Waar aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »
Davy janssens

davy janssens

30/01/2019 10:59:30
Quote Anchor link
Beste,

Aangezien mijn minieme kennis van php hier mijn vraag.
Op de pagina http://www.lvc-containerbouw.be/2018/containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=81
Zie je allemaal afbeeldingen staan. Deze zouden in het groot moeten komen staan.
Als ik via Firefox het bekijk zie ik onderstaande regel:
<img src="http://www.lvc-containerbouw.be/systeem/app/web/upload/small/43_fc56f2fd1ed56a9aa0ddeb8b0f845e28.jpg" alt="">
Als ik hier de 'small' verander in 'large' vult hij het volledig.
Maar de vraag is waar ik dit kan vinden en dus waar ik het ook kan aanpassen?

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:51:18
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2019 12:54:14
Quote Anchor link
Kijk eens in 2018/containers.php?
 
Davy janssens

davy janssens

30/01/2019 13:01:01
Quote Anchor link
Mijn excuses voor het onoverzichtelijk maken, maar hieronder het bestand container.php.
Maar zie niks wat hiermee te maken kan hebben:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
ob_start();
?>

<!DOCTYPE html>
<html class="boxed" lang="nl-BE">
<head>

<!-- Basic -->
<meta charset="utf-8">
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">

<title>LVC - Containerbouw</title>

{YP_META}
<meta name="keywords" content="lvc,containers,maatwerk,nieuw,lommel,perscontainer,kartoncontainer,trappen,voetgangertunnels,plateau,gesloten,chassis,maiscontainer,portaalcontainer,onderdelen" />
<meta name="description" content="LVC-containerbouw - Alle types van containers, ook maatwerk!">
<meta name="author" content="publistep.be">

<!-- Favicon -->
<link rel="shortcut icon" href="img/favicon.ico" type="image/x-icon" />
<link rel="apple-touch-icon" href="img/apple-touch-icon.png">

<!-- Mobile Metas -->
<meta name="viewport" content="width=device-width, minimum-scale=1.0, maximum-scale=1.0, user-scalable=no">

<!-- Web Fonts -->
<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,400,600,700,800%7CShadows+Into+Light" rel="stylesheet" type="text/css">

<!-- Vendor CSS -->
<link rel="stylesheet" href="vendor/bootstrap/css/bootstrap.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/font-awesome/css/font-awesome.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/animate/animate.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/simple-line-icons/css/simple-line-icons.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/owl.carousel/assets/owl.carousel.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/owl.carousel/assets/owl.theme.default.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/magnific-popup/magnific-popup.min.css">

<!-- Theme CSS -->
<link rel="stylesheet" href="css/theme.css">
<link rel="stylesheet" href="css/theme-elements.css">

<!-- Current Page CSS -->
<link rel="stylesheet" href="vendor/rs-plugin/css/settings.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/rs-plugin/css/layers.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/rs-plugin/css/navigation.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/circle-flip-slideshow/css/component.css">

