user class.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 14:13:41
Quote Anchor link
Hallo,
Ik zoek een class. en weet niet hoe precies ik die moet maken.

Het gaat om userinfo.
Ik wil overal op de website de gegevens van de user willen opvragen.

Bijvoorbeeld: $user->name;

Dat de username weergeeft.
Wie heeft zoiets voor me?

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 18:32:36
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 14:31:58
Quote Anchor link
Zoiets zoek je dan... Even uit de losse pols geschreven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

class ClsUser
{

    public static function UserInfo($id)
    {

        
        $q_Info = mysql_query("SELECT * FROM user WHERE user_id = '".$id."'") or die(mysql_error());
        
        $Info =  mysql_fetch_object($q_Info);
        
        return $Info;
        
    }

}


?>


als je dan ergens deze functie in een variabele zet kun je doen wat jij zegt...

Hoop dat je het begrijpt?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 14:57:13
Quote Anchor link
ik snap hem.

En met welke variabel kan ik nu iets opvragen?
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 14:59:17
Quote Anchor link
niet...

Je kunt gewoon dit stukje code in een php script zetten...

Laten we zeggen dat je die ClsUser.php gaat noemen... en je wilt vanuit je index.php dit ophalen...

Dan moet je in index.php include'ClsUser.php'; toevoegen bovenin.

Dan moet je in index.php ClsUser::UserInfo->(hier de kolomnaam van de database)

en dan moet er iets komen te staan als alles goed gaat(A)
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:05:59
Quote Anchor link
heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ClsUser::UserInfo->username; ?>


Maar hij geeft error T_OBJECT_OPERATOR

Dit is de class:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
class ClsUser
{

    public static function UserInfo($id)
    {
        
        $q_Info = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id = '".$user->id."'") or die(mysql_error());
        
        $Info =  mysql_fetch_object($q_Info);
        
        return $Info;
        
    }

}
Gewijzigd op 13/05/2011 15:10:02 door Kevin Blokzijl
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:13:41
Quote Anchor link
Op welke regel geeft die de error?

en heb je de pagina geincluded?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:16:38
Quote Anchor link
heb de code in classes.php gezet.

En op de regel van die php code
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:18:48
Quote Anchor link
Ok bovenaan in de pagina waar je het wilt zien dit zettn als je eht nog niet hebt:

include_once 'classes.php';

en dan die regel wat jij gebruikt is fout:

je moet de functie UserInfo een user id meegeven...

zoals hier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ClsUser::UserInfo($id)->username; ?>
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:28:14
Quote Anchor link
De class die ik heb is dus fout?

Hiermee check ik de userid: $user->id;

mvg

class ClsUser
{

public static function UserInfo($id)
{

$q_Info = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id = '".$user->id."'") or die(mysql_error());

$Info = mysql_fetch_object($q_Info);

return $Info;

}

}
Gewijzigd op 13/05/2011 15:30:25 door Kevin Blokzijl
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:30:06
Quote Anchor link
nee die class is niet fout alleen je moet een gebruikers id meegeven(A)

Anders krijg je de informatie van iedereen en dat wil je tenslotte niet...

Toevoeging op 13/05/2011 15:30:56:

dat in de class kan niet natuurlijk dat moet $id blijven...
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:31:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
class ClsUser
{

    public static function UserInfo($id)
    {
        
        $q_Info = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id = '".$user->id."'") or die(mysql_error());
        
        $Info =  mysql_fetch_object($q_Info);
        
        return $Info;
        
    }

}


is dit zo goed?
Want ik krijg geen gegevens als ik die regel gebruik
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:31:20
Quote Anchor link
Kun je misschein je hele script hier plaatsen?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:31:55
Quote Anchor link
nee, dit is een gekocht cms systeem.
Het gaat me alleen om deze optie
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:32:29
Quote Anchor link
heb je in de database een gebruikers_id?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:32:45
Quote Anchor link
nee gewoon de kolom id
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:34:13
Quote Anchor link
ok dan nog...

in de pagina waar je infomartie wilt hebben zorg je dat de id van de desbetreffende gebruiker uit de database word opgehaald en in een variabele word gezet.

Dan roep je die functie aan zoals ik net deed en in plaats van $id tussen de haakjes geef je daar je variabele aan waar de id in staat.

En dan kun je gegevens opvragen... Anders weet de functie niet welke gebruiker je bedoeld.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:35:26
Quote Anchor link
$user->id;

Daar gebruik ik die voor
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:38:47
Quote Anchor link
dan word het zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ClsUser::UserInfo($user->id)->username; ?>


en als het goed is moet je dan de username te zien krijgen;)
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:40:36
Quote Anchor link
Nog niet.
Hij laat niks zien
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:41:22
Quote Anchor link
ok maar wat staat er in $user->id?

en bestaat er wel een tabel users waar de kolom username in zit?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/05/2011 15:42:18
Quote Anchor link
Werkt al

Hartelijk bedankt!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.