Verzend knop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dennis

Dennis

24/12/2007 16:01:00
Quote Anchor link
Ik zoek een code voor een email verzend knop voor op me site
als je op zon knop drukt dat er dan het bovenstaande forumulier word verzonden
ik heb zelf gemaakt maar hij verzend niet
de code is waarschijnlijk niet goed iemand ideen?
de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<P>Wat je wilt worden:<SELECT style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana" name=newwindowKeuzelijst> <OPTION value="" selected>mod</OPTION><OPTION value="">admin</OPTION><OPTION value="">nieuws reporter</OPTION><OPTION value="">catologus medewerker</OPTION><OPTION value="">Habbosafari X</OPTION></SELECT></P>
<P>Je habbonaam:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana"></P>
<P>Je habbosafari naam:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana"></P>
<P>Waarom je dit wilt worden<TEXTAREA onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="WIDTH: 330px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana; HEIGHT: 59px" rows=3 cols=40> </TEXTAREA></P>
<P>&nbsp;</P>
<P><INPUT id=verzendKnop style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana" onclick="VerstuurFormulier('mailto:[email protected]')" type=button value="Stuur Solicitatie"></P>
<DIV id=antwoordTekst style="DISPLAY: none"><!-- Begin_system<LINK href="http://everyoneweb.com/WA/datafilesLaatje10zien/WeergaveStyles_Body.css" type=text/css rel=stylesheet>We hebben je Solicitatie ONTVANGEN! End_system !--></DIV>

Als je op verzenden drukt krijg ik geen mail
sterker nog het word niet geopent
wat geopent hoort te worden
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:21:20
 
PH-MJS

PH-MJS

24/12/2007 16:04:00
Quote Anchor link
Post de functie verstuurFormulier is.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 16:09:00
Quote Anchor link
Gebruik en om je script heen.
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:20:00
Quote Anchor link
San dat werkt niet
ph het is een enkele pagina
enig ideeën verder?
 
- -

- -

24/12/2007 16:21:00
Quote Anchor link
SanThe wil jij er even code tags omheen zetten voor Dennis?

En post je javascript eens Dennis want hier kunnen we niets mee ;)

Edit:
Excuses
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:25:00
Quote Anchor link
het is gewoon simpel gemaakt geen java ofzo
Edit:

Deze code hadden we al. Is dus verwijderd.
En gebruik bij de code-tags [ en ] haken en geen < en >.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 16:25:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 24.12.2007 16:20:
San dat werkt niet

Het is geen San maar SanThe.
En dat geldt ook voor Kruidnootje.nl

En zie je eerste, gewijzigde, post. Wat zou er niet aan werken?

Edit:
Ik heb je volgende post met nogmaals dezelfde code verwijderd.
Leer posten, lees de FAQ's eens door.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
- -

- -

24/12/2007 16:30:00
Quote Anchor link
Misschien ligt het aan die javascriptfunctie?
 
Wesley

Wesley

24/12/2007 16:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input blabla="iets" onclick="this.form.submit();">


Mischien werkt dat. *gebruikt hem bij iets anders met onChange*
Dit zou ook moeten werken though..

EDIT: Gebruik php $_POST en op mail.php verwerk je het formulier oid..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:35:00
Quote Anchor link
Wesley schreef op 24.12.2007 16:33:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input blabla="iets" onclick="this.form.submit();">


Mischien werkt dat. *gebruikt hem bij iets anders met onChange*
Dit zou ook moeten werken though..

EDIT: Gebruik php $_POST en op mail.php verwerk je het formulier oid..


kep het id dat dat niet werkt omdat het een Vak is om in te schrijven ik wil een knop
bedankt voor de moeite
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

24/12/2007 16:37:00
Quote Anchor link
bij je knop staat dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type=button
moet dat niet dit worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type="button"
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:39:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 24.12.2007 16:25:
Dennis schreef op 24.12.2007 16:20:
San dat werkt niet

Het is geen San maar SanThe.
En dat geldt ook voor Kruidnootje.nl

En zie je eerste, gewijzigde, post. Wat zou er niet aan werken?

Edit:
Ik heb je volgende post met nogmaals dezelfde code verwijderd.
Leer posten, lees de FAQ's eens door.

excuus. Als ik op de knop druk werkt het gewoon niet dan zend ie niets er staat onderaan windows explorer fout op pagina
 
Wesley

Wesley

24/12/2007 16:43:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 24.12.2007 16:35:
Wesley schreef op 24.12.2007 16:33:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input blabla="iets" onclick="this.form.submit();">


Mischien werkt dat. *gebruikt hem bij iets anders met onChange*
Dit zou ook moeten werken though..

EDIT: Gebruik php $_POST en op mail.php verwerk je het formulier oid..


kep het id dat dat niet werkt omdat het een Vak is om in te schrijven ik wil een knop
bedankt voor de moeite


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="submit" value="Stuur je sollicitatie!" class="button" onclick="this.form.submit();">

CSS code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
input.button {
border-style: solid;
border-width: 1px;
border-color: #000;
background-color: #999;
color: #000;
}

Klaar zijn we. Je hebt een knopje, je post naar mail.php,
en op mail.php verwerk je de gegevens en verstuur je ze naar je mailaccount
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:43:00
Quote Anchor link
Paradox ™. schreef op 24.12.2007 16:37:
bij je knop staat dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type=button
moet dat niet dit worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type="button"

Dit heb ik aangepast
het maakt niet uit
de code werkt nog steeds niet
heb er een stuk uitgehaald
wat opzicht niet nodig is,
 

24/12/2007 16:53:00
Quote Anchor link
Kruidnootje.nl schreef op 24.12.2007 16:30:
Misschien ligt het aan die javascriptfunctie?

Hier heb je nog niet op gereageert. Dit is waarschijnlijk het probleem. Die knop werkt niet, wat moet die knop doen? Dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<INPUT id=verzendKnop onclick="VerstuurFormulier('mailto:[email protected]')" type=button value="Stuur Solicitatie">

Hij moet dus als er op gedrukt is, een javascriptje uitvoeren (verstuurformulier). Daar gaat het de fout in.

Plaat dus effe dat VerstuurFormulier gedoe.

Edit: Ik had ipv een [/quote]. De phphulp ubb parser vond dat blijkbaar niet zo fijn, en liet maar een deel van mijn post achterwegen. Zo klopt ie weer. (Als je op quote had gedrukt had je gezien dat er meer stond :-) ).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:58:00
Quote Anchor link
heb geen ervaring met javascript..
 
- -

- -

24/12/2007 17:00:00
Quote Anchor link
Ja waarom zeg je dan dat je het zelf heb gemaakt :s

Anyhow, plaats je javascript
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 24.12.2007 16:58:
heb geen ervaring met javascript..

Dat wordt niet gevraagd. Het Javascriptje wordt gevraagd.
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 17:05:00
Quote Anchor link
de code heb ik via vakken te plaatsen gemaakt
meer niet,
geen java niets :P
gewoon codes voor vakken gebruiken like:

<TEXTAREA onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="WIDTH:330px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana; HEIGHT: 59px" rows=3 cols=40> </TEXTAREA>

en:

<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 17:07:00
Quote Anchor link
onBlur() is Javascript.
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 17:19:00
Quote Anchor link
ik snap het niet,wat er aan fout is
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.