Verwerken webformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 16:24:26
Quote Anchor link
Ik heb een klein webformulier die verzonden wordt naar mail, echter is deze mail slecht te lezen aangezien alles achter elkaar staat.
Hoe kan ik de opmaak van de mail aanpassen?

Script:
$bericht = "Mijn voornaam is ".$_POST['naam'];
$bericht .= "Mijn achternaam is ".$_POST['land'];
$bericht .= "Speltak is ".$_POST['speltak'];
$bericht .= "Materiaal ".$_POST['materiaal'];
mail ("[email protected]", "Bestellen materiaal", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
Gewijzigd op 16/03/2012 16:25:08 door PHP ifelse
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 04:37:47
 
Willem L

Willem L

16/03/2012 16:32:41
Quote Anchor link
$bericht = "Mijn voornaam is ".$_POST['naam']"\r\n";
$bericht .= "Mijn achternaam is ".$_POST['land']"\r\n";
$bericht .= "Speltak is ".$_POST['speltak']"\r\n";
$bericht .= "Materiaal ".$_POST['materiaal']"\r\n";
mail ("[email protected]", "Bestellen materiaal", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
 
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 16:34:54
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie.

Dit had ik geprobeerd maar dan krijg ik de volgende melding:
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING
 
Willem L

Willem L

16/03/2012 16:38:44
Quote Anchor link
Ik was er toevallig ook mee bezig vanmiddag.
Dit is mijn uitkomst
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
$to = "[email protected]";    
        //headers and subject
        //$headers  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
        //$headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
        $headers = "From: ".$naam." <".$email.">\r\n";
        
        $body = "Melding\r\n";
        $body .= "Naam        : ".$naam."\r\n";
        $body .= "Email         : ".$email."\r\n";
        $body .= "Straat        : ".$straat."\r\n";
        $body .= "Onderwerp: ".$onderwerp."\r\n";        
        $body .= "Bericht       : ".$bericht."\r\n";
        //$body .= "IP: ".$ip."\r\n";
        
            if (mail($to, $onderwerp, $body)) {
                $verzonden  = TRUE;
                $melding    = "Hartelijk dank voor uw reactie. ";
                
                //$melding   .= "U ontvangt zo snel mogelijk antwoord. ";
            } else {
                $verzonden  = FALSE;
                $melding    = "Uw bericht kon niet worden verzonden. ";
                $melding   .= "Wijzig het e-mailadres of probeer het later nog een keer. ";
            }
        }
[/CODE]
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

16/03/2012 16:45:26
Quote Anchor link
Je kan ook html gebruiken binnen je mail waardoor je <br> kunt gebruiken.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2012 17:14:12
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$bericht
  = "Mijn voornaam is ".$_POST['naam'].PHP_EOL;
        $bericht .= "Mijn achternaam is ".$_POST['land'].PHP_EOL;
    $bericht .= "Speltak is ".$_POST['speltak'].PHP_EOL;
    $bericht .= "Materiaal ".$_POST['materiaal'].PHP_EOL;
        mail ("[email protected]", "Bestellen materiaal", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
?>





Toevoeging op 16/03/2012 17:16:05:

Uit je andere post:
- SanThe - op 15/03/2012 19:02:43:
 
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 17:21:53
Quote Anchor link
bedankt voor je reactie.
als ik het goed begrijp
en ik pas $bericht naar $headers komt het de mail niet meer aan in mijn spambox?
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2012 17:26:01
Quote Anchor link
En nu in fatsoenlijk Nederlands.
 
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 17:40:13
Quote Anchor link
haha sorry.

Het script werkt wel, komt alleen in mijn spambox terecht
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2012 17:42:17
Quote Anchor link
- SanThe - op 16/03/2012 17:14:12:
Uit je andere post:
- SanThe - op 15/03/2012 19:02:43:


Heb je dit al in orde?
 
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 17:45:17
Quote Anchor link
Nee maar snap ook niet precies.

heb nog steeds dit wat poet ik precies veranderen.
sorry maar heb er echt geen verstand van

script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
// in style.css staat de opmaak van deze pagina
include 'style.html';

//Als men op de Submit knop heeft gedrukt van het formulier...
if (isset($_POST['verzenden'])) {
    if (!isset($_POST['naam'])) {
        $error = "Naam is niet ingevuld<BR />";      
    }
if (!isset($_POST['land'])) {
        $error .= "Land is niet ingevuld";
    }

  
     if (!isset($_POST['speltak'])) {
        $error .= "Speltak is niet ingevuld";
    }

     if (!isset($_POST['materiaal'])) {
        $error .= "Materiaal is niet ingevuld";
    }

    
    if (!isset($error)) {

        $bericht  = "Mijn voornaam is ".$_POST['naam'];
        $bericht .= "Mijn achternaam is ".$_POST['land'];
    $bericht .= "Speltak is ".$_POST['speltak'];
    $bericht .= "Materiaal ".$_POST['materiaal'];
        mail ("[email protected]", "Bestellen materiaal", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
 
// hieronder wordt er een bedankje gegeven
        echo "Bedankt voor het bestellen van het materiaal!";

    }
else {
    
        echo "Gelieve alle formuliervelden netjes in te vullen !<BR /><BR />";
        echo "<FONT COLOR=\"#FF0000\">".$error."</FONT>";
        
    }
    
}
else {

    echo "U moet eerst het formulier invullen !";

}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2012 17:49:09
Quote Anchor link
Jij hebt dit in je mailcommando:
mail ("...", "...", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
Die vierde parameter: "FROM: Materiaal HKG" is compleet onzinnig.
Kijk op die link, daar staat wat er wél moet staan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.