Visibility toggle

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 19:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<script>
function show()
{
alert(document.getElementById('text').style.visibility);
  el = document.getElementById('text');
    if(el.style.visibility == "visible")
    {
    el.style.visibility = "hidden";    
    }
    else
    {
    el.style.visibility = "visible";
    }
}
</script>


Dit leek te kloppen volgens mij, alleen als de pagina open werkt het niet, het visible wel alleen de hidden niet...

kan iemand helpen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Veenstra
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 07:51:34
 
Michel W

Michel W

05/08/2008 19:24:00
Quote Anchor link
moet je bij dat script niet iets in de body zetten? Een onload?

Dat heb ik namelijk wel in dit script (misschien kun je er wat meer mee)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<html>
<head>
<title> hidden </title>

    <script language="javascript">
    function Toggle(item)
    {
        obj = document.getElementById(item);
        visible = (obj.style.display!="none");

        if(visible)
        {
            obj.style.display="none";
        }
        else
        {
            obj.style.display="block";
        }
    }
    </script>
</head>

<body onload="Toggle('show_div');">

<a href="javascript:Toggle('show_div')">tekst</A><br/>


<div id="show_div">
Hier komt de hidden stuff te staan

</div>

</body>

</html>
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 19:34:00
Quote Anchor link
nee dit is zowizo anders omdat ik geen display wil gebruiken...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/08/2008 19:50:00
Quote Anchor link
Ik denk dat jouw pagina opnieuw laadt als je op die hyperlink klikt, klopt dat?
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 19:52:00
Quote Anchor link
nee het is geen link, gewoon een onclick op een <u> die pakt hij ook, alleen niet de 2e keer... Hij doet het maar 1 maal

klik maar is op de naam
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Veenstra
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/08/2008 19:56:00
Quote Anchor link
Bedoel je het zo: toggle visibility
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 19:58:00
Quote Anchor link
is die code niet wat overdreven?
mijn manier is toch ook goed?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/08/2008 20:00:00
Quote Anchor link
Als jouw code goed is, waarom open je er dan een topic over?
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:01:00
Quote Anchor link
omdat hij niet werkt;) ik bedoel het idee;)
 
Douwe

Douwe

05/08/2008 20:01:00
Quote Anchor link
Natuurlijk is die code wat overdreven, hij werkt met Mootools wat voor zoiets kleins helemaal niet nodig is. Maar als je al Mootools gebruikt, is dit wel heel handig. Als je geen Mootools gebruikt zou jou code goed genoeg moeten zijn, ik heb nog geen idee waarom die niet werkt... Als je even duidelijk zegt waar ik zou moeten klikken op jouw website om die action the triggeren, kan ik wel wat gaan proberen...
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:02:00
Quote Anchor link
in de eerste zin op de naam
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Veenstra
 
Douwe

Douwe

05/08/2008 20:04:00
Quote Anchor link
Okay, misschien ligt het aan mij, maar er gebeurt hier überhaupt niets... Ook niet de eerste keer dat ik klik...
Ik zie overigens dat je PrototypeJS gebruikt, dan kun je toch ook zo doen:?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
function toggle(el)
{
  el = $(el);
  if(el.getStyle('visibility') == "visible")
  {
    el.setStyle({visibility: 'hidden'});
  }
  else
  {
    el.setStyle({visibility: 'visible'});
  }
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:05:00
Quote Anchor link
huh? bij mij wel... IE7
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:06:00
Quote Anchor link
In FF NIet! wate piep
 
Douwe

Douwe

05/08/2008 20:09:00
Quote Anchor link
Ik gebruik FF3 inderdaad... Misschien kun je mijn nieuwe post even proberen? En waarom wil je geen display gebruiken?

En dat was een bump ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/08/2008 20:10:00
Quote Anchor link
Douwe M schreef op 05.08.2008 20:01:
Natuurlijk is die code wat overdreven, hij werkt met Mootools wat voor zoiets kleins helemaal niet nodig is.

Ja, als dit het enige zou zijn op je hele site wat je nodig hebt aan JavaScript, dan is het onnodige overhead. Maar je kunt het ook zo bekijken: gecomprimeerd is Mootools 63 KB, de grootte van een gemiddelde jpg. In verhouding tot wat je daarvoor krijgt aan (crossbrowser!) JavaScript functionaliteit vind ik dat zeer aanvaardbaar.

De reden dat jouw script niet werkt heeft te maken met een bug in sommige browsers. Als de style visibility nog niet expliciet toegekend is, reageert bijvoorbeeld IE6 niet. Je moet hem dan dus eerst bij de onload zelf op visible zetten en daarna pas je toggle script toepassen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Douwe

Douwe

05/08/2008 20:12:00
Quote Anchor link
Jan; Natuurlijk :) Zoals ik ook zei: Als je Mootools alleen hiervoor installeert is het een beetje zinloos, maar als je het al gebruikt (wat je eigenlijk altijd zou moeten doen als je een beetje met JS wilt gaan doen) is het een goede optie :)
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:13:00
Quote Anchor link
display werkt ook niet...
 
Douwe

Douwe

05/08/2008 20:15:00
Quote Anchor link
Hmmmm... Mijn codetje al geprobeerd?
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:16:00
Quote Anchor link
heb een code gebruikt die normaal wel werkte, doet precies het zelfde.
is er ist op mijn pagina waar hij een conflict mee kan hebben?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/08/2008 20:17:00
Quote Anchor link
@ Johan: hoe kort wil je het hebben? Hier, zeven regeltjes JavaScript (inclusief de script tags), plus de functionaliteit van Mootools in je site:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<script type="text/javascript">
    window.addEvent ('domready', function () {
        $('toggle').addEvent ('click', function (e) {
            $('container').setStyle ('visibility', ($('container').getStyle ('visibility') == 'visible') ? ('hidden') : ('visible'));
        });
    });
</script>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.