Volgende maand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

09/10/2019 15:06:21
Quote Anchor link
Hey leden,

Het is gelukt om de data van deze maand te tonen.

$dt = new DateTime();

// these dates can be... anything really
$intervalStart = $dt->format('Y-m-d'); // today
$intervalEnd = $dt->format('Y-m-t'); // end of month
$intervalEnd .= ' 23:59:59';
$sql = "SELECT *
FROM sportevenementen
WHERE datumtijd BETWEEN '".$intervalStart."' AND '".$intervalEnd."'
ORDER BY datumtijd ASC";
$result = mysqli_query($conn, $sql);

if (mysqli_num_rows($result) > 0) {
// output data of each row
while($row = mysqli_fetch_assoc($result)) {
echo "<td>";
echo date("d-F-Y H:i ",strtotime($row['datumtijd']));
echo "</td>";
echo "<td>" . $row["sport"]. " -> " . $row["geslacht"]. " -> " . $row["evenement"]. "</td><td>" . $row["detail"]. "</td></tr>";
}
} else {
echo "0 results";
}
?>

Maar nu wil ik graag wanneer je onder aan de pagina van oktober op november (volgende) zou klikken, de data van november wordt getoond.

$sql2 = "SELECT * FROM sportevenementen WHERE MONTH(datumtijd) = MONTH(NOW() + INTERVAL 1 MONTH) AND YEAR(datumtijd)= YEAR(NOW()) ORDER BY datumtijd ASC;";

Kan ik hiervoor het beste een sql2 query voor aanmaken?
Want volgens mij is het niet echt handig om een aparte pagina voor november aan te maken, neem ik aan?

Hoe kan ik 2 deze twee query's combineren?

Met vriendelijke groet,

Levy
Gewijzigd op 09/10/2019 15:20:21 door
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:15:26
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/10/2019 15:32:53
Quote Anchor link
Je zou de maand (en het jaar) uit de URL op kunnen halen, en als default de huidige maand en jaar pakken indien er niets in de URL staat.

Deze vraag is in een ander draadje van jou (interne link) in zekere zin al beantwoord.
 

09/10/2019 17:34:09
Quote Anchor link
Oke, maar kan het niet zonder dat het in de URL wordt gecreëerd?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/10/2019 17:44:06
Quote Anchor link
Je zou nette URL's kunnen creëren (calendar/2019/november) maar dan zul je dus code moeten maken die dit weer uitleest.

Je zult in ieder geval op een of andere manier de informatie over moeten brengen want de server weet niet automagisch welke informatie jij wilt zien.

Wat is er tegen op ?(y=2019&)m=11 ?
 

09/10/2019 17:51:01
Quote Anchor link
Bedankt voor je snelle reactie,

Oke, ik snap hem. Ja, het is mooier als de pagina sportevenementen.php blijf houden Xd.

Is het geen goede optie om dan alle data van alle maanden te tonen.
Dan met klapboxen bepaalde maanden te openen, maar dan zit ik met het probleem dat alle data geladen moet worden.

Dan kan ik ook in principe een aparte pagina maken van de volgende maand?
Gewijzigd op 09/10/2019 17:53:11 door
 
Michael -

Michael -

09/10/2019 17:57:49
Quote Anchor link
"Dan kan ik ook in principe een aparte pagina maken van de volgende maand?"

Ik zou het gewoon dynamisch houden zoals Thomas aangeeft. Elke website doet dit immers. Dus ik zou het "Moet zo blijven" gewoon loslaten. Je kunt inderdaad iets met htaccess rewrite mooier maken.
Hoe zie je dat voor je, van elke maand en jaar een aparte pagina?
 

09/10/2019 18:08:57
Quote Anchor link
Ja, daar hebben jullie gelijk in. Dat het beter is om de website dynamisch te houden.
In het script boven aan de pagina, is het alleen voor de maand november.

Ja, dat klopt. Met htaccess kan ik de pagina rewriten.

Maar hoe kan ik dit dan dynamisch maken?
 
Michael -

Michael -

09/10/2019 18:09:44
Quote Anchor link
Als je Thomas voorbeeld aanhoud zou je zoiets kunnen doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$dt
= new DateTime();
if(isset($_GET['y']) && isset($_GET['m'])) {
    if(checkdate($_GET['m'], 1, $_GET['y'])) {
        $dt = new DateTime($_GET['y'].'-'.$_GET['m'].'-01');
    }
}

$intervalStart = $dt->format('Y-m-d'); // today
$intervalEnd = $dt->format('Y-m-t'); // end of month
$intervalEnd .= ' 23:59:59';
?>
Gewijzigd op 09/10/2019 18:23:33 door Michael -
 

09/10/2019 18:17:56
Quote Anchor link
Oke, maar ik heb geen idee hoe ik dit in de URL kan verwerken voor de aankomende maanden.

Met een GET of POST?
En hoe ik dit weer combineer met de sql query.
 
Michael -

Michael -

09/10/2019 18:20:37
Quote Anchor link
Dit heb je al in je query. Je gebruikt nu die intervalStart en intervalEnd al in je query. Die pas je alleen aan.
Zoals Thomas zei; de link wordt dan sportevenementen.php?y=2019&m=11

De navigatie zou je bijvoorbeeld zo kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo '<a href="' . $dt->sub(new \DateInterval('P1M'))->format("?\y=Y&\m=m") . '">Vorige</a>
<a href="'
. $dt->add(new \DateInterval('P2M'))->format("?\y=Y&\m=m") . '">Volgende</a>';
?>
 

09/10/2019 18:26:41
Quote Anchor link
Ja, bedankt!

$dt->sub daar was ik nooit opgekomen. Wat betekent sub?

Verder gaat het wel lukken met de htaccess.
Gewijzigd op 09/10/2019 18:28:23 door
 
Michael -

Michael -

09/10/2019 18:30:21
Quote Anchor link
Zoals eerder gezegd, alles vind je terug op php.net
Quote:
DateTime::add() - Adds an amount of days, months, years, hours, minutes and seconds to a DateTime object
DateTime::sub() - Subtracts an amount of days, months, years, hours, minutes and seconds from a DateTime object

DateTime::sub
 

09/10/2019 18:33:15
Quote Anchor link
Reuze bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.