Verzend knop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dennis

Dennis

24/12/2007 16:01:00
Quote Anchor link
Ik zoek een code voor een email verzend knop voor op me site
als je op zon knop drukt dat er dan het bovenstaande forumulier word verzonden
ik heb zelf gemaakt maar hij verzend niet
de code is waarschijnlijk niet goed iemand ideen?
de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<P>Wat je wilt worden:<SELECT style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana" name=newwindowKeuzelijst> <OPTION value="" selected>mod</OPTION><OPTION value="">admin</OPTION><OPTION value="">nieuws reporter</OPTION><OPTION value="">catologus medewerker</OPTION><OPTION value="">Habbosafari X</OPTION></SELECT></P>
<P>Je habbonaam:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana"></P>
<P>Je habbosafari naam:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana"></P>
<P>Waarom je dit wilt worden<TEXTAREA onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="WIDTH: 330px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana; HEIGHT: 59px" rows=3 cols=40> </TEXTAREA></P>
<P>&nbsp;</P>
<P><INPUT id=verzendKnop style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana" onclick="VerstuurFormulier('mailto:[email protected]')" type=button value="Stuur Solicitatie"></P>
<DIV id=antwoordTekst style="DISPLAY: none"><!-- Begin_system<LINK href="http://everyoneweb.com/WA/datafilesLaatje10zien/WeergaveStyles_Body.css" type=text/css rel=stylesheet>We hebben je Solicitatie ONTVANGEN! End_system !--></DIV>

Als je op verzenden drukt krijg ik geen mail
sterker nog het word niet geopent
wat geopent hoort te worden
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:02:57
 
PH-MJS

PH-MJS

24/12/2007 16:04:00
Quote Anchor link
Post de functie verstuurFormulier is.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 16:09:00
Quote Anchor link
Gebruik en om je script heen.
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:20:00
Quote Anchor link
San dat werkt niet
ph het is een enkele pagina
enig ideeën verder?
 
- -

- -

24/12/2007 16:21:00
Quote Anchor link
SanThe wil jij er even code tags omheen zetten voor Dennis?

En post je javascript eens Dennis want hier kunnen we niets mee ;)

Edit:
Excuses
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:25:00
Quote Anchor link
het is gewoon simpel gemaakt geen java ofzo
Edit:

Deze code hadden we al. Is dus verwijderd.
En gebruik bij de code-tags [ en ] haken en geen < en >.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 16:25:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 24.12.2007 16:20:
San dat werkt niet

Het is geen San maar SanThe.
En dat geldt ook voor Kruidnootje.nl

En zie je eerste, gewijzigde, post. Wat zou er niet aan werken?

Edit:
Ik heb je volgende post met nogmaals dezelfde code verwijderd.
Leer posten, lees de FAQ's eens door.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
- -

- -

24/12/2007 16:30:00
Quote Anchor link
Misschien ligt het aan die javascriptfunctie?
 
Wesley

Wesley

24/12/2007 16:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input blabla="iets" onclick="this.form.submit();">


Mischien werkt dat. *gebruikt hem bij iets anders met onChange*
Dit zou ook moeten werken though..

EDIT: Gebruik php $_POST en op mail.php verwerk je het formulier oid..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:35:00
Quote Anchor link
Wesley schreef op 24.12.2007 16:33:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input blabla="iets" onclick="this.form.submit();">


Mischien werkt dat. *gebruikt hem bij iets anders met onChange*
Dit zou ook moeten werken though..

EDIT: Gebruik php $_POST en op mail.php verwerk je het formulier oid..


kep het id dat dat niet werkt omdat het een Vak is om in te schrijven ik wil een knop
bedankt voor de moeite
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

24/12/2007 16:37:00
Quote Anchor link
bij je knop staat dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type=button
moet dat niet dit worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type="button"
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:39:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 24.12.2007 16:25:
Dennis schreef op 24.12.2007 16:20:
San dat werkt niet

Het is geen San maar SanThe.
En dat geldt ook voor Kruidnootje.nl

En zie je eerste, gewijzigde, post. Wat zou er niet aan werken?

Edit:
Ik heb je volgende post met nogmaals dezelfde code verwijderd.
Leer posten, lees de FAQ's eens door.

excuus. Als ik op de knop druk werkt het gewoon niet dan zend ie niets er staat onderaan windows explorer fout op pagina
 
Wesley

Wesley

24/12/2007 16:43:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 24.12.2007 16:35:
Wesley schreef op 24.12.2007 16:33:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input blabla="iets" onclick="this.form.submit();">


Mischien werkt dat. *gebruikt hem bij iets anders met onChange*
Dit zou ook moeten werken though..

EDIT: Gebruik php $_POST en op mail.php verwerk je het formulier oid..


kep het id dat dat niet werkt omdat het een Vak is om in te schrijven ik wil een knop
bedankt voor de moeite


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="submit" value="Stuur je sollicitatie!" class="button" onclick="this.form.submit();">

CSS code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
input.button {
border-style: solid;
border-width: 1px;
border-color: #000;
background-color: #999;
color: #000;
}

Klaar zijn we. Je hebt een knopje, je post naar mail.php,
en op mail.php verwerk je de gegevens en verstuur je ze naar je mailaccount
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:43:00
Quote Anchor link
Paradox ™. schreef op 24.12.2007 16:37:
bij je knop staat dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type=button
moet dat niet dit worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type="button"

Dit heb ik aangepast
het maakt niet uit
de code werkt nog steeds niet
heb er een stuk uitgehaald
wat opzicht niet nodig is,
 

24/12/2007 16:53:00
Quote Anchor link
Kruidnootje.nl schreef op 24.12.2007 16:30:
Misschien ligt het aan die javascriptfunctie?

Hier heb je nog niet op gereageert. Dit is waarschijnlijk het probleem. Die knop werkt niet, wat moet die knop doen? Dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<INPUT id=verzendKnop onclick="VerstuurFormulier('mailto:[email protected]')" type=button value="Stuur Solicitatie">

Hij moet dus als er op gedrukt is, een javascriptje uitvoeren (verstuurformulier). Daar gaat het de fout in.

Plaat dus effe dat VerstuurFormulier gedoe.

Edit: Ik had ipv een [/quote]. De phphulp ubb parser vond dat blijkbaar niet zo fijn, en liet maar een deel van mijn post achterwegen. Zo klopt ie weer. (Als je op quote had gedrukt had je gezien dat er meer stond :-) ).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:58:00
Quote Anchor link
heb geen ervaring met javascript..
 
- -

- -

24/12/2007 17:00:00
Quote Anchor link
Ja waarom zeg je dan dat je het zelf heb gemaakt :s

Anyhow, plaats je javascript
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 24.12.2007 16:58:
heb geen ervaring met javascript..

Dat wordt niet gevraagd. Het Javascriptje wordt gevraagd.
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 17:05:00
Quote Anchor link
de code heb ik via vakken te plaatsen gemaakt
meer niet,
geen java niets :P
gewoon codes voor vakken gebruiken like:

<TEXTAREA onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="WIDTH:330px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana; HEIGHT: 59px" rows=3 cols=40> </TEXTAREA>

en:

<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 17:07:00
Quote Anchor link
onBlur() is Javascript.
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 17:19:00
Quote Anchor link
ik snap het niet,wat er aan fout is
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.