<!-- Skin CSS -->
<link rel="stylesheet" href="css/skins/lvc.css">

<!-- Theme Custom CSS -->
<link rel="stylesheet" href="css/custom.css">

<!-- Head Libs -->
<script src="vendor/modernizr/modernizr.min.js"></script>

</head>
<body>
<!--FACEBOOK-->
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11&appId=1503121049943105';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<!--EINDE FACEBOOK-->
<div class="body">
<header id="header" data-plugin-options="{'stickyEnabled': true, 'stickyEnableOnBoxed': true, 'stickyEnableOnMobile': true, 'stickyChangeLogoWrapper': false, 'stickyStartAt': 1, 'stickySetTop': '0', 'stickyChangeLogo': true}">
<div class="header-body">
<div class="header-container container">
<div class="header-row">
<div class="header-column">
<div class="header-logo">
<a href="index.html">
<img alt="LVC Containerbouw" width="222" height="108" data-sticky-width="133" data-sticky-height="65" data-sticky-top="-10" src="img/logo.png">
</a>
</div>
</div>
<div class="header-column">
<div class="header-row hidden-xs hidden-sm">
<nav class="header-nav-top">
<ul class="nav nav-pills">
<li>
<span class="ws-nowrap"><i class="fa fa-phone"></i> <b>+32(0)11 55.28.17</b> of <b>+32(0)11 54.40.47</b></span>
</li>
</ul>
</nav>
</div>
<div class="header-row">
<div class="header-nav">
<button class="btn header-btn-collapse-nav" data-toggle="collapse" data-target=".header-nav-main">
<i class="fa fa-bars"></i>
</button>
<ul class="header-social-icons social-icons hidden-xs">
<li class="social-icons-facebook"><a href="https://www.facebook.com/LVCcontainerbouw/" target="_blank" title="Facebook"><i class="fa fa-facebook"></i></a></li>
<li class="social-icons-linkedin"><a href="https://www.linkedin.com/company/lvc-containerbouw?trk=hb_tab_compy_id_2862844" target="_blank" title="Linkedin"><i class="fa fa-linkedin"></i></a></li>
</ul>
<div class="header-nav-main header-nav-main-effect-1 header-nav-main-sub-effect-1 collapse">
<nav>
<ul class="nav nav-pills" id="mainNav">
<li class="">
<a href="index.html">
<i class="fa fa-home"></i> Home
</a>
</li>
<li class="dropdown active">
<a class="dropdown-toggle" href="#">
Producten
</a>
<ul class="dropdown-menu">
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=76">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Specials op maat
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=79">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Perscontainers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=80">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Karren
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=81">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Opvang- en steenbakken
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=82">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Trappen
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=83">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Voetgangertunnels
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=84">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Onderdelen containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=75">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Open containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=85">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Plateau containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=86">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Gesloten containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=87">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Gesloten containers met beweegbaar dak
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=88">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Hardox containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=89">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Chassis en containertafels
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=90">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Keuring van containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=91">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Ontwaterings / Slibcontainers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=92">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Maïscontainers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=93">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Portaalcontainers
</a>
</li>
</ul>
</li>
<li class="">
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=78">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Stock
</a>
</li>
<li class="">
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=77">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Tweedehands
</a>
</li>
<li class="">
<a href="verhuur-containers.html">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Verhuur
</a>
</li>
<!--<li class="">
<a href="herstellingen.html">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Herstellingen
</a>
</li>-->
<li class="">
<a href="contact.html">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Contact
</a>
</li>
</ul>
</nav>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</header>

<div role="main" class="main">

<div class="container_fluid">
<img class="img-responsive" src="./img/slides/header-containers.jpg" width="100%">
</div>

<section class="section section-secondary mt-none">
<div class="container">

<div class="row">
<div class="col-md-8">
<h2><span class="zwart">Onze <strong>containers</strong></span></h2>
<div class="row">
<div class="col-sm-12">
{YP_LISTINGS}
</div>
</div>
</div>

