Validatie probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »
J C

J C

15/01/2014 18:20:52
Quote Anchor link
Ik ben bezig mijn website helemaal netjes te maken en door een validatie heen te halen. Maar ik kom er bij 1 fout melding niet uit, hopelijk kunnen jullie mij helpen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<div class="grid_8 padtop3">
                    <h4 class="padtop">Nieuwsberichten</h4>
                    <p class="padbot35">Hier komen nieuwsberichten.</p>
                    <p class="padbot36">
                        <ul class="icons">
                        <li><a href="https://www.facebook.com/pages/Rigging-Experts/1454326911455393"><img src="http://www.jcsl.nl/rigging/icons/facebook.jpg" alt="" /></a></li>
                        </ul>
                    </p>
                </div>


De </p> geeft hierbij de volgende melding:

line 100 column 9 - Fout: No p element in scope but a p end tag seen.

[code]-tags geplaatst ipv <?php. Zou je in het vervolg alleen PHP code tussen PHP code tags willen zetten?[/modedit]
Gewijzigd op 15/01/2014 18:46:47 door Wouter J
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:49:37
 
Willem vp

Willem vp

15/01/2014 18:54:52
Quote Anchor link
<ul> is een block level element. Een <p>-element mag geen block level elementen bevatten.
Gewijzigd op 15/01/2014 18:55:13 door Willem vp
 
J C

J C

15/01/2014 18:57:10
Quote Anchor link
ok dus hoe zou ik dit dan moeten oplossen? Want die p is onderdeel van het skeletonlayout.

is div dan een goede oplossing?
Gewijzigd op 15/01/2014 18:58:20 door J C
 
Willem vp

Willem vp

15/01/2014 19:02:53
Quote Anchor link
Als het geen optie is om de <ul> buiten de <p> te plaatsen, zou je nog kunnen proberen om de <ul>-tags te verwijderen en de <li>-tags om te zetten in een <span> of zo. Maar misschien heeft iemand een betere oplossing.
 
Wouter J

Wouter J

15/01/2014 19:08:31
Quote Anchor link
>> zou je nog kunnen proberen om de <ul>-tags te verwijderen en de <li>-tags om te zetten in een <span> of zo. Maar misschien heeft iemand een betere oplossing.

Dat is nog fouter dan de huidige situatie.

JC, je hebt 2 oplossingen. 1tje is semantisch veel beter. Een p staat voor paragraph (alinea). Een lijst die onderdeel van een alinea is ziet er ongeveer zo uit: item een; twee; drie; en vier. Dat wil jij hier niet. Jij hebt een lijst die er zo uitziet:
  • item een
  • twee
  • drie
  • en vier

Zoals je ziet staat deze tussen 2 alinea's in: tussen 2 <p> elementen dus. Niet in een alinea. Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<p>Een alinea</p>
<ul>
  <li>item een</li>
  <li>twee</li>
  <li>drie</li>
  <li>en vier</li>
</ul>


Als we dan naar jouw huidige lay-out kijken lijkt die <p class="padbot36"> helemaal niet te kloppen. Dat is namelijk geen alinea, maar een blokje met een willekeurige content (lijst, plaatje, tekst, etc.). Een <div> (een block element zonder betekenis) zou dus het beste weer staan in dit geval.

En als je dat niet wilt aanpassen. Gewoon zo laten en je geen zorgen maken over die validator. Browsers supporten het en wat maakt het dan uit dat het tegen de regels is? Het is een beetje miepen over de te kleine details. Maar goed, semantiek (wat ik hierboven uitlegde) is wel goed om op orde te hebben.
 
J C

J C

15/01/2014 19:12:54
Quote Anchor link
Nou wat ik heel graag wil leren is zo'n website bouwen die ook op een mobiel goed te zien is, vandaar deze structuur. Dus waarom in het begin al zulke fouten laten zitten

Ik zou dan zoiets krijgen denk ik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<div class="grid_8 padtop3">
                    <h4 class="padtop">Nieuwsberichten</h4>
                    <div class="padbot35">Hier komen nieuwsberichten.</div>
                    <div class="padbot36">
                        <ul class="icons">
                        <li><a href="https://www.facebook.com/pages/Rigging-Experts/1454326911455393"><img src="http://www.jcsl.nl/rigging/icons/facebook.jpg" alt="" /></a></li>
                        </ul>
                    </div>
                </div>
 
Wouter J

Wouter J

15/01/2014 19:18:44
Quote Anchor link
>> Dus waarom in het begin al zulke fouten laten zitten
Naja, je moet niet altijd de drang hebben om alles valid te krijgen. Heeft trouwens niks te maken met mobiel enzo. W3C is het team dat de regels heeft bedacht en browsers implementeren deze regels. Hoe browsers er mee omgaan is wat uitmaakt, of W3C het dan misschien niet leuk vind dat je een spatie daar hebt een een & teken daar is allemaal een beetje teveel gemiep.

>> Ik zou dan zoiets krijgen denk ik
Dat ligt aan wat je doel is en of je HTML5 gebruikt.
Zomaar iets dat me bijv. al opvalt: <div class="padbot35">Hier komen nieuwsberichten.</div>
Nieuwsberichten zijn een opsomming van berichten, een lijst dus, geen div.
 
J C

J C

15/01/2014 19:21:31
Quote Anchor link
Helemaal gelijk op beide punten.

Het laatste moet inderdaad later nog een lijst worden, maar ben er nog niet uit hoe ik dat ga voorgeven of indelen, dus heb er even tijdelijk een blok van gemaakt.
 
Willem vp

Willem vp

15/01/2014 19:54:36
Quote Anchor link
Wouter J op 15/01/2014 19:18:44:
W3C is het team dat de regels heeft bedacht en browsers implementeren deze regels. Hoe browsers er mee omgaan is wat uitmaakt, of W3C het dan misschien niet leuk vind dat je een spatie daar hebt een een & teken daar is allemaal een beetje teveel gemiep.

Dat is absoluut geen gemiep. Wat jij beschrijft is juist de bron van alle ellende.
Weg met alle quirks- en compatibility modes. Wat je nu ziet, is dat de ene browser zich niet aan de standaard houdt, waar vervolgens een webdesigner weer gebruik van maakt, zodat andere browsers kunstgrepen uit moeten halen om de betreffende website te kunnen tonen. Maar omdat elke browser weer een andere rendering engine heeft, zal het resultaat voor elke browser weer net iets anders zijn. En doordat iedere browser zal proberen een site die zich niet aan de standaards houdt zo goed mogelijk te tonen, worden ontwerpers ook niet geprikkeld goed werk af te leveren, waardoor het probleem alleen maar groter wordt.

Op dit moment is het gewoon onmogelijk om een site te maken die op alle browsers goed werkt, en dat schrijf ik voor het grootste deel toe aan de vergevingsgezindheid van de browsers betreffende de bagger die ze aangeleverd krijgen. Hoe was dat spreekwoord ook weer van die zachte heelmeesters die stinkende wonden maken? Het huidige wereldwijde web is een grote stinkende wond van kansloze HTML-rommel.

Het probleem is dat wanneer je nu een stricte compliancy zou afdwingen, zo'n 98% van de web"designers" gaat blaten omdat hun site niet meer werkt. Toch denk ik dat het de enige manier is om van de stank af te komen.
Gewijzigd op 15/01/2014 19:55:13 door Willem vp
 
J C

J C

15/01/2014 23:14:06
Quote Anchor link
Ik verwacht niet dat ik daar met die ene website die ik per jaar bouw nou echt verschil in ga maken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.