user class.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 14:13:41
Quote Anchor link
Hallo,
Ik zoek een class. en weet niet hoe precies ik die moet maken.

Het gaat om userinfo.
Ik wil overal op de website de gegevens van de user willen opvragen.

Bijvoorbeeld: $user->name;

Dat de username weergeeft.
Wie heeft zoiets voor me?

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 02:11:10
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 14:31:58
Quote Anchor link
Zoiets zoek je dan... Even uit de losse pols geschreven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

class ClsUser
{

    public static function UserInfo($id)
    {

        
        $q_Info = mysql_query("SELECT * FROM user WHERE user_id = '".$id."'") or die(mysql_error());
        
        $Info =  mysql_fetch_object($q_Info);
        
        return $Info;
        
    }

}


?>


als je dan ergens deze functie in een variabele zet kun je doen wat jij zegt...

Hoop dat je het begrijpt?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 14:57:13
Quote Anchor link
ik snap hem.

En met welke variabel kan ik nu iets opvragen?
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 14:59:17
Quote Anchor link
niet...

Je kunt gewoon dit stukje code in een php script zetten...

Laten we zeggen dat je die ClsUser.php gaat noemen... en je wilt vanuit je index.php dit ophalen...

Dan moet je in index.php include'ClsUser.php'; toevoegen bovenin.

Dan moet je in index.php ClsUser::UserInfo->(hier de kolomnaam van de database)

en dan moet er iets komen te staan als alles goed gaat(A)
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:05:59
Quote Anchor link
heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ClsUser::UserInfo->username; ?>


Maar hij geeft error T_OBJECT_OPERATOR

Dit is de class:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
class ClsUser
{

    public static function UserInfo($id)
    {
        
        $q_Info = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id = '".$user->id."'") or die(mysql_error());
        
        $Info =  mysql_fetch_object($q_Info);
        
        return $Info;
        
    }

}
Gewijzigd op 13/05/2011 15:10:02 door Kevin Blokzijl
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:13:41
Quote Anchor link
Op welke regel geeft die de error?

en heb je de pagina geincluded?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:16:38
Quote Anchor link
heb de code in classes.php gezet.

En op de regel van die php code
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:18:48
Quote Anchor link
Ok bovenaan in de pagina waar je het wilt zien dit zettn als je eht nog niet hebt:

include_once 'classes.php';

en dan die regel wat jij gebruikt is fout:

je moet de functie UserInfo een user id meegeven...

zoals hier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ClsUser::UserInfo($id)->username; ?>
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:28:14
Quote Anchor link
De class die ik heb is dus fout?

Hiermee check ik de userid: $user->id;

mvg

class ClsUser
{

public static function UserInfo($id)
{

$q_Info = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id = '".$user->id."'") or die(mysql_error());

$Info = mysql_fetch_object($q_Info);

return $Info;

}

}
Gewijzigd op 13/05/2011 15:30:25 door Kevin Blokzijl
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:30:06
Quote Anchor link
nee die class is niet fout alleen je moet een gebruikers id meegeven(A)

Anders krijg je de informatie van iedereen en dat wil je tenslotte niet...

Toevoeging op 13/05/2011 15:30:56:

dat in de class kan niet natuurlijk dat moet $id blijven...
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:31:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
class ClsUser
{

    public static function UserInfo($id)
    {
        
        $q_Info = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id = '".$user->id."'") or die(mysql_error());
        
        $Info =  mysql_fetch_object($q_Info);
        
        return $Info;
        
    }

}


is dit zo goed?
Want ik krijg geen gegevens als ik die regel gebruik
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:31:20
Quote Anchor link
Kun je misschein je hele script hier plaatsen?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:31:55
Quote Anchor link
nee, dit is een gekocht cms systeem.
Het gaat me alleen om deze optie
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:32:29
Quote Anchor link
heb je in de database een gebruikers_id?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:32:45
Quote Anchor link
nee gewoon de kolom id
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:34:13
Quote Anchor link
ok dan nog...

in de pagina waar je infomartie wilt hebben zorg je dat de id van de desbetreffende gebruiker uit de database word opgehaald en in een variabele word gezet.

Dan roep je die functie aan zoals ik net deed en in plaats van $id tussen de haakjes geef je daar je variabele aan waar de id in staat.

En dan kun je gegevens opvragen... Anders weet de functie niet welke gebruiker je bedoeld.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:35:26
Quote Anchor link
$user->id;

Daar gebruik ik die voor
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:38:47
Quote Anchor link
dan word het zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ClsUser::UserInfo($user->id)->username; ?>


en als het goed is moet je dan de username te zien krijgen;)
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:40:36
Quote Anchor link
Nog niet.
Hij laat niks zien
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:41:22
Quote Anchor link
ok maar wat staat er in $user->id?

en bestaat er wel een tabel users waar de kolom username in zit?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:42:18
Quote Anchor link
Werkt al

Hartelijk bedankt!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.