gewoon die where weglaten.
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

10/08/2007 11:42:00
Quote Anchor link
Ja kijk, alle gebruikers moeten hout erbij, maar het hout dat je erbij krijgt ligt aan het niveau dat de speler heeft. En nu heb ik bij diegene die bovenaan in de tabel users staat hout alles op niveau 2 zeg maar gezet, en nu krijgen alle spelers hetzelfde als de speler die bovenaan in de tabel staat..

Ik kijk even of ik dat met die session kan fixen..
 
GaMer B

GaMer B

10/08/2007 11:43:00
Quote Anchor link
Arg, nee, sessies gaan niet werken, omdat Cron Jobs niet daarmee werken... (zie je dat je dat beter kan berekenen wanneer die gebruiker op de pagina komt!) :P
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

10/08/2007 11:46:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 10.08.2007 11:43:
Arg, nee, sessies gaan niet werken, omdat Cron Jobs niet daarmee werken... (zie je dat je dat beter kan berekenen wanneer die gebruiker op de pagina komt!) :P


@ Gamer13,

Dat is geen mogelijkheid lijkt mij, want als er niemand online is krijgt niemand grondstoffen. En als iemand aanvalt heeft die verdediger zijn/haar grondstoffen die hij/zij eigenlijk al moest hebben nog niet ontvangen.

Of heb jij een maniertje van hoe het wel moet? Laat dat dan even weten..
 
- wes  -

- wes -

10/08/2007 11:49:00
Quote Anchor link
UPDATE tabel SET hout = hout+(level*100)

bijv
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - wes -
 
TJVB tvb

TJVB tvb

10/08/2007 11:51:00
Quote Anchor link
ALs het echt verschillend is per level
Dan moet je eventueel losse queries per level maken :s

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$sql
= 'UPDATE spelers SET spelershout = spelershout+2 WHERE level=0';
mysql_query($sql);
$sql = 'UPDATE spelers SET spelershout = spelershout+5 WHERE level=1';
mysql_query($sql);
..

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

10/08/2007 11:52:00
Quote Anchor link
Daarvoor had ik mijn eigen berekening al.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$houtb = ($bhout+$bhout2+$bhout3+$bhout4);
$hout = ($houtb/60);

mysql_query("UPDATE users SET hout=hout+$hout");


@ TJVB,

Ik zal het even proberen..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis de Vries
 
Tommy Masschelein

Tommy Masschelein

10/08/2007 11:53:00
Quote Anchor link
tuurlijk...
gewoon hout geven bij nieuwe login. Zoals Jan Koehoorn ooit demonstreerde..
Een veld. Last_Login_Time dit getal min time(); de tijd ertussen bepalen. Dan de grondstoffen bepalen...
 
Jens

Jens

10/08/2007 11:55:00
Quote Anchor link
bij de users waar active=1 ?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

10/08/2007 11:56:00
Quote Anchor link
Dennis, waar komen die $bhout $bhout2 etc vandaan?

Als dat velden uit je db zijn kan het ook zo

mysql_query("UPDATE users SET hout=hout+((bhout+bhout2+bhout3+bhout4)/60)");
 
GaMer B

GaMer B

10/08/2007 11:57:00
Quote Anchor link
Dennis de Vries schreef op 10.08.2007 11:46:
@ Gamer13,

Dat is geen mogelijkheid lijkt mij, want als er niemand online is krijgt niemand grondstoffen. En als iemand aanvalt heeft die verdediger zijn/haar grondstoffen die hij/zij eigenlijk al moest hebben nog niet ontvangen.

Of heb jij een maniertje van hoe het wel moet? Laat dat dan even weten..

En of het een mogelijkheid is... Wat lig ik nu dan allemaal te coderen met mijn project dan? Gewoon het verschil uitrekenen van: Last-logged-in en time-now. Dat verschil converteer je naar (als het al niet in een timestamp staat) seconden. Dat doe je maal het aantal grondstoffen die je per seconden krijgt en voilá!
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

10/08/2007 12:03:00
Quote Anchor link
@ TJVB,

Volgens mij werkt het nu met alle mysql queries apart.

Mocht het toch niet zo zijn, dan zal ik eens kijken naar de oplossing van Gamer13 en Tommy.

Bedankt voor de reacties!
 
Josh

Josh

10/08/2007 12:07:00
Quote Anchor link
Je kunt ook één query maken met een IF erin
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.