Volgende Aflevering Weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »
SXForce

SXForce

19/02/2009 14:42:00
Quote Anchor link
Hoi,

Daar ben ik weer. :P
Dit keer wel met een andere vraag.

Ik heb in de database een tabel 'afleveringen', met deze belangrijke velden voor wat ik wil:
-uitzenddag
-uitzendmaand
-uitzendjaar

Jaja, ik wil het gewoon netjes houden en niet alles in 1 veldje proppen. :P

Nu heb ik al 1 uur geprobeerd een script te maken dat de datum van vandaag leest en dan automatisch zegt welke aflevering de volgende aflevering is.

Dus bijv:
Datum vandaag: 19-02-2009

In database:
- 18-02-2009
- 20-02-2009

Dan zou ik dus willen dat hij de volgende aflevering '20-02-2009' alleen weergeeft.


Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 17:52:07
 
Frank -

Frank -

19/02/2009 14:45:00
Quote Anchor link
Waarom zet je de datum in 3 velden? Of hebben ze het datatype DATE nu echt voor niets uitgevonden?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

19/02/2009 14:45:00
Quote Anchor link
Je moet toch gewoon een datum-kolom maken, want dat kan je er pas meer rekenen. Netjes houden is geen argument wat mij betreft.

Als je een datum-kolom hebt is het heel simpel: WHERE datumkolom >= CURDATE() LIMIT 0,1

[Edit: Typo]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Elwin - Fratsloos
 
SXForce

SXForce

19/02/2009 14:46:00
Quote Anchor link
Oke ik zal gewoon eventjes een extra colom toevoegen. :P

En ja het moet zo eigenlijk wel, het is misschien lastiger om te zien, maar het maakt alles, maar dan ook echt alles op mijn website beter. Met zoekopties naar dag, maand, jaar. En andere dingen waarbij het gewoon makkelijker is om 3 tabellen te hebben.

Maarjah.


Bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door SXForce
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

19/02/2009 14:48:00
Quote Anchor link
Geen rij, maar een kolom. Dit is geen mierenneukerij van mij, maar het zijn twee heel verschillende grootheden.
 
- SanThe -

- SanThe -

19/02/2009 14:49:00
Quote Anchor link
SXForce schreef op 19.02.2009 14:42:
In database:
- 18-02-2009
- 20-02-2009

Helaas, dat is tekst en dat zijn geen datums.
 
SXForce

SXForce

19/02/2009 14:50:00
Quote Anchor link
Elwin schreef op 19.02.2009 14:48:
Geen rij, maar een kolom. Dit is geen mierenneukerij van mij, maar het zijn twee heel verschillende grootheden.


Ik weet wat ik doe, ookal schrijf ik het verkeerd. :P
Maar ik begrijp wat je bedoelt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door SXForce
 
Frank -

Frank -

19/02/2009 14:51:00
Quote Anchor link
Quote:
-uitzenddag
-uitzendmaand
-uitzendjaar

Daar hoef je niets aan toe te voegen, deze ellende gooi je weg en ga je vervangen door één (1) kolom van het datatype DATE. Of zelfs DATETIME wanneer je ook een tijdstip wilt opslaan.

Opmaken van een datum (en/of tijd) doe je in MySQL (ik vrees dat je die ellende gebruikt) met de functie DATE_FORMAT(), zie de MySQL-handleiding.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

19/02/2009 14:53:00
Quote Anchor link
@SXForce
Leer alsjeblieft het verschil tussen tabellen, kolommen en rijen. Dat zijn heel verschillende dingen die je nu al twee keer door elkaar haalt.

En als je een beetje de documentatie van je database induikt zie je dat alle opties die je nu doet ook met functies van de database opgelost kunnen worden. Bijvoorbeeld zoeken op dag, of maand, of combinatie. Alles is mogelijk met een beetje uitzoeken.

Dus ja, je moet een datum-kolom gebruiken. Als je dat niet doet is je eerste vraag zo goed als onmogelijk om te realiseren.
 
SXForce

SXForce

19/02/2009 15:01:00
Quote Anchor link
Wauw dan ben ik superman als dat onmogelijk is, want ik heb zojuist in 5 minuten alles werkend gekregen zonder een column toe te voegen...

Daar verander ik later nog wel wat aan natuurlijk.

Ik snap dat jullie denken, wat doet hij toch moeilijk, maar laat mij toch mn eigen gang gaan zeg...
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

19/02/2009 15:16:00
Quote Anchor link
SXForce schreef op 19.02.2009 15:01:
Ik snap dat jullie denken, wat doet hij toch moeilijk, maar laat mij toch mn eigen gang gaan zeg...
Vraag het dan niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.