Verzend knop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dennis

Dennis

24/12/2007 16:01:00
Quote Anchor link
Ik zoek een code voor een email verzend knop voor op me site
als je op zon knop drukt dat er dan het bovenstaande forumulier word verzonden
ik heb zelf gemaakt maar hij verzend niet
de code is waarschijnlijk niet goed iemand ideen?
de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<P>Wat je wilt worden:<SELECT style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana" name=newwindowKeuzelijst> <OPTION value="" selected>mod</OPTION><OPTION value="">admin</OPTION><OPTION value="">nieuws reporter</OPTION><OPTION value="">catologus medewerker</OPTION><OPTION value="">Habbosafari X</OPTION></SELECT></P>
<P>Je habbonaam:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana"></P>
<P>Je habbosafari naam:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana"></P>
<P>Waarom je dit wilt worden<TEXTAREA onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="WIDTH: 330px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana; HEIGHT: 59px" rows=3 cols=40> </TEXTAREA></P>
<P>&nbsp;</P>
<P><INPUT id=verzendKnop style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana" onclick="VerstuurFormulier('mailto:[email protected]')" type=button value="Stuur Solicitatie"></P>
<DIV id=antwoordTekst style="DISPLAY: none"><!-- Begin_system<LINK href="http://everyoneweb.com/WA/datafilesLaatje10zien/WeergaveStyles_Body.css" type=text/css rel=stylesheet>We hebben je Solicitatie ONTVANGEN! End_system !--></DIV>

Als je op verzenden drukt krijg ik geen mail
sterker nog het word niet geopent
wat geopent hoort te worden
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 05:39:26
 
PH-MJS

PH-MJS

24/12/2007 16:04:00
Quote Anchor link
Post de functie verstuurFormulier is.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 16:09:00
Quote Anchor link
Gebruik en om je script heen.
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:20:00
Quote Anchor link
San dat werkt niet
ph het is een enkele pagina
enig ideeën verder?
 
- -

- -

24/12/2007 16:21:00
Quote Anchor link
SanThe wil jij er even code tags omheen zetten voor Dennis?

En post je javascript eens Dennis want hier kunnen we niets mee ;)

Edit:
Excuses
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:25:00
Quote Anchor link
het is gewoon simpel gemaakt geen java ofzo
Edit:

Deze code hadden we al. Is dus verwijderd.
En gebruik bij de code-tags [ en ] haken en geen < en >.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 16:25:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 24.12.2007 16:20:
San dat werkt niet

Het is geen San maar SanThe.
En dat geldt ook voor Kruidnootje.nl

En zie je eerste, gewijzigde, post. Wat zou er niet aan werken?

Edit:
Ik heb je volgende post met nogmaals dezelfde code verwijderd.
Leer posten, lees de FAQ's eens door.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
- -

- -

24/12/2007 16:30:00
Quote Anchor link
Misschien ligt het aan die javascriptfunctie?
 
Wesley

Wesley

24/12/2007 16:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input blabla="iets" onclick="this.form.submit();">


Mischien werkt dat. *gebruikt hem bij iets anders met onChange*
Dit zou ook moeten werken though..

EDIT: Gebruik php $_POST en op mail.php verwerk je het formulier oid..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:35:00
Quote Anchor link
Wesley schreef op 24.12.2007 16:33:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input blabla="iets" onclick="this.form.submit();">


Mischien werkt dat. *gebruikt hem bij iets anders met onChange*
Dit zou ook moeten werken though..

EDIT: Gebruik php $_POST en op mail.php verwerk je het formulier oid..


kep het id dat dat niet werkt omdat het een Vak is om in te schrijven ik wil een knop
bedankt voor de moeite
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

24/12/2007 16:37:00
Quote Anchor link
bij je knop staat dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type=button
moet dat niet dit worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type="button"
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:39:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 24.12.2007 16:25:
Dennis schreef op 24.12.2007 16:20:
San dat werkt niet

Het is geen San maar SanThe.
En dat geldt ook voor Kruidnootje.nl

En zie je eerste, gewijzigde, post. Wat zou er niet aan werken?

Edit:
Ik heb je volgende post met nogmaals dezelfde code verwijderd.
Leer posten, lees de FAQ's eens door.

excuus. Als ik op de knop druk werkt het gewoon niet dan zend ie niets er staat onderaan windows explorer fout op pagina
 
Wesley

Wesley

24/12/2007 16:43:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 24.12.2007 16:35:
Wesley schreef op 24.12.2007 16:33:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input blabla="iets" onclick="this.form.submit();">


Mischien werkt dat. *gebruikt hem bij iets anders met onChange*
Dit zou ook moeten werken though..

EDIT: Gebruik php $_POST en op mail.php verwerk je het formulier oid..


kep het id dat dat niet werkt omdat het een Vak is om in te schrijven ik wil een knop
bedankt voor de moeite


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="submit" value="Stuur je sollicitatie!" class="button" onclick="this.form.submit();">

CSS code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
input.button {
border-style: solid;
border-width: 1px;
border-color: #000;
background-color: #999;
color: #000;
}

Klaar zijn we. Je hebt een knopje, je post naar mail.php,
en op mail.php verwerk je de gegevens en verstuur je ze naar je mailaccount
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:43:00
Quote Anchor link
Paradox ™. schreef op 24.12.2007 16:37:
bij je knop staat dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type=button
moet dat niet dit worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type="button"

Dit heb ik aangepast
het maakt niet uit
de code werkt nog steeds niet
heb er een stuk uitgehaald
wat opzicht niet nodig is,
 

24/12/2007 16:53:00
Quote Anchor link
Kruidnootje.nl schreef op 24.12.2007 16:30:
Misschien ligt het aan die javascriptfunctie?

Hier heb je nog niet op gereageert. Dit is waarschijnlijk het probleem. Die knop werkt niet, wat moet die knop doen? Dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<INPUT id=verzendKnop onclick="VerstuurFormulier('mailto:[email protected]')" type=button value="Stuur Solicitatie">

Hij moet dus als er op gedrukt is, een javascriptje uitvoeren (verstuurformulier). Daar gaat het de fout in.

Plaat dus effe dat VerstuurFormulier gedoe.

Edit: Ik had ipv een [/quote]. De phphulp ubb parser vond dat blijkbaar niet zo fijn, en liet maar een deel van mijn post achterwegen. Zo klopt ie weer. (Als je op quote had gedrukt had je gezien dat er meer stond :-) ).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:58:00
Quote Anchor link
heb geen ervaring met javascript..
 
- -

- -

24/12/2007 17:00:00
Quote Anchor link
Ja waarom zeg je dan dat je het zelf heb gemaakt :s

Anyhow, plaats je javascript
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 24.12.2007 16:58:
heb geen ervaring met javascript..

Dat wordt niet gevraagd. Het Javascriptje wordt gevraagd.
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 17:05:00
Quote Anchor link
de code heb ik via vakken te plaatsen gemaakt
meer niet,
geen java niets :P
gewoon codes voor vakken gebruiken like:

<TEXTAREA onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="WIDTH:330px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana; HEIGHT: 59px" rows=3 cols=40> </TEXTAREA>

en:

<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 17:07:00
Quote Anchor link
onBlur() is Javascript.
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 17:19:00
Quote Anchor link
ik snap het niet,wat er aan fout is
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.