Verwerken webformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 16:24:26
Quote Anchor link
Ik heb een klein webformulier die verzonden wordt naar mail, echter is deze mail slecht te lezen aangezien alles achter elkaar staat.
Hoe kan ik de opmaak van de mail aanpassen?

Script:
$bericht = "Mijn voornaam is ".$_POST['naam'];
$bericht .= "Mijn achternaam is ".$_POST['land'];
$bericht .= "Speltak is ".$_POST['speltak'];
$bericht .= "Materiaal ".$_POST['materiaal'];
mail ("[email protected]", "Bestellen materiaal", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
Gewijzigd op 16/03/2012 16:25:08 door PHP ifelse
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:02:24
 
Willem L

Willem L

16/03/2012 16:32:41
Quote Anchor link
$bericht = "Mijn voornaam is ".$_POST['naam']"\r\n";
$bericht .= "Mijn achternaam is ".$_POST['land']"\r\n";
$bericht .= "Speltak is ".$_POST['speltak']"\r\n";
$bericht .= "Materiaal ".$_POST['materiaal']"\r\n";
mail ("[email protected]", "Bestellen materiaal", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
 
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 16:34:54
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie.

Dit had ik geprobeerd maar dan krijg ik de volgende melding:
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING
 
Willem L

Willem L

16/03/2012 16:38:44
Quote Anchor link
Ik was er toevallig ook mee bezig vanmiddag.
Dit is mijn uitkomst
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
$to = "[email protected]";    
        //headers and subject
        //$headers  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
        //$headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
        $headers = "From: ".$naam." <".$email.">\r\n";
        
        $body = "Melding\r\n";
        $body .= "Naam        : ".$naam."\r\n";
        $body .= "Email         : ".$email."\r\n";
        $body .= "Straat        : ".$straat."\r\n";
        $body .= "Onderwerp: ".$onderwerp."\r\n";        
        $body .= "Bericht       : ".$bericht."\r\n";
        //$body .= "IP: ".$ip."\r\n";
        
            if (mail($to, $onderwerp, $body)) {
                $verzonden  = TRUE;
                $melding    = "Hartelijk dank voor uw reactie. ";
                
                //$melding   .= "U ontvangt zo snel mogelijk antwoord. ";
            } else {
                $verzonden  = FALSE;
                $melding    = "Uw bericht kon niet worden verzonden. ";
                $melding   .= "Wijzig het e-mailadres of probeer het later nog een keer. ";
            }
        }
[/CODE]
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

16/03/2012 16:45:26
Quote Anchor link
Je kan ook html gebruiken binnen je mail waardoor je <br> kunt gebruiken.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2012 17:14:12
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$bericht
  = "Mijn voornaam is ".$_POST['naam'].PHP_EOL;
        $bericht .= "Mijn achternaam is ".$_POST['land'].PHP_EOL;
    $bericht .= "Speltak is ".$_POST['speltak'].PHP_EOL;
    $bericht .= "Materiaal ".$_POST['materiaal'].PHP_EOL;
        mail ("[email protected]", "Bestellen materiaal", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
?>





Toevoeging op 16/03/2012 17:16:05:

Uit je andere post:
- SanThe - op 15/03/2012 19:02:43:
 
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 17:21:53
Quote Anchor link
bedankt voor je reactie.
als ik het goed begrijp
en ik pas $bericht naar $headers komt het de mail niet meer aan in mijn spambox?
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2012 17:26:01
Quote Anchor link
En nu in fatsoenlijk Nederlands.
 
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 17:40:13
Quote Anchor link
haha sorry.

Het script werkt wel, komt alleen in mijn spambox terecht
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2012 17:42:17
Quote Anchor link
- SanThe - op 16/03/2012 17:14:12:
Uit je andere post:
- SanThe - op 15/03/2012 19:02:43:


Heb je dit al in orde?
 
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 17:45:17
Quote Anchor link
Nee maar snap ook niet precies.

heb nog steeds dit wat poet ik precies veranderen.
sorry maar heb er echt geen verstand van

script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
// in style.css staat de opmaak van deze pagina
include 'style.html';

//Als men op de Submit knop heeft gedrukt van het formulier...
if (isset($_POST['verzenden'])) {
    if (!isset($_POST['naam'])) {
        $error = "Naam is niet ingevuld<BR />";      
    }
if (!isset($_POST['land'])) {
        $error .= "Land is niet ingevuld";
    }

  
     if (!isset($_POST['speltak'])) {
        $error .= "Speltak is niet ingevuld";
    }

     if (!isset($_POST['materiaal'])) {
        $error .= "Materiaal is niet ingevuld";
    }

    
    if (!isset($error)) {

        $bericht  = "Mijn voornaam is ".$_POST['naam'];
        $bericht .= "Mijn achternaam is ".$_POST['land'];
    $bericht .= "Speltak is ".$_POST['speltak'];
    $bericht .= "Materiaal ".$_POST['materiaal'];
        mail ("[email protected]", "Bestellen materiaal", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
 
// hieronder wordt er een bedankje gegeven
        echo "Bedankt voor het bestellen van het materiaal!";

    }
else {
    
        echo "Gelieve alle formuliervelden netjes in te vullen !<BR /><BR />";
        echo "<FONT COLOR=\"#FF0000\">".$error."</FONT>";
        
    }
    
}
else {

    echo "U moet eerst het formulier invullen !";

}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2012 17:49:09
Quote Anchor link
Jij hebt dit in je mailcommando:
mail ("...", "...", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
Die vierde parameter: "FROM: Materiaal HKG" is compleet onzinnig.
Kijk op die link, daar staat wat er wél moet staan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.