</div>
</div>

</section>
</div>

<footer id="footer">
<div class="container">
<div class="row">
<div class="footer-bg">
<img src="img/gegevens.png">
</div>
<div class="col-md-3">
<div class="newsletter">
<h4>LVC Containerbouw</h4>
<p class="footer">Heeft u vragen?<br>...of u wenst een offerte?<br><a href="contact.html"><b><u>Contacteer</u></b></a> ons vrijblijvend.</p>
</div>
</div>
<div class="col-md-3">
<div class="contact-details">
<h4>Openingsuren</h4>
<ul class="contact">
<li><p class="footer"><i class="fa fa-clock-o"></i> <strong>Maandag t/m vrijdag:</strong><br>8u00 tot 12u00 en 12u30 tot 17u00</p></li>
<li><p class="footer"><i class="fa fa-clock-o"></i> <strong>Afspraak:</strong> mogelijk op zaterdagvoorm. en na de kantooruren</p></li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="col-md-4">
<div class="contact-details">
<h4>Contactgegevens</h4>
<ul class="contact">
<li><p class="footer"><i class="fa fa-map-marker"></i> <strong>Adres:</strong> Joris Helleputtestraat 9 - 3920 Lommel</p></li>
<li><p class="footer"><i class="fa fa-phone"></i> <strong>Tel:</strong> +32(0)11-55.28.17 of +32(0)11-54.40.47</p></li>
<li><p class="footer"><i class="fa fa-envelope"></i> <strong>Email:</strong> <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></p></li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="col-md-2">
<h4>Volg ons</h4>
<ul class="social-icons">
<li class="social-icons-facebook"><a href="https://www.facebook.com/LVCcontainerbouw/" target="_blank" title="Facebook"><i class="fa fa-facebook"></i></a></li>
<li class="social-icons-linkedin"><a href="https://www.linkedin.com/company/lvc-containerbouw?trk=hb_tab_compy_id_2862844" target="_blank" title="Linkedin"><i class="fa fa-linkedin"></i></a></li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
<div class="footer-copyright">
<div class="container">
<div class="row">
<div class="col-md-2">
<a href="index.html" class="logo">
<img alt="LVC Containerbouw" class="img-responsive" src="img/logo-footer.png">
</a>
</div>
<div class="col-md-8 center">
<h2 class="pslogan"><span class="slogan">Hart</span> <span class="zwart">voor de klant,</span> <span class="slogan">hard</span> <span class="zwart">met metaal</span></h2>
</div>
<div class="col-md-2">
<nav id="sub-menu">
<ul>
<li><a href="https://www.publistep.be" target="_blank"><span class="footerkleur">Publistep bvba</span></a> | 2018</li>
</ul>
</nav>
</div>
</div>
</div>
</div>
</footer>
</div>

<!-- Vendor -->
<script src="vendor/jquery/jquery.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.appear/jquery.appear.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.easing/jquery.easing.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery-cookie/jquery-cookie.min.js"></script>
<script src="vendor/bootstrap/js/bootstrap.min.js"></script>
<script src="vendor/common/common.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.validation/jquery.validation.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.easy-pie-chart/jquery.easy-pie-chart.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.gmap/jquery.gmap.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.lazyload/jquery.lazyload.min.js"></script>
<script src="vendor/isotope/jquery.isotope.min.js"></script>
<script src="vendor/owl.carousel/owl.carousel.min.js"></script>
<script src="vendor/magnific-popup/jquery.magnific-popup.min.js"></script>
<script src="vendor/vide/vide.min.js"></script>

<!-- Theme Base, Components and Settings -->
<script src="js/theme.js"></script>

<!-- Current Page Vendor and Views -->
<script src="vendor/rs-plugin/js/jquery.themepunch.tools.min.js"></script>
<script src="vendor/rs-plugin/js/jquery.themepunch.revolution.min.js"></script>
<script src="vendor/circle-flip-slideshow/js/jquery.flipshow.min.js"></script>
<script src="js/views/view.home.js"></script>

<!-- Theme Custom -->
<script src="js/custom.js"></script>

<!-- Theme Initialization Files -->
<script src="js/theme.init.js"></script>

</body>
</html>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include '/home/lvc731/public_html/systeem/app/views/pjLayouts/pjActionListings.php'; ?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2019 13:06:53
Quote Anchor link
Zou je de code tussen [code] en [/code]-tags willen plaatsen? Zie ook de Veelgestelde Vragen.


Het beste is om je site in een goede editor (bijv. Netbeans IDE) in te laden zodat je eenvoudig kan zoeken in alle bijbehorende bestanden. Hopende dat de gezochte inhoud niet in de database staat.
Gewijzigd op 30/01/2019 13:08:56 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/01/2019 16:48:37
Quote Anchor link
Waar je deze bestanden upload en hoe deze verder ingedeeld en van een naam voorzien worden en hoe je deze vervolgens weergeeft gebeurt waarschijnlijk sowieso op twee verschillende plaatsen.

Vergelijk de broncode met de HTML-source, mogelijk zitten de afbeeldingen in het {YP_LISTINGS} gedeelte. Mogelijk gaat hier een template-engine nog mee aan de slag die dat onderdeel vult.

Maar je bent nu je eigen code aan het reverse engineeren. Het zou gewoon handiger zijn als je iemand sprak die dit systeem heeft gebouwd of dat er ergens (wishful thinking) documentatie is die je kunt raadplegen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.