UPDATE problemen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »
Mark Dijkstra

mark Dijkstra

21/07/2007 01:36:00
Quote Anchor link
ik had een gastenboek gemaakt waar bij de in gelogde gast ook zijn bericht kan wijzigen alleen nu gaat dta niet goed hij keer naar het toevoegen wel terug naar de hoofd pagina maar update niks maar dan ook niks



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<?
include("config.php");

if (isset($_POST['submit'])) {
    if ($_POST['submit'] == "Toevoegen") {
        $titel             = $_POST['tt'];
        $bericht           = $_POST['t'];
        $datumupdate       = date("Y-m-d");
        $tijdupdate         = date("H:i:s");
        $bericht_id        = $_POST['bericht_id'];
        ////////////////////////////////////////////////////////
        $titel = addslashes( $titel);
        $titel = strip_tags($titel);
        $titel = htmlentities( $titel);
        $titel = htmlspecialchars( $titel);
        ////////////////////////////////////////////////////////
        $bericht = addslashes($bericht);
        $bericht = strip_tags($bericht);
        $bericht = htmlentities($bericht);
        $bericht = htmlspecialchars($bericht);
        /////////////////////////////////////////////////////////
        define("MINIMUMAANTAL_TEKENS", 4);
        define("MAXIMUMAANTAL_WOORDEN", 500);
        $aantal_tekens  = strlen($bericht);
        $aantal_woorden = str_word_count($bericht);
        if (($aantal_tekens >= MINIMUMAANTAL_TEKENS) and ($aantal_woorden <= MAXIMUMAANTAL_WOORDEN)) {
         $sql = "UPDATE prikbord SET titel='$titel', tekst='$bericht' , datumupdate='$datumupdate', tijdupdate='$tijdupdate' WHERE bericht_id ='".$_GET['bericht_id']."'";
        
      
            $verbinding = mysql_connect($db_host, $db_db, $db_pass) or die(mysql_error());
            mysql_select_db("gbdb") or die(mysql_error());
            $toegevoegd = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
            mysql_close($verbinding);

            // Browser omleiden naar het gastenboek
            // als de bijdrage is toegevoegd:

            if ($toegevoegd) {
                header("Location: http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . dirname($_SERVER['PHP_SELF']) . "/gastenboek.php");
                exit;
            }
        }
else {
            // Foutmelding weergeven:
            if (!($aantal_tekens >= MINIMUMAANTAL_TEKENS)) {
                $melding .= "De tekst is te kort.";
            }

            if (!($aantal_woorden <= MAXIMUMAANTAL_WOORDEN)) {
                $melding .= "Uw tekst telt " . $aantal_woorden . "&nbsp;woorden. ";
                $melding .= "Kort de tekst in tot maximaal " . MAXIMUMAANTAL_WOORDEN . "&nbsp;woorden. ";
            }
        }

    }
}


// Een eventuele foutmelding opmaken als een alinea:
if (strlen(trim($melding)) > 1) {
    $melding = '<p class="w">' . $melding . "</p>\n";

    
}
else{
              $sqll = "SELECT * FROM gastenboek WHERE bericht_id ='".$_GET['bericht_id']."'";
        
            $verbinding = mysql_connect($db_host, $db_db, $db_pass) or die(mysql_error());
            mysql_select_db("gbdb") or die(mysql_error());
            $resultaat = mysql_query($sqll) or die(mysql_error());
                    while ($rij = mysql_fetch_assoc($resultaat)) {
                  $titel = $rij["titel"];
                  $bericht = $rij["tekst"];
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="nl">
<head>
<title></title>

</head>
<body>


<form action="gb_edit.php" method="post" name="form" onsubmit="return Len();">
<div align="center">




<textarea accesskey="t" rows="20" cols="82" id="t" name="t" onselect="saveC(this);" onclick="saveC(this);" onkeyup="saveC(this);">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $bericht; ?>
</textarea>

<input accesskey="n" id="t" name="tt" type="text" size="80" maxlength="50" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $titel; ?>
">


<input class="knop" name="submit" type="submit" value="Wissen">
<input class="knop" name="submit" type="submit" value="Toevoegen">



</form>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
  }

  ?>


</body>
</html>

-----------------------------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
/* MySQL-query voor het maken van de tabel 'gastenboek':

CREATE TABLE `prikbord` (
    `bericht_id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT,
    `datum` DATE NOT NULL,
    `tijd` TIME NOT NULL,
    `titel` VARCHAR(255),
    `tekst` TEXT NOT NULL,
    `naam` VARCHAR(255),
    `datumupdate` DATE,
    `tijdupdate` TIME,
    PRIMARY KEY (`bericht_id`),
    INDEX (`datum`, `tijd`)
);

*/
?>


ik werk nog niet zo lang met php dus weet der weinig van ziet iemand wat ik fout doe?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark Dijkstra
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:38:47
 
Frank -

Frank -

21/07/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Controleer met mysql_affected_rows() (zie handleiding) of er wel iets is bijgewerkt.

Tevens nog iets aan beveiliging doen, een GET mag nooit onbeveiligd in een query staan. Dat is vragen om SQL-injection.

DATE en TIME vormen samen een DATETIME, wel zo handig! Scheelt weer een veld in de tabel.
 
Mark Dijkstra

mark Dijkstra

21/07/2007 16:26:00
Quote Anchor link
ik zal eens gaan kijken naar de mysql_affected_rows()


de beveliging komt nog wel sinds dat ik een noob ben doe ik dat wel op het laaste :)


date en time kan samen dat weet ik maar ik vind het zo makelijker(voor nu) ;)

thanks
